Opublikowano 6 lipca 201311 l Ja mam jakąś słuchawkę od Nokii, kupioną za 30zeta, łaczy się z PS3 itp, ale nie wiem jak to działa itp.
Opublikowano 6 lipca 201311 l jak cos to teraz na euro.com.pl jest promocja na headsety giotecka - 49 zeta za naprawde dobra sluchawe (na allegro 2x drozej), mozna zamowic do lokalnego salonu euro agd. sam kupilem specjalnie do tlou:)
Opublikowano 6 lipca 201311 l Potwierdzam, sam mam od giotecka i sprawuje sie lepiej niz nokie i samsungi, ktore mialem wczesniej (teoretycznie lepsze).
Opublikowano 6 lipca 201311 l To multi jest tak nieprzywidywalne, że głowa mala. Trafiłem znowu na retardów, mieli przewagę chyba 10:1. Aż tu nagle tak dobrze nam zaczęło iść, że przewaga zmalała do 3:1 i niestety nas zaciukali. Ale mega wkurza to, że takie retardy się trafiają, że prą do przodu, każdy w swoją stronę i zaraz wszyscy giną.
Opublikowano 6 lipca 201311 l Ciekawe czy powstanie w to jakaś liga. Ta gra się do tego niesamowicie nadaje
Opublikowano 6 lipca 201311 l Aż tu nagle tak dobrze nam zaczęło iść, że przewaga zmalała do 3:1 i niestety nas zaciukali. Ale mega wkurza to, że takie retardy się trafiają, że prą do przodu, każdy w swoją stronę i zaraz wszyscy giną. czesto tak robimy i wygrywamy 95% meczy. Edytowane 6 lipca 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 6 lipca 201311 l Ten http://www.euro.com.pl/akcesoria-do-konsoli-playstation-3/gioteck-ex-01.bhtml ?
Opublikowano 6 lipca 201311 l Ah, z chłopakami grałem teraz bite 2-3h. Grało się FANTASTYCZNIE. Niestety nie miałem hs, muszę ogarnąć jego działanie. W końcu jakaś współpraca na wysokim poziomie. Ja to wiadomo, lamiłem, ale chłopaki naprawdę dawali radę. Szkoda, że nie miałem tego hs, bo wiele razy była sytuacja, że chciałem coś krzyknąć i akcja poszłaby lepiej, no ale cóż, następnym razem postaram się aby było już gites. Dzięki za granie dla bazyliszka i jego ekipy.
Opublikowano 6 lipca 201311 l Autor Ah, z chłopakami grałem teraz bite 2-3h. Grało się FANTASTYCZNIE. Niestety nie miałem hs, muszę ogarnąć jego działanie. W końcu jakaś współpraca na wysokim poziomie. Ja to wiadomo, lamiłem, ale chłopaki naprawdę dawali radę. Szkoda, że nie miałem tego hs, bo wiele razy była sytuacja, że chciałem coś krzyknąć i akcja poszłaby lepiej, no ale cóż, następnym razem postaram się aby było już gites. Dzięki za granie dla bazyliszka i jego ekipy. Dzięki z Tobą też się nieźle grało mimo braku hs. Tą snajperką nieźle kosisz pozdro mistrzu a co do Twojej słuchawki. Pisales, że masz od nokii. wejdz w menu konsoli w urządzenia bluetooth. Na Twojej słuchawce przytrzymaj przycisk (ten od włączania ) przez ponad pięć sekund. Słuchawka wyda specyficzny dźwięk. Teraz w konsoli zaznacz wyszukiwanie urządzeń. Powinno znaleźć nokie. Możliwe, że potrzebne będzie hasło. domyslne hasło to zero "0" lub cztery zera "0000" ewentualnie trzy "000". później już w menu audio w konsoli dostosowujesz sobie ustawienia sluchawki. i chyba tyle dasz radę dziś po 19 będę dostępny. Pozdrawiam Edytowane 7 lipca 201311 l przez fan ppe
Opublikowano 7 lipca 201311 l yyy raczej nie Nie raczej tylko na pewno nie. Gra sama nam wybiera drużynę
Opublikowano 8 lipca 201311 l Autor yyy raczej nie Nie raczej tylko na pewno nie. Gra sama nam wybiera drużynę przydałaby się opcja gry własnej. ustawka nierankingowa ze znajomymi i voice czat wspólny dla obu drużyn jak w U3
Opublikowano 8 lipca 201311 l Aż tu nagle tak dobrze nam zaczęło iść, że przewaga zmalała do 3:1 i niestety nas zaciukali. Ale mega wkurza to, że takie retardy się trafiają, że prą do przodu, każdy w swoją stronę i zaraz wszyscy giną. :confused: czesto tak robimy i wygrywamy 95% meczy. Ehehe chyba że rage quit wcześniej pójdzie
Opublikowano 8 lipca 201311 l Wczoraj graliśmy i z 4 na koniec został 1 przy 3 życiach. Podczas gdy my mieliśmy ok.15, ale dzielnie się trzymał.
Opublikowano 8 lipca 201311 l Autor Wczoraj graliśmy i z 4 na koniec został 1 przy 3 życiach. Podczas gdy my mieliśmy ok.15, ale dzielnie się trzymał. dokładnie. Niezła beka. Koles sie pewnie nieźle wkurzyl. A ile mu osadników poszło w pizdu
Opublikowano 10 lipca 201311 l Autor wczoraj grałem z ..pokrytym.. i ..druciakiem.. w drużynie. wszystko cudnie, bezstresowo. Zgrana, pomocna ekipa. I graloby sie jak w bajce gdybyśmy nie trafili na spietych jak skóra na jajach polaczkow. Nicki wstawie później bo teraz ich nie pamiętam. (nick:zaopatrzeniowiec, ...) Po ich sromotnej przegranej ze sluchawek do mych pięknych uszu zaczęły docierać obraźliwe wypowiedzi. Co za dzieciaki pomyślałem(mimo ,że głosy mieli dość niskie, a czoła pewnie wysokie) Krzyczeli coś o tym, że nie wiemy jak w to grać. Mimo że z nami przegrali upierali sie( używając słów charakterystycznych dla nich czyli pedal, kur*a, itp.) ,żebyśmy spojrzeli na ich punkty zebrane podczas meczu. Że to oni są ..de best.. ..co to za gra, że jeden biega i nas zabija a reszta dobija, tak sie kur*a nie gra..- krzyczał najgłośniejszy z nich. ..tylko kur*a nie uciekajcie pedały teraz, zobaczycie jak was roz(pipi)ie*y..- krzyczał kolejny napinacz kanapowy. Tak wiec rozegralismy z nimi kolejny mecz. Oczywiście korzystny dla nas( dużą przewaga :-) ). Jeden z nich podczas meczu uciekł (podobno net mu padł) a reszta obiecane bęcki dostała. po meczu znów wyzwiska, kur*y, zaproszenia na solówki, itp. i nagle bloga cisza. System odpowiedzialny za dobieranie graczy ich wyrzucił albo sami wyszli. Jak powiedziała moja Pani (pozdro Marta :*) pewnie na pocieszenie poszli sobie zwalić konia, w z a j e m n i e. ...d u p a m i. tym niesmacznym akcentem kończę ps. Skąd tacy sie biorą? Nie rozumieja, że to gra? Edytowane 10 lipca 201311 l przez fan ppe
Opublikowano 10 lipca 201311 l no niestety, też nie zrozumiem nigdy takich łebków. wiadomo, że przegrana może wkurzyć ale bluzganie przeciwników to mentalne zaschnięte go;wno i gdybym nie olewał takich ludzi ciepłym moczem to bym im współczuł coś ostatnio czasu na granie nie ma, headset kupiony i się kurzy:< Edytowane 10 lipca 201311 l przez ds
Opublikowano 10 lipca 201311 l Nicki tych osób to: grzybek1979 p_mozuch_1970 i chyba barcicho6 Niezłe spiny od nich szły, naprawdę, nie rozumiem, spinać się o grę? Lulzy. I to rozumiem jakby wyzywali od noobów, ale słowa szły naprawdę ostre i obraźliwe z ich strony, a my sobie na luziku. Ale za to jaka satysfakcja, nawet podwójna, gdy znowu dostali w dupe. <3 Edytowane 10 lipca 201311 l przez suteq
Opublikowano 10 lipca 201311 l To zaraportować ich trzeba było - następne meczyki będą "na nasłuchu" i banik od tygodnia do miesiąca załapią na PSN to się nauczą kulturki
Opublikowano 10 lipca 201311 l Autor To zaraportować ich trzeba było - następne meczyki będą "na nasłuchu" i banik od tygodnia do miesiąca załapią na PSN to się nauczą kulturki i to na prawdę działa? znasz kogoś kto dostał time bana? myslalem, że to takie dla picu
Opublikowano 10 lipca 201311 l takie typy muszą być na maksa zakompleksione i to nie tylko jeśli chodzi o ich poziom gry, tylko ogólnie w życiu.ja bym im polecił Dark Souls - po paru inwazjach darkwraithów byłby spokój bo trafili by do szpitala psychiatrycznego albo popełnili samobójstwa;)