Opublikowano sobota o 14:301 dzień Preorder gazetki o gierkach z gangsterami rok przed premierą. Lekko komiczne xd
Opublikowano wczoraj o 08:05 1 dzień 21 godzin temu, LeifErikson napisał(a):No i zgodnie z przewidywaniami... :) Sam pisalem o takim specjalu wielokrotnie na forumku, ale czulem w kościach, ze konkurencja bedzie szybsza. Szkoda, bo te ich wydania specjalne tworzone przez zbieraninę randomow sa strasznie jałowe.Pozostaje jeszcze nadzieja na album w stylu SH...Przekartkowalem w sklepie pare razy te ich wydania specjalne jak i zwykle numery.Kto to czyta? Czasem poziom tych tekstow to ppe z chatu gbt.
Opublikowano wczoraj o 10:30 1 dzień Mam w sumie dwa te specjale o Soulsach i Gothicu i nic odkrywczego w sumie tam nie było. O GTA na przestrzeni lat to już chyba wszystko napisano, nie wiem co jeszcze można wycisnąć z tematu. Chyba tylko o GTAO i o tym jak stał się jakimś SF barachłem z cziterami z bilionami+ na koncie.
Opublikowano wczoraj o 10:58 1 dzień 2 godziny temu, oFi napisał(a):Przekartkowalem w sklepie pare razy te ich wydania specjalne jak i zwykle numery.Kto to czyta? Czasem poziom tych tekstow to ppe z chatu gbt.Kiedyś przekartkowałem numer o dark souls, drukowane na papierze toaletowym, dymają tych swoich głupich czytelników aż miło
Opublikowano wczoraj o 11:16 1 dzień 20 minut temu, Mejm napisał(a):A o silent hill i mgs to sie czegos nowego dowiedzieliscie? xDLiczę na uzupełnienie wiedzy z obszaru KONAMI/KOJIMA/MGS. Ostatnio dostałem cały artykuł, w którymś z poprzednich w tym roku wydań o tworzeniu pierwszego MGSa. Ciekawostki o kulisach zatrudnienia Shinkawy czy całej filizofii tworzenia bossów przez twórców. Dla takich smaczków kupuje PE.
Opublikowano wczoraj o 11:29 1 dzień 35 minutes ago, Mejm said:A o silent hill i mgs to sie czegos nowego dowiedzieliscie? xDNo nie mów, że wiedziałeś o tym wcześniej W ujęciu teoretycznym możemy mówić o zjawisku "efektu alienacji" (Brecht) czy "dekonstrukcji autoreferencji" (Derrida, McHale), które nie są po prostu zerwaniem narracyjnej wiarygodności, ale aktem krytycznym - ukazującym mechanizm tworzenia znaczenia w celu pogłębienia jego odbioru. Kojima, podobnie jak postmoderniści w literaturze i sztukach wizualnych, nie chce, by odbiorca zapomniał, że obcuje z konstruktem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Język akademicki z oxenfurtu. Chyba będę musiał czytać ze słownikiem wyrazów obcych
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Skąd ci biedni ludzie, kurwa, mają to zrozumieć? Bo ja z tego nic nie rozumiem.