Opublikowano 30 sierpnia 201311 l ludziska crusade i magicka są na jednym kodzie 2 muszę oddać jednej osobie użytkownik dante dostaje kod Szkoda że teraz tak w humble weekly jest iż pakietami kody dają
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Mam na zamianę/oddanie kilka kodów na Steam. Thomas Was Alone Avadon: The Black Fortress The Geneforge Saga The Showdown Effect McPixel Oraz kupony zniżkowe: 2 x Toki Tori 2+ -10% Serious Sam 3: BFE - 75% (ważny do 14.09) Pisać PW Edytowane 31 sierpnia 201311 l przez Soq
Opublikowano 1 września 201311 l no to ja sie spytam czy ktos przypadkiem nie ma dodatku do red alerta 3 z ktorym ans teamie by sie rozstal bo ja nie mam
Opublikowano 1 września 201311 l RA3: Uprising nie jest chyba Steamowe a jedynie Origin, nie? (nie pamiętam, dawno temu to było)
Opublikowano 11 września 201311 l Mogę wymienić kody na Brutal Legend, Fez oraz Trine 2 (chociaż i tak pewnie każdy zaraz będzie miał, ale spróbować można). Edytowane 11 września 201311 l przez _Be_
Opublikowano 11 września 201311 l Ja też mam jakby co: - FEZ - Trine 2 - Mark of the Ninja - FTL Do wymiany albo oddam za grosze. Tyle powtórek, że nie zdziwię się, jak część osób będzie wolała uzupełnić dziury w swojej kolekcji pojedynczymi grami.
Opublikowano 11 września 201311 l @RavenDałbyś mi FEZa, Trine'a i Ninje? Mam w zamian Frozen Synapse (są karty!).
Opublikowano 11 września 201311 l Autor Przyjme FEZ i Mark of the ninja. Mam jakies smieciowe karty z meat boya, offspring fling i space battles edit: nieaktualne Edytowane 11 września 201311 l przez Guernica
Opublikowano 11 września 201311 l ja ewentualnie komus moge przelac kase za bundla jakby sie ktos dobry znalazl bo przez neta nie moge placic wiec jakby sie dobra dusza znalazla
Opublikowano 11 września 201311 l Jak ktos jest zainteresowany to mam na zbyciu Ninje i Brutal Legend
Opublikowano 11 września 201311 l mam na zbyciu Trine 2: Complete Story Steam Key i FTL: Faster Than Light Steam Key. Wymienie za karty bądź gry indie
Opublikowano 11 września 201311 l mam na zbyciu tak jak inni, Brutal Legend, Trine 2, Mark of Ninja, Eets Munchies bardzo chetnie przyjme jakies fajne indie, ew karty, ale najbardziej mi zalezy na Hotline Miami :potter:
Opublikowano 12 września 201311 l Mam na wymianę /oddanie Mark of Ninja Oraz na Origin : Dead Space Burnout Paradise Medal of Honor Mirrors Edge C&C :red Alert 3 Populous
Opublikowano 12 września 201311 l ja bym przyjął Mark of The Ninja - ale nie mam nic w zamian, bo dopiero konto na steamie z 3tyg temu założyłem xD. Jakies karty z CS'a mi wypadły ale to pewnie masz.
Opublikowano 12 września 201311 l Ja tam nie jestem żydem i nie potrzebuję niczego w zamian (może poza dobrą karmą w życiu:P), więc: CD Key do Faster Than Light: GXQDT-WIALG-R2P8WJedyne czego żądam w zamian, to żeby osoba która sobie kod doda do Library napisała o tym, co by ludzie wiedzieli ze kod nieważny Edytowane 12 września 201311 l przez Kazuun
Opublikowano 12 września 201311 l Pięknym gestem skłoniłeś mnie do oddania BL + dzięki za FTLKod na Brutal Legend ZP73M-IMENT-C2XXR
Opublikowano 12 września 201311 l Miałby ktoś na zbyciu FEZa? Mogę klasycznie wymienić się za Half-Life: Episode Two lub też jakąś gierkę z bundla Origin, jeszcze mi jakieś zostały.
Opublikowano 12 września 201311 l @Soban Skoro oddajesz Brutal Legends to zakałdam, że masz całego bundla. Po co Ci było więc FTL moje? xD
Opublikowano 12 września 201311 l Gdyby ktoś miał wolnego FTLa to PM, dla siostry... Mam trochę kart.