Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 879
  • Wyświetleń 297 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z tego co widzę trialsy za darmo przez błąd https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/trials-fusion/cid=EP0001-CUSA00230_00-TRIALSFUSION1111?utm_source=google&utm_medium=cpc&u

• https://store.playstation.com/pl-pl/grid/STORE-MSF75508-JANSALE19/1   styczniowy sale 

• Nowe zniżki na PSS. http://www.pssite.com/news/47225/nadchodzi-kolejna-wyprzedaz-w-ps-store.html

Opublikowano

Tyle razy było i przespałeś. Za taką perełkę tylko pełna cena.

Spyro za 99, kolekcja Jaków 49, Kukamele 2 za 42, kurwa nieeeeee, rączki na kołderce :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Te promocje z okazji Days of Play :rotfl::rotfl::rotfl: Niezłe trollowanko ze strony Sony, winszuję pomysłu.

Opublikowano

Ja tam Goldy za 250zł przytuliłem :notbad: zastanawiam się jeszcze nad padem bo jeden coś zaczyna mi szwankować

Opublikowano

Mówię o promocjach na PS Store, colego.

Opublikowano

Ja chyba wezmę A way out, albo detroit. W sumie te gry warto ograć, ale szkoda miejsca na półce. Tam tylko gry 10/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Promocji ciag dalszy...

Dark Souls 3 - 12€

Nioh - 15€

Far Cry 4 Gold E - 15€

Driveclub Bikes - 5€

Outlast 2 - 7€

Dla PS+ 'owiczow...

Burnout Paradise Remaster - 8€

Persona 5 Ultimate E - 25€

:lapka:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

x4 :hi: ale w tedy liczby nie wygladaja juz tak kolorowo. 

Edytowane przez MEVEK

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

They Are Billions - jakoś wczoraj dopiero się jargnąłem że to na PS4 jest. Testował ktoś? Cenowo troszkę straszy, ale cała reszta zapowiada się smakowicie.

Opublikowano

Ja kupiłem, o ile gra się całkiem spoko, to jednak gra strasznie gubi klatki jak już się porządnie rozbudujesz. Żeby było zabawniej zaczyna chrupać podczas stawiania kolejnych budowli.

Sterowanie niby nie jest uciążliwe i idzie się szybko przyzwyczaić, ale mając porównanie z wersją na PC zachwycony nie jestem.

Pełnej ceny bym nie dał na pewno, trafiła mi się okazja na klucz za 40 zł i tyle maks można zapłacić.

Edytowane przez kendzior

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest w ps store River City Girls? Znaleźć nie potrafię a za 2 dni premiera już..

Opublikowano

Kupował ktoś ostatnio doładowania na PSN? Idzie coś taniej wyrwać?

Dobra, na keye.pl jest najtaniej, a z kodem rabatowym z newslettera wyszło 88zł za 100plnów

Jakby ktoś szukał to roczny PLUS jest w dobrej cenie na CDkeys - niecałe 180zł

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/playstation-plus-12-month-subscription-poland

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
W dniu 3.09.2019 o 16:48, grabipl napisał:

Jest w ps store River City Girls? Znaleźć nie potrafię a za 2 dni premiera już..

Pojawiła się w sklepie za 125 zł, kurcze sam mam ochotę na taką bitkę 

Opublikowano
W dniu 5.09.2019 o 09:26, Arkady napisał:

Pojawiła się w sklepie za 125 zł, kurcze sam mam ochotę na taką bitkę 

Thx, coop tylko lokalny w grze. Tu kosztuje niemal tyle samo co pudełko https://limitedrungames.com/products/limited-run-291-river-city-girls-ps4-preorder. (Tylko koszt wysyłki jest wysoki). Trzeba będzie chwilę jeszcze poczekać i łyknąć w pudełku

Ok. jednak trzeba zakupić cyfrę w tej murzyńskiej Europie. Koszty dostawy pudełka to 15$(jeszcze dorzuć do tego piękny przelicznik PayPal) i za gierkę zabulisz z 240 zł. No szkoda bo pudełeczko cudo, za to muszę nareszcie wziąść kolekcje kunio z PlayAsia

Edytowane przez grabipl

Opublikowano

@grabiplWłaśnie klikam i podsumowanie wyrwało mnie z butów, dobra odpuszczam Limited Run...

Grał ktoś w Deponia? Pierwsza cześć jest za 5 zł, to typowy point n click?

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem maila od sony z kodem  na 25% zniżki w sklepiku. Kiedyś już takie kody przysłali, sprawdźcie skrzynki.