Skocz do zawartości

The Last of Us

Featured Replies

• Odpowiedzi 267
  • Wyświetleń 22,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pewnie o to, że jesteś xbotem i powinieneś się cieszyć, że w ogóle łączy cię z PSN.

• Jest kilka takich zadan, ze jesli sie ich nie wykona, to najlepszy dowod na to, ze ma sie jakis zespol, albo inny uszczerbek na zdrowiu... Od 10 tygodnia do konca 3-4 razy jest zagrozenie 100% - tak

• musisz mieć perk leczenia na drugim poziomie, albo perk "majstra" na drugim poziomie przy perkach jest opisane co i jak o ile pamiętam to leczenie - naciskasz X patrząc na rannego kolege dawanie pr

Opublikowano

ja jestem do dyspozycji :) mogę zebrać 3-6 dodatkowych osób :) (w zależności od czasu i chęci)

Opublikowano

Tez chetnie zagram jak miejsce jeszcze macie dzisiaj. Trzeba sie rozgrzac przed nadchodzacym DLC. Około 21?

Opublikowano

kto gra jutro w nowe mapki?

Opublikowano

Będę też starał się grać regularnie wieczorami po 20 ponieważ chce pozaliczać te trofea on line, a wiem że zajmie mi to sporo czasu. 

Opublikowano

Nowe mapki Obowiazkowo ! :)

Dzis wracam z pracy sciagam mapy, ide na rower, wracam i zaczynam kilka minut po 20:30

Opublikowano

tez postaram sie byc okolo 21

Opublikowano

Fajne te nowe mapy z DLC 1 i 2.

Już wbiłem tam wszystko co się dało jeśli chodzi o trofea. 

Jeśli ktoś się waha to niech przestanie, bo serio warto :) 

Teraz biorę się za Left Behind.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Szukam chętnych osób do pogrania w multi. HS jest do dyspozycji a grywam wieczorami.

Mój PSNid: Qlesz

Zapraszam 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Są jeszcze chętni na granie na mapach z DLC? Nie ukrywam, że przydałaby się ogarnięta ekipa, bo samemu ciężko coś wywalczyć :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pograłem wczoraj na nowych mapkach, na pierwszy rzut dają radę, pogram więcej i zobaczymy czy tak zostanie. Na plus, że często gra losuje nowe mapy do wyboru, a gracze wiadomo, głosują jednomyślnie na nowe  :thumbsup:

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w wolnych chwilach gram w trybie Ocaleni na podstawowych mapkach. Staram się przetrwać 12 tygodni po raz drugi. Obecnie kończę 5 tydzień. Pozostałe mapki z DLC mam, ale te zostawiam sobie na deser, po przetrwaniu 2x12 tygodni... :)