Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 879
  • Wyświetleń 288 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z tego co widzę trialsy za darmo przez błąd https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/trials-fusion/cid=EP0001-CUSA00230_00-TRIALSFUSION1111?utm_source=google&utm_medium=cpc&u

• https://store.playstation.com/pl-pl/grid/STORE-MSF75508-JANSALE19/1   styczniowy sale 

• Nowe zniżki na PSS. http://www.pssite.com/news/47225/nadchodzi-kolejna-wyprzedaz-w-ps-store.html

Opublikowano

Panowie pilnie potrzebuję kogoś kto ma konto na game.co.uk albo na innym serwisie gdzie ma dodaną kartę kredytową w celach zakupowych bądź doładowań kont UK, prosiłbym o kontakt w pm.

Opublikowano

Gdyby kogoś to interesowało, to Trials Fusion Deluxe (gra + season pass na 6 dodatków) jest teraz w promocji za 50 zł dla Plusowiczów. Dobra cena jak za taką zawartość :)

Są też osobno gra oraz SP po 32 zł każde.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Co z tym Hustle Kings na ps4 ? Dodatki do gry są, a samej gry jeszcze nie ma?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potwierdzam. Dziś dodali, ściągnąłem i juz zdążyłem zagrać. Troszkę się pozmieniało odkąd grałem w to ostatni raz na ps3

Opublikowano

ooo myslalem, ze to blad a oficjalnie za free, sa jakies limity, mikroplatnosci?

Opublikowano

Pewnie będą dodawać tryby, stoły i inne pierdoły za które już będzie trzeba płacić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grał ktoś w Strike Suit Zero? Dobra gra, długa? Mechy i kosmos to moje klimaty, ale 75 zł to trochę dużo na taką niewiadomą.

Jakie gry polecacie tylko w wersji cyfrowej? Mam Abe'a i Resogun oraz te z plusa.

Opublikowano

Guacamelee. Juz wersja na ps3, daje wiele radosci pokazujac pazur. Wersja na ps4 jest ulepszona o ataki, misje, efekty graficzne, dlc. Dla mnie to kuszaca propozycja.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy Podróż (Jurney) jest za free na PS4 dla osób które kupiły grę na PS3? Bo właśnie pobieram gierkę na PS4 za free...

Edit: Dzięki za info. Sony takie dobre  :fsg:

Edytowane przez Kyo

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Talos Prin(nene)le - Grał ktoś? Faktycznie takie dobre?

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o język to nie ma dubbingu ani napisów PL, a jeśli inna opcja to na polskim PS store gra jest dostępna.

Edytowane przez karmaster

Opublikowano

Tales from the Borderlands dobre? Wyprzedaż się kończy i nie wiem czy brać, szanse na wersję pudełkową są raczej znikome?

Opublikowano

Jak lubisz uniwersum Borderlands to bierz bez zastanowienia. 

Edytowane przez messer88

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy cena gier na PSN nie jest mocno nie logiczna?

Wydajne mi się ze na xbox one cey są dużo lepsze za cyfrówkę. Topowe tytuły w dniu premiery mają lekko powyżej 200zł a nie 289zł.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktos sie orientuje czy King's Quest jest po polsku w PSN ? Tzn, napisy/dubbing ?