Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hearthstone

Featured Replies

Opublikowano

Gra ktoś jeszcze w to na forumku? Tak sobie zainstalowałem po chyba ponad roku. Dodali nową klasę, więc znalazłem decka na necie, zrobiłem sobie i, mimo nieznajomości mety, w 3 tyg pykania od czasu do czasu, wbiłem legendę. Nie inwestując kasy cieżko osiągnąć coś więcej, na turnieje są potrzebne 4 topowe talie, a z kolei samo wbicie legendy to nie jest wyzwanie. Wrzucam screeny na dowód

IMG_2525.png

IMG_2524.png

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 286,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyjaśnijmy coś sobie, w Hearthstonie niby sa karty, ale nie te o których myślisz..................

• no wiec kolejno 1. odblokuj kazda klase (graja z practice ai albo kolega) (dostaniesz za to 100g) 2. dobij lvl 10 kazda klasa (grajac z ai albo jak czujesz sie pewnie to w play mode) (dostaniesz za

Opublikowano

Nikt nie gra? No cóż, u mnie kolejny miesiąc kolejna legenda. Też Death Knightem, ale tym razem zamiast aggro grałem kontrolką. Frajda lepsza, gra się niczym mityczną Mono Black Controlą z Magica

IMG_2583.png

IMG_2584.png

Edytowane przez Homelander

Opublikowano

Większości pewnie gierka się już dawno znudziła, sam grałem kilka lat i mam kilka tysięcy rozgrywek. Nie mam ochoty już wracać.

Opublikowano

Ja pykam w pracy na przerwie jak mi się nudzi między czasie słuchając podcastów czy audiobooków.

Opublikowano

W dniu 12.08.2023 o 03:19, Homelander napisał:

Nikt nie gra? No cóż, u mnie kolejny miesiąc kolejna legenda. Też Death Knightem, ale tym razem zamiast aggro grałem kontrolką. Frajda lepsza, gra się niczym mityczną Mono Black Controlą z Magica

Ja z krótkimi i długimi przerwami gram od pierwszego dodatku. Rzadko gram w standard wolę Dzicz.

Nie gram dużo. Staram się robić zadania tygodniowe a jeśli chodzi o rangę to wbijam 5 diament co sezon. Gram też w ustawę no i w bójkę dla pakietu;).    

W dniu 12.08.2023 o 11:13, Ukukuki napisał:

Większości pewnie gierka się już dawno znudziła, sam grałem kilka lat i mam kilka tysięcy rozgrywek. Nie mam ochoty już wracać.

Myślę, że warto wrócić. Gra teraz ma sensowne zarabianie monet. Do tego jest Ustawa która jest zupełnie inną grą. A i granie w nią pozwala zdobywać karty. 

Dla mnie HS jest teraz dużo lepszy niż lata temu. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Z nudów zrobiłem sobie deck w Wild i oto efekty. Mech Rogue, bardzo fajna sprawa. Wszystko roztrzyga się w pierwszych 3-4 turach. I albo wygrywasz albo przegrywasz, więc szybko idzie. A że deck jest potężny, to i wygrywanie szybko idzie. Podobnie się gra jak Magicowym Affinity czy tam Tempered Steel

IMG_2717.png

IMG_2716.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wreszcie Blizzard zrobił coś ze Starcraftem!!! A konkretnie to miniset kart do HS. Trochę ironizuję, ale całkiem fajny jest ten zestaw i przyjemnie gra mi się Control Warriorem z kartami typu Jim Raynor czy SCV. Oczywiście z odpowiednimi głosami i tak dalej. Gra ktoś?

Opublikowano
6 hours ago, Ukukuki said:

Mi się już znudziła gierka, ponad dekada grania, wystarczy. 

Ja też zagrałem kilkanaście gier i wywaliłem z iPada. Lepiej w coś normalnego zagrać

Opublikowano
8 hours ago, Ukukuki said:

To jest normalna gierka :)  tylko Blizzard nie ma pomysłu na rozwój i kierunek w jakim iść. To już nie jest gra dla mnie. 

Dla mnie to tylko klikacz. Wystarczy, że poświęcę mu odpowiednią ilość czasu i wbiję legendę. Nie bardzo tam mam wyzwanie