Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 879
  • Wyświetleń 296,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z tego co widzę trialsy za darmo przez błąd https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/trials-fusion/cid=EP0001-CUSA00230_00-TRIALSFUSION1111?utm_source=google&utm_medium=cpc&u

• https://store.playstation.com/pl-pl/grid/STORE-MSF75508-JANSALE19/1   styczniowy sale 

• Nowe zniżki na PSS. http://www.pssite.com/news/47225/nadchodzi-kolejna-wyprzedaz-w-ps-store.html

Opublikowano

Tony hawk 5 za 5 dyszek kusi. Niby crap ale wczesniej kosztował chyba 169 zł. No i jednak to kontynuacja czwórki.

No i ost moze być dobry.

Opublikowano

Obcy za 38 zl git? Czy były jeszcze taniej i czekac? :cebula:

Kurde za 45-50 w pudełku lata. Za 47 z odbiorem osobistym na GT chwyciłem wersję Nostromo z dodatkiem z Ripley.

Opublikowano

Ten obcy to na wzór outlander ? Ze biegasz i sie chowasz ?

Opublikowano

Bardziej na wzór Pajero bo można trochę więcej porobić.

Opublikowano

dzieki, wyglada spoko ale to raczej nie moje klimaty bo outlander strasznie nudzil i mial kiepski gameplay imo.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

obcy izolacja to majstersztyk dla fanów pierwszego filmu scotta więc polecam ze o ja cie ja cie

Opublikowano

Ja tam PESa nie polecam nawet za te 79zł. Kupiłem na wcześniejszej promce za 99zł i teraz sobie pluje w pysk bo mogłem mieć za to z 2 inne gierki (np. Darkest Dungeon + coś jeszcze). Serio jak piłka to zostaje rakowa FIFA:/

Opublikowano

No najpierw pogram sobie w triala, żeby obadać, ale pamiętam po kontakcie z demkiem byłem pozytywnie zaskoczony. Lubię ten tryb Master League w PES, więc pyknąłbym sobie od czasu do czasu może.

Opublikowano

Tak. 

Opublikowano

Jeśli choć troche lubisz uniwersum Aliena to must play!

Niesamowity klimat i sam gameplay, udzwiekowienie, cripy odzywki androidów i sama graficzka bardzo spoko.

Klimat klimat klimat, świetny tytuł brać!

Opublikowano

Co jest z tymi dodatkami do King's Guest, kazdy po 10e ???

Opublikowano

Do 9 lutego było promo i 54 zł za seson pass. Nawet się nie zastanawiałem i wziąłem raz, dwa.

Opublikowano

Mnie tam sie nie spiesz specjalnie. Pytam, bo cos drogo wychodzi.

Opublikowano

No ogólnie w sklepiku PL bez promocji całość kosztowała jakoś 150 zł, więć 10e zodcinek to dość dużo.

Opublikowano

Obcy w 74% zniżce tylko 8.99€ ​bier z miejsca.

Opublikowano

Alien Isolation - kupiłem w obecnej promocji w pakiecie z dodatkami, polecam, szczególnie miłośnikom pierwszego filmu. Ale mam mały problem - w dodatku Last Survivor nie mam dźwięku w intrze i outrze. Króciutkie filmiki, w sumie sam monolog Ripley, ale przeszkadza. Próbowałem ponownie ściągnąć i zainstalować grę ale ten sam problem. Ktoś coś? Help!

Opublikowano

Promocja na gry EA min. PvZ Garden Warfare 2 za 42 zł bierze ktoś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wpisdu gier na promo. co polecacie na vite i ps4 brać? Nie mam plusa jak coś wiec bez tych plusowych promek.