Skocz do zawartości

Wymiana kodów Steam/Origin, kart itepe

Featured Replies

Opublikowano

ludziska crusade i magicka są na jednym kodzie :) 2 muszę oddać jednej osobie :)  użytkownik dante dostaje kod  Szkoda że teraz tak w humble weekly jest iż pakietami kody dają :(

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 159,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Powinieneś dostać rangę sęp. Bo co widzę że ktoś wrzuca grę to i zaraz twój post jest.

• Nikt się nie zgłaszał, na wishlistach znajomych nic nie widziałem, więc wrzucam luzem pozostałości z bundli. Mam nadzieję, że przygarną to forumowicze, nie boty. Wszystko Steam. Enjoy.   Amn

• Mam trochę nadmiarowych gier na Steam do wykorzystania. Sprawdziłem wishlisty znajomych i akurat poniższych nikt jakoś specjalnie nie pragnie , dlatego wrzucam tutaj listę. Zróbmy tak, że jeśli k

Opublikowano

Mam na zamianę/oddanie kilka kodów na Steam. :)

Thomas Was Alone

Avadon: The Black Fortress

The Geneforge Saga

The Showdown Effect

McPixel

Oraz kupony zniżkowe:

2 x Toki Tori 2+ -10%

Serious Sam 3: BFE - 75%  (ważny do 14.09)

Pisać PW

Edytowane przez Soq

Opublikowano

no to ja sie spytam czy ktos przypadkiem nie ma dodatku do red alerta 3 z ktorym ans teamie by sie rozstal bo ja nie mam :(

Opublikowano

jak ktoś będzie miał kody na arme 2 to niech da znać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę wymienić kody na Brutal Legend, Fez oraz Trine 2 (chociaż i tak pewnie każdy zaraz będzie miał, ale spróbować można).

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja też mam jakby co:

- FEZ

- Trine 2

- Mark of the Ninja

- FTL

Do wymiany albo oddam za grosze. Tyle powtórek, że nie zdziwię się, jak część osób będzie wolała uzupełnić dziury w swojej kolekcji pojedynczymi grami.

Opublikowano

@Raven

Dałbyś mi FEZa, Trine'a i Ninje? Mam w zamian Frozen Synapse (są karty!).

Opublikowano
  • Autor

Przyjme FEZ i Mark of the ninja. Mam jakies smieciowe karty z meat boya, offspring fling i space battles

edit: nieaktualne

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

ja ewentualnie komus moge przelac kase za bundla jakby sie ktos dobry znalazl :P bo przez neta nie moge placic :( wiec jakby sie dobra dusza znalazla :)

Opublikowano

mam na zbyciu Trine 2: Complete Story Steam Key i FTL: Faster Than Light Steam Key. Wymienie za karty bądź gry indie :)

Opublikowano

mam na zbyciu tak jak inni, Brutal Legend, Trine 2, Mark of Ninja, Eets Munchies :) bardzo chetnie przyjme jakies fajne indie, ew karty, ale najbardziej mi zalezy na Hotline Miami :potter:

Opublikowano

Mam  na  wymianę  /oddanie    Mark of Ninja  

Oraz  na Origin :

Dead Space

Burnout  Paradise

Medal of Honor

Mirrors Edge

C&C :red Alert 3

Populous

Opublikowano

ja bym przyjął  Mark of The Ninja - ale nie mam nic w zamian, bo dopiero konto na steamie z 3tyg temu założyłem xD. Jakies karty z CS'a mi wypadły ale to pewnie masz.

Opublikowano

Ja tam nie jestem żydem i nie potrzebuję niczego w zamian (może poza dobrą karmą w życiu:P), więc:

CD Key do Faster Than Light:

GXQDT-WIALG-R2P8W

Jedyne czego żądam w zamian, to żeby osoba która sobie kod doda do Library napisała o tym, co by ludzie wiedzieli ze kod nieważny :)

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Pięknym gestem skłoniłeś mnie do oddania BL + dzięki za FTL

Kod na Brutal Legend 

ZP73M-IMENT-C2XXR

Opublikowano

Miałby ktoś na zbyciu FEZa? Mogę klasycznie wymienić się za Half-Life: Episode Two lub też jakąś gierkę z bundla Origin, jeszcze mi jakieś zostały.

Opublikowano

@Soban

Skoro oddajesz Brutal Legends to zakałdam, że masz całego bundla. Po co Ci było więc FTL moje? xD

Opublikowano

Gdyby ktoś miał wolnego FTLa to PM, dla siostry...

Mam trochę kart.