Skocz do zawartości

GRAMY! Nowy magazyn o grach

Featured Replies

Opublikowano

Jest 3 numer. Wyszedłem do kiosku po nowe PE, patrzę a tu Gramy. Ucieszyłem się bo myślałem że padną po dwóch numerach. Fajne pisemko, zastępuje mi trochę Neo+. Jest sporo przemyśleń redakcji, zawsze czegoś się dowiem ciekawego o indykach i wywiady mają ciekawe. Recenzji mało, ale te mam w PE. Polecam jak komuś nie wystarcza jedno pismo. CDA czasem kupuję, ale drażni mnie tam wywyższanie Peceta.

Gramy-nr-3-318x450.jpg

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Za(pipi)iście trzy strony tematu a większości leci hejt po zabaczeniu okładki.  Zamiast się cieszyć, że w tym zaplutym ku.rw.idołku ktoś ma jaja żeby wypuścić cokolwiek na papierze to plujecie jadem.

• @Chris85: zgadzam się ze wszystkim oprócz PSX Extreme, które jest totalnie nijakie obecnie, a wraz z szatą graficzną wręcz padaczne. Im więcej magazynów na rynku tym lepiej dla klienta bo każdy miałby

• (pipi)a kto sprzedaje piersi z kurczaka w kiosku.

Opublikowano

jak dorwę gdzieś to z chęcią sprawdzę, ile stron ma ten magazyn?

Opublikowano

Czy Tomasz Gop, to jeden developer, czy studio kilkuosobowe? Widzę drugi Chmielarz-celebryta się z niego robi. W PE też na okładce "z wizytą u Tomasza Gopa".

Opublikowano

A kupie sobie bo pe czytać się nie da niestety.

Opublikowano

Akurat sie dzisiaj zastanawialem czy wyjdzie kolejny numer. Bedzie trzeba znowu skoczyc do kiosku po drodze do pracy. Mam nadzieje, ze magazyn przetrwa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

że jeszcze ktoś liczy, że przetrwa dłużej niż kilka numerów...

Chyba wykrakałeś. Obecnie na stronie magazynu panuje cisza. Autorzy o niczym nie informują. W dodatku została wyłączona możliwość kupienia prenumeraty papierowej/elektronicznej. Wszystko wskazuje na to, że magazyn zdechł...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Spokojnie, oni cały czas "grają". Wczoraj widziałem w kiosku świeżutki numer, niestety kiosk był zamknięty. Przypominam że jest też wydanie cyfrowe.

gramy_nr_4.png

Opublikowano

Super wiadomosc. Jutro skocze do empiku po nowy numer.

Opublikowano

i co, warto kupować ten magazyn?

Opublikowano

Kupiłem do samolotu jak wylatywałem z Polski, nawet fajnie czytać niektóre felietony, najbardziej mi się spodobało o "graceniu" czyli nie do końca być gotowym na dystrybucje online