Godot 416 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 W Magicu legendy są dostępne na różnych rodzajach kart, a nawet w różnych kolorach. Np. Mirri Cat Warrior jest zielona, a Mirri the Cursed czarna. Tu pewnie podobnie zrobią W tej całej rotacji chodzi o to, żeby grać różnymi kartami, a nie ciągle tymi samymi, gdzie core decku jest stały, a dodaje się jedną, czy dwie karty z nowego dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 847 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Od kiedy nie ma Kel Thuzada i Mal'ganisa? Cytuj Odnośnik do komentarza
paxx 32 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 możliwe że usuną takiego dr booma na którego zbierałem 1600 pyłu ? czy tylko osłabią jego staty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Nie usuną, a zablokują go w Standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Od kiedy nie ma Kel Thuzada i Mal'ganisa? Zmiany wchodza "na wiosne". Obstawiam przelom marca/kwietnia możliwe że usuną takiego dr booma na którego zbierałem 1600 pyłu ? czy tylko osłabią jego staty ? Karty z dodatku GvG i starsze przesuna do "nowego" trybu, ktory bedzie istnial obok nowego standard formatu. Tylko, ze grac w niego bedzie mniej osob niz obecnie w Tawern Brawle poniewaz streamerzy i turnieje beda grac wylacznie w tryb standard. Czyli podsumowujac, mozna powiedziec ze usuwaja te karty z gry - za rok nikt nie bedzie w to gral. PS. mowa oczywiscie o rankedach, arena zostaje "po staremu", zmieniaja sie tylko nagrody. To akurat jest jedyna dobra informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziemniaki_Sprzedaje 3 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Najlepsze jest to, ze blizzard pisze o tym, że w Hsie jest różnorodność w trybie dziczy xDDDDDDDDDDDDD Polega to na tym, że wchodzisz w rankeda i zastanawiasz się czy Paladyn to secret paladyn czy midrage. Jak widzisz huntera to już wiesz co masz Warlock to agro albo "będziemy bogaci". Reszta klas ma po 2-3 grywalne talie. Blizzard mydli nam oczy i ukradkiem wyciąga nam z kieszeni hajs. Szkoda, że w taki głupi sposób robi z nas debili.... Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ktos z was znalazl moze infromacje, z jakiego powodu osoba ktora zacznie swoja przygode z HS za kilka miesiecy nie bedzie mogla kupic przygody naxxa? Jaki to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nak 38 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Pewnie, żeby potem nie było płaczu do Blizza, że "kupiłem adventure i nie moge uzywac kart do grania w standardzie !!!1!!!" Takie wytłumaczenie w stylu, że są tylko miejsca na 9 decków, żeby nowi gracze się nie pogubili:) Plus coś tam czytałem, że wersje mobilne mogą mieć problem ze zbyt dużą aplikacją i jak dojdzie tysiąćpińcet dodatków, to mogą już nie dygnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziemniaki_Sprzedaje 3 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ale czy do was nie dochodzi, że na rękę nowym graczom jest możliwość tworzenia kart z naxxa? Szczerze wolałbym wydać z naxxa - 40 pyłu na pająki, jajko, zombiaaka, pomstę, herolda, deathsbite I 100 pyłu na belczera niż wpakować 100zł lub 700x5 golda. To są tylko grywalne karty, nie jestem fanem Ohydziarza Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No teraz jest, ale później nie będzie bo jedyne co by mogli z nimi zrobić to pograć w jakiś odpowiednik obecnego unranked i byłby bul dupy, że ktoś wydał 20$ na dodatek i nie może grać tymi kartami rankedów Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Gram w to sobie od trzech miesięcy, nawet spoko chociaż z moimi kartami to wpierdol praktycznie non stop na początku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Ale czy do was nie dochodzi, że na rękę nowym graczom jest możliwość tworzenia kart z naxxa? Szczerze wolałbym wydać z naxxa - 40 pyłu na pająki, jajko, zombiaaka, pomstę, herolda, deathsbite I 100 pyłu na belczera niż wpakować 100zł lub 700x5 golda. To są tylko grywalne karty, nie jestem fanem Ohydziarza Ale po co maja craftowac karty z naxxa, jesli nigdzie nie beda one grane? To rownie dobrze moga sobie scrafcic zlote wispy. Sam koncept ulatwiana nowym graczom jest oczywiscie potrzebny, ale nie w takim wykonaniu. Nie lepiej byloby np zbalansowac porzadnie wszyskie karty, a content z dodatkow dodawac sukcesywnie do puli kart "podstawowych"? Albo zwiekszyc ilosc kart w packu? Rozwiazan jest duzo, ale lepiej zrobic tak, zeby maxymalnie zarobic i sie przy tym nie narobic. W sumie to by potwierdzalo, ze ekipa pracujaca nad HS liczy z max 20 osob. Jest w sumie jeden plus takiego overhaulu, ktory przychodzi mi do glowy - w takim ukladzie latwiej bedzie wprowadzic ewentualnie nowe klasy do gry, gdyz odpadnie koniecznosc tworzenia wstecz kart pod wszystkie dodatki ktore do tej pory wyszly. Edytowane 3 Lutego 2016 przez smoo Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ale czy do was nie dochodzi, że na rękę nowym graczom jest możliwość tworzenia kart z naxxa? Szczerze wolałbym wydać z naxxa - 40 pyłu na pająki, jajko, zombiaaka, pomstę, herolda, deathsbite I 100 pyłu na belczera niż wpakować 100zł lub 700x5 golda. To są tylko grywalne karty, nie jestem fanem Ohydziarza A) Nawet jak stworza karty to tylko do wild B) Co do grywalnych kart 1) shade 2) egg 3) avenge 4) death's bite 5) duplicate 6) void walker 7) dark cultist 8) webspiner 9) kel 10) loatheb 11) madscientist 12) belcher 13) death lord 14) zombie chow 15) unstable ghoul 16) spider 17/ ewentualnie w renolocku feugen+ stalag 18) ew. echo ooze w tym nowym zoo Nijak nie oplaca sie tego recznie craftowac. Nie wspominajac juz o tym, ze wystarczylo dodac mozliwosc tworzenia kart z dodatkow. Bez eliminacji aspektu singleplayer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziemniaki_Sprzedaje 3 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Czy dodatek Gobliny i gnomy będą pyłowane za pełną wartość? Przygody będą za pełną wartość a co z dodatkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Tylko karty, które były w pewien sposób zmodyfikowane (buff/nerf) podchodzą pod pełen de_dust. Z tego co pamiętam, to zapowiadali, że żadnych kart z odchodzących dodatków nie będą zmieniać, więc nie liczyłbym na pełną wartość zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziemniaki_Sprzedaje 3 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Naxxa mają zwrócić w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 W kadym razie przed wyjsciem dodatku i zmian nie kupujcie nic w sklepie (co najwyzej po 1 skrzydle z przygod zeby moc do nich wrocic w przyszlosci) ani nic nie craftujcie. Po reworku kart w patchu i tak oplaca sie wszystkie zmienione karty zdustowac by wyciaganc je potem z pakietow drugi raz, w ten sposob zarobi sie troche dusta. W ogole golda zawsze najlepiej bylo wydawac na areny i teraz tez jedynie to mozna robic az do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziemniaki_Sprzedaje 3 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Po zgarnięciu z pakietów laski zmieniającą moc specjalną i zimnopaszczej kupuje tylko pakiety klasyczne. Brakuje mi jeszcze Gromasza, Alexx, Malygosa i mam wszystkie karty klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) nice. ja juz nic nie kupuje bo mam wszystkie top decki tier 1-3. 3k+ gold zebrane jak narazie na nastepny dodatek (albo klasyczne jak duzo pozmieniaja. 100% dust value ftw) 3 daily co 3 dni i zloty epic co sezon i nawet f2p jak jamoze miec wszystko (a potem i tak polowe z tego wywala ) ps. czekam tylko na automatyczne turnieje Edytowane 7 Lutego 2016 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Mam 800golda kupować paczki czy na co to wydać? Bo znowu się wkrecilem Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja bym ciulal golda na te nowe nadchodzące zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 zdaje sie ze te nowe zmiany to beda same nerfy w classic i basic kartach Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jezeli masz wykupione wszystkie przygody to IMO warto zaczac zbierac gold na nadchodzacy dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 a jak nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 No to kupuj przygody bo tam masz gwarancje legendarek i najwiecej dusta przy disenchantowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi