Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Pixela kupiłem dzisiaj w empiku. W sumie byłem zaskoczony że już jest (myślałem raczej że będzie w piątek), bo normalnie pokazuje się w czwartki, no ale jutro święto więc... Fajnie. Będzie co poczytać. Wczoraj skończyłem czytać poprzedni nr.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 353,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Dungeons Gold i Tom Clancy's EndWar w najnowszym CDA

A także kod -15% w OtherTees i antivirus. Został jeszcze jeden pełniak do odgadnięcia

Opublikowano

Pani Ludwika bardzo fajnie pisze, jednak kobiety tez potrafia. Mocny punkt Pixela.

Opublikowano

Kiedyś bluber zarzucił linkiem, gdzie Ludwika pisuje na co dzień. Bluber zarzuć jeszcze raz:)

Opublikowano

Spoko, koleś też pisał do PSX Fana:)

Racja, PSX Fan i OPPM to chyba ten sam wydawca ?

Edytowane przez philipo

Opublikowano

Tak, CGS. Od siebie dodam, że wydawali też pisemko o PS2 z demówkami i dopiero ze dwa lata temu skończyła się archiwalia. Pisałem do wydawcy i ... nieźle się wkurzyłem, dowiadując się, że można było zamawiać nówki za grosze:/

Opublikowano

psx fan kojarzy mi sie z afera plagiatowa i slabej jakosci papierem i drukiem

Opublikowano

A mi się kojarzy z fajnymi opisami i generalnie na PSX Fanie zęby zjadłem. Potem był jeszcze PlayerStation plus, który miał jeszcze lepsze opisy, ale najfajniej jednak (i najdłużej) czytało mi się PSX Fana. A afera? Dzieciakiem byłem, nie obchodziło mnie to, nawet chyba o niej nie słyszałem (jakoś kilka lat temu chyba pierwszy raz o niej usłyszałem).

Opublikowano

Afera tak, ale słabej jakości druk? Te kartki były tak grube, że można było się nimi ciąć. No grubsze niż kiedyś w Pixelu.

Opublikowano

A mnie z kącikiem bijatyk Bartka Pyrka (chyba tak się kolo nazywał). Pamiętam, że przy combosach do tekkena 3 stosował zupełnie inną notację niż Mutti w PE i na pierwszy rzut oka ciężko mi się było uczyć juggli z obu gazetek :)

Opublikowano

Co to jest. Niedawno poszedl na Allegro pierwszy cda z plyta za 940zl. Sprzedajacy sie "chwalil" w opisie, ze taki sam egzemplarz ale bez plyty poszedl na innej aukcji za 1700zl.

Opublikowano

Ja licytowałem i przy wpisaniu 99 poważnie się zastanowiłem czy potrzebny mi pierwszy numer gazetki z demkami za tyle kasy. No ale, przegrałem, chyba dobrze.

Opublikowano

246 złotych za gazetkę :obama:

O ja pierdylę :O A ja mam w szafie wszystkie numery OPPM i to z płytami.

Jestem już bogaty?

Opublikowano

Rocznik 1999, poszedł kiedys za ponad tysiąc. Myśle, ze ze sprzedanych gazetek, mógłbyś kupic ps4neo:) no ale szkoda trochę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak tam?

Widzicie jakieś przecieki w tej zamkniętej grupie Pixela?

Przecieki, co do nowego numeru ofcourse. Ja tlyko widzę to:

13422367_1286701058007164_65943628754305

Opublikowano

Ale się w tego Barbariana ciupało na C64  :banderas: rolowanie jak w Dark Souls + obcinanie z obrotu mieczem głowy naszych wrogów na zawsze w moim serduszku

Opublikowano

Może kogoś zainteresuje, jednym z pełniakóww nowym CDA będzie...

DEADPOOL

deadpool-2-boyfriend-pic.jpg?w=720&cdnno

w wersji DRM free

Opublikowano

To bardzo miło z ich strony, bo miałem lekką ochotę ograć, ale bałem się inwestować.