Opublikowano 21 września 201311 l Nie mam Golda, więc nie mogę robić zdjęć w grze i wrzucać na stronkę SC, ale zrobiłem parę fotkę swoim fonem Nie ma lipy, wjeżdżam razem z drzwiami:Tutaj natomiast było mega klimatycznie, głównie za sprawą jednej piosenki z trailera - http://www.youtube.com/watch?v=TvugaNpA0qk która leciała obok z radia w wypożyczalni rowerów Kilka machów z bongo w wykonaniu Majka:Takie tam na dachu: Nocny widoczek:Fufu się wije niczym boa, a Franklinowi o mało nie rozsadziło rozporka od jego murzyńskiej pały:
Opublikowano 21 września 201311 l Widok z basenu nowej chaty Franklina, swoją drogą niezła lokacja Na ostatniej widac niezidentyfikowany obiekt latający. O_o
Opublikowano 21 września 201311 l Hajs mi się przestał zgadzać to wpadłem do mojego dobrego znajomego Pożyczyłem też samochód Edytowane 21 września 201311 l przez MozayKnows
Opublikowano 21 września 201311 l Słoneczne sobotnie popołudnie to skoczyłem nad wodę: Edytowane 21 września 201311 l przez Bartg
Opublikowano 21 września 201311 l łeee, miałem taką fajną akcję jak przełączyłem się na Trevora, jak wiązał pod mostem gościa do filara, z tekstem "trzeba było nie pyskować nieznajomemu" xD oblepiłem go całego bombami przylepnymi i chciałem sobie zrobić z nim sweetfocię przed detonacją xD ale serwery nie działały :<<
Opublikowano 21 września 201311 l Ja jak nie mogę fotki zrobić bo niby serwery niedostępne robię od razu kolejne, za którymś razem najczęściej się uda.
Opublikowano 22 września 201311 l Lubię taką stylówę Trevora, IMO pasuje do niego, taki maksiu pejn tylko bardziej pjerdolnięty i zabawniejszy. Edytowane 22 września 201311 l przez MaZZeo
Opublikowano 22 września 201311 l tylko ja przyuważyłem ten blok, na którym Rockstar w LA reklamuje swoje gry?
Opublikowano 22 września 201311 l tylko ja przyuważyłem ten blok, na którym Rockstar w LA reklamuje swoje gry? Dzisiaj go widzialem. Od razu skojarzylem
Opublikowano 22 września 201311 l te z nico co przegląda go jimmy na liveinvander też miałem wrzucić udało mi się ukraść z bazy wojskowej samolot transportowy: robione komą bo chwilowo nie mam neta w pleju Edytowane 22 września 201311 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 23 września 201311 l Przed premierą filmu "Franklin Clinton 069: In Her Majesty's Booty Service".
Opublikowano 23 września 201311 l A dla tych co są ciekawi co się dzieje po zrobieniu 100% - zdjęcia w spoilerze. Serio, mocne spoilery. Edytowane 23 września 201311 l przez wojnar