Opublikowano 20 lipca 20159 l jak to dobrze ze to juz nie beta: jakis gowniany tawern brawl to robia ale zeby naprawic bug z animacjami przez ktory przeciwnik nie ma nigdy tury to juz sie nie chce
Opublikowano 22 lipca 20159 l druid: pierwsza tura 3-4 stwory z death rattle/divine shield. druga tura: force of nature savage roar i well played priest: pierwsza tura 1/7 i 2/8 taunt. druga tura: power world, 2x2xhp i inner rage i well played wbic booster i zapomniec Edytowane 22 lipca 20159 l przez Gattz
Opublikowano 22 lipca 20159 l Założenie ich było takie, żeby wprowadzić urozmaicenie w grze. Ale koniec w końców, albo są nieciekawe zasady, ale niezbalansowane match-upy. Z naprawdę fajowo zapowiadającego się trybu, mamy twór, w który 99% graczy zagra do 1szej wygranej. Dzisiaj jakieś ma być ogłoszenie o 00.00, ciekawe czo to będzie? Nowa przygoda? Nowy zestaw kart ala GvG? Tryb turniejowy? Przez te kilka dni zamieszczali na twiterze zdjęcia jakiś championów z WoWa, może nowe karty na wzór Jaraxxusa. Edytowane 22 lipca 20159 l przez Metoda
Opublikowano 22 lipca 20159 l no też jestem ciekaw <3 ploty chodza o argent turnament czyli eventcie z Wowa a tam jednym z bossów był własnie Jaraxxus. jestem ciekaw co wykombinują
Opublikowano 22 lipca 20159 l Zaczyna się! Wiadomo,już że nowy expansion O (pipi)a te karty co pokazali Edytowane 22 lipca 20159 l przez Ader
Opublikowano 22 lipca 20159 l Ta karta co zwiększa atak hero power o 1 xD Ja (pipi)e,a to juz za 8 dni Już czekam z wywieszonym jęzorem Szaman w obecnej mecie jest chyba najgorszą klasą,więc buff mu się przyda
Opublikowano 22 lipca 20159 l Szkoda, że takie lagi na tym streamie Niektóre karty mi się bardzo podobają, oj meta się zmieni ;]
Opublikowano 22 lipca 20159 l Czyli blizzard tradycyjne buffy lecą tak że najsłabsza klasa stanie się najmocniejsza a op karty będą przycmione przez jeszcze gorsze przegięcia Edytowane 22 lipca 20159 l przez teddy
Opublikowano 22 lipca 20159 l dodatek oparty na hero power. dosc ciekawe co tam wymysla dla wszystkich klas.
Opublikowano 22 lipca 20159 l a to juz za 8 dni false btw nigdzie nie powiedzieli ze za 8 dni bedzie dodatek. tylko gdzies w ciagu sierpnia wiec rownie dobrze 30 sierpnia o 23:59 moze byc za 7 dni pre purchase 50 paczek a ktora klasa najwiecej zyska to sie zobaczy jak pokaza wszystkie karty. a potem sie zobaczy co tam ludzie wymysla bo pierwsze wrazenia potrafia byc mylne (pamietacie jak troggzor byl uwazany za najlepsza legende z gvg i must have?) mam tylko nadzieje ze rogue tym razem nie zostanie wydymany po raz kolejny jak narazie najbardziej broken z tych co pokazali "lock and load" Edytowane 22 lipca 20159 l przez Gattz
Opublikowano 22 lipca 20159 l z aren bedzie random paczka z classic, gvg albo nowego :'( juz nawet nie bedzie sie oplacac ich farmic po nowe karty
Opublikowano 23 lipca 20159 l Zapowiada sie fajnie, ale znowu beda dylematy, ktore paczki kupowac... oesu, a jeszcze tyle mi z classic packow brakuje
Opublikowano 23 lipca 20159 l jakis link z zbiorem informacji? http://eu.battle.net/hearthstone/pl/expansions-adventures/the-grand-tournament/cards ujawnione karty, nowa zdolność inspiracja Edytowane 23 lipca 20159 l przez Orzeszek