Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dexter- temat zbiorczy

Featured Replies

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 43,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie widziałem jeszcze finału, ale może by jednak zrobili ten sezon i naprawili trochę zdu.pcony 8my.

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

• Tak sobie myślę, to prawdziwy Dexter skończył się na genialnym 4 sezonie, potem był zjazd w dół z każdym kolejnym sezonem, a to zakończenie... Jakby ktoś na 5 minut przed wysłanie scenariusza przypomi

Opublikowano

Jestem ciakawy jak bardzo swiatopogladowo bedzie wygladala roznica tych 8 lat miedzy ostatnim a obecnym sezonem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co kurwa xD 

Spoiler

Przecie do oceanu ją wrzucił jak już stała się warzywkiem :reggie:

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Pewnie na zasadzie wspomnień, albo coś w rodzaju wsparcia, jak jego ojciec na początku.

No, ale jeśli normalnie będzie to beka.

Opublikowano

Trinity Killer tez bedzie, pewnie jakies wspominki i tyle.

Opublikowano

a mnie ta tatarska twarz zawsze wnerwiała

ogólnie ostatnie sezony to było takie dno, że omijałem, ale chętnie z ciekawości zobaczę co wymyślili.

PS. Moderator działu to jebany Nostradamus. Nikt nie skasował subora Dextera i od 10 lat wisiał taki trup na forum xD Aż tu nagle proszę, nowy sezon 

Opublikowano

Tak sobie myślę, to prawdziwy Dexter skończył się na genialnym 4 sezonie, potem był zjazd w dół z każdym kolejnym sezonem, a to zakończenie... Jakby ktoś na 5 minut przed wysłanie scenariusza przypominał sobie, że miał zakończenie zrobić.

W ogóle wiadomo, gdzie poleci Dexter? Chyba Showtime dalej to robi, nie? Oni nie mieli jakiejś umowy z hbo?

Opublikowano

No zapowiada się naprawdę fajnie. Ale po tym trailerze mam wrażenie, że nie będzie Dextera jakiego znamy, czyli ciachanie złych ludzików, a będzie bronić jakąś biedną babeczkę, w której się zakocha czy coś w tym stylu. Co by nie było, Dextera zawsze chętnie obejrzę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po tym kulawym zakończeniu nie spodziewałem się, że da się z tego wyjść z twarzą, ale wstępnie wygląda bardzo dobrze.

Opublikowano

Pojechali standardowo czyli szukanie seryjnego zabojcy jak w sezonie 1 i 4. I zaj.ebiscie bo to byly najlepsze sezony. Debra to mam nadzieje, ze bedzie duchem jak Hary.

Opublikowano

Ja wlasnie nie pamietam co z nia bylo. Czy umarla czy byla w jakiejs spiaczce. Pamietam jedynie, ze lazala na lozku szpitalnym.

Opublikowano

Umarła w wyniku zakrzepu, z tego co pamiętam to była warzywem i chyba potem zeszła. Jakakolwiek inna forma Debry niż duszek w jego głowie, to będzie ostra przeginka.

Opublikowano

Spoiler

Była warzywem i dexter wrzucił ją do oceanu. 

Także to musi być duch, jak Harry. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma byc z bomby cały sezon czy odcinek co tydzien?

Opublikowano

To spoko, moze dla odmiany beda jakies dyskusje po kazdym odcinku jak za dawnych lat :dunno: