Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dave Limonczello Czezky vs. Kobik na pompie i w formie zycia

Featured Replies

Opublikowano

Numer nie ten. Generalnie to wy macie z tym problem, nie ja :)

Madaxaa. Dokladnie to o czym mowie. Owca i Saker nie jechali na czysto ale nadal ludzie wierza w te ich bzdety.

Fajnie Kanabisie, ale poki sie nie pokazesz to jestes (pipi) a nie lepiej wygladasz :] a foto, jak pisalem jest z 2012 roku, z maja.

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 43,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sorry panowie, ale nikogo lepszego do Arnolda nie było, taka prawda.   Kanabis, nie 48, a 46cm bez pompy, rok temu, teraz nie wiem, ale większej różnicy raczej nie ma. Kazub masz fotkę podglądową z

• Pierwszy post, autorsta Dave'a, był taki jak poniżej. Sorry - jak cos to mozna zedytować/skasować, ale to główny post dla nie będących w temacie (no, zaraz za delfinami). A tytuł brzmiał: "Dave Limonc

Opublikowano

No to po co wrzucasz roczne foty?

Opublikowano

No ale pisales, ze wtedy miales szczyt formy.

Opublikowano

Bo ten temat to jedna wielka beka. Yaczes wyjdz z ukrycia bo oni mysla ze to wszystko na serio. Prowo i tyle. Kto nie wierzy, niech jakis mod czy admin przeczyta moje PW z Jaczesem. Pozdro, napinacze :)

Nie byl szczyt. Tak samo sobie pisalem jak Kanabis o tym ze wyglada lepiej. Ja juz w tym temacie koncze swoje wywody. Smiesznie bylo ale dosc, trzeba isc klate robic.

Opublikowano

Fajnie Kanabisie, ale poki sie nie pokazesz to jestes (pipi)a a nie lepiej wygladasz :] 

z tym to akurat ma Kobik trochę racji - to jak jechanie po ludziach w PST będąc skrytym w czeluściach  Internetów. Jaczes się prezentował w napince, więc krótka piłka: Kanabis, czekamy

Opublikowano

Beka beką, ale gdybym zobaczył syna przeglądającego ten temat, a w nim twoje uśmiechnięte, pozowane zdjęcie zacząłbym się poważnie martwić.

Taka fotkę można wrzucić na jakieś forum początkujących kulturystów do ewentualnej oceny, można wrzucić będąc Davidem Hasselhoffem ale litości - nie na forum konsolowe, co z tego, że jest tu osobny temat.

Przerażasz mnie Chev...

Powtórzę, co e-koledzy napisali: w otchłaniach internetu nic nie ginie.

Opublikowano

Powtórzę, co e-koledzy napisali: w otchłaniach internetu nic nie ginie.

otchlanie internetu widzialy juz pier.dolenie nadmuchiwanej orki i wentylator jako srodek na mase, wiec nie dramatyzuj

Opublikowano

Bo ten temat to jedna wielka beka. Yaczes wyjdz z ukrycia bo oni mysla ze to wszystko na serio. Prowo i tyle. Kto nie wierzy, niech jakis mod czy admin przeczyta moje PW z Jaczesem. Pozdro, napinacze :)

Nie byl szczyt. Tak samo sobie pisalem jak Kanabis o tym ze wyglada lepiej. Ja juz w tym temacie koncze swoje wywody. Smiesznie bylo ale dosc, trzeba isc klate robic.

No to w takim razie ładnie cię Jaczes wych.ujał bo z niego beki tutaj nie ma a z ciebie ostra :)

Opublikowano

Po co kończyc skoro ty jestes taki zabawny :)

edit: areka pierwszy :)

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Jaczes wyjdź z ukrycia!

Opublikowano

Wlasnie, wyjdz z ukrycia. :)))

Opublikowano

Ja już kiedyś dawałem foto z siłowni a nie jestem taki chamski jak Wy, uczcie się kultury!

Opublikowano

Wszystko jest na serio, nie wiem o co chodzi Kobikowi10.

Opublikowano

jeszcze jego tutaj nie było