Opublikowano 11 kwietnia 20232 l Mam trochę nadmiarowych gier na Steam do wykorzystania. Sprawdziłem wishlisty znajomych i akurat poniższych nikt jakoś specjalnie nie pragnie , dlatego wrzucam tutaj listę. Zróbmy tak, że jeśli ktoś chce konkretną gierkę, to niech się wpisze w temacie, albo da mi znać w inny sposób, a ja w wolnej chwili wyślę klucz Steam na PM. Nie chcę wrzucać luzem kluczy, żeby jakieś boty czy randomy nie podkradły. Wolę oddać osobom, które faktycznie mogą daną grą być zainteresowane. Lista: Spoiler Strider Ultra Street Fighter® IV Amnesia: The Dark Descent + Amnesia: A Machine for Pigs Broken Age Brothers: A Tale of Two Sons Dear Esther: Landmark Edition Monaco Ryse: Son of Rome This War of Mine X-Morph: Defense + European Assault, Survival of the Fittest, and Last Bastion DLC Pac-Man 256 Bastion Injustice Gods Among Us Ultimate Edition Scribblenauts Unlimited Fault milestone one Fault milestone two side:above KARAKARA Screencheat Westerado: Double Barreled Galactic Civilizations II: Ultimate Edition Galactic Civilizations Ultimate Edition Victor Vran Oniken Cook, Serve, Delicious! Lethal League LIMBO Tower of Guns Wszystko pochodzi z Humble Bundle. Jedyne co muszę podkreślić, to że choć nie kliknąłem "Reveal Key", to może się zdarzyć, że jakiś klucz będzie przedawniony, lub niedostępny, o czym sam się niestety przed chwilą przekonałem...
Opublikowano 19 czerwca 20231 r Neverwinter Nights: Enhanced Edition (GOG) Spoiler 9RJ6998063796F8724
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Większość gierek z wcześniejszej listy nadal aktualna do wzięcia. Można śmiało uderzać na PM lub Steam. Spoiler Strider Amnesia: The Dark Descent + Amnesia: A Machine for Pigs Broken Age Brothers: A Tale of Two Sons Dear Esther: Landmark Edition Monaco This War of Mine X-Morph: Defense + European Assault, Survival of the Fittest, and Last Bastion DLC Pac-Man 256 Bastion Injustice Gods Among Us Ultimate Edition Scribblenauts Unlimited Fault milestone one Fault milestone two side:above KARAKARA Screencheat Westerado: Double Barreled Galactic Civilizations II: Ultimate Edition Galactic Civilizations Ultimate Edition Oniken Cook, Serve, Delicious! Lethal League LIMBO Tower of Guns
Opublikowano 12 października 20231 r The Coma 2: Vicious Sisters - Deluxe Edition (GOG) Spoiler V95VCB22EB43A16963 Monster Prom 2: Monster Camp (GOG) Spoiler K65ZAA1E4ECAB8CAF8
Opublikowano 22 października 20231 r Doom 3 + Doom 3: BFG Edition (GOG) Spoiler 8D9YFC2A941A601C6C The Textorcist: The Story of Ray Bibbia (GOG) Spoiler AA222FA9A0B2617E71
Opublikowano 4 stycznia 20241 r Ktoś chce dooma eternal steam? Humble wysłało mi powiadomienie że mam nieużyty kod a nie chce by jakiś random zawinął więc pisać .
Opublikowano 16 stycznia 20241 r Wrzucam dwa kody na stoły do Pinball FX3 na Steam. Jedna paczka to trzy stoły ze Star Wars a druga to dwa stoły z Marvela/Avangers o ile dobrze pamiętam. Nie wiem czy kody tracą ważność czy nie, ale jak ktoś weźmie to niech da znać czy działa. 9RJ4J-YYA55-TLP8G 33V6X-WBW4M-7AQW0
Opublikowano 24 marca 20241 r jakby dało radę na Q2 kodzik bym przygarnął przy okazji kod na Fallout Tactics (GOG) K7V82CA32D72D20A29 i Fallout 2 też na GOGa DGY56E565D94DA8CC9