Skocz do zawartości

NAJLEPSZA BIJATYKA NA PS2

Featured Replies

Opublikowano

drodzy posiadacze ps2,

jaka jest waszym zdaniem najlepsza bijatyka wydana na playstation 2?

niestety jak do tej pory nie byłem posiadaczem żadnej bijatyki na czarnulkę, jednakże mam zamiar już wkrótce dokonać zakupu na allegro, stąd moje pytanie :)

liczę, że wyrazicie swoje zdanie,

pozdrawiam 

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 25 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Street Fighter III: 3rd Strike. Nic lepszego na PS2 nie znajdziesz.

Opublikowano

Tekken Tag Tournament

Tekken 5

Soul calibur 2 (imo lepszy od 3czesci)

Def Jam Icon NY

a z chodzonych to polecam The warriors! genialna pozycja od rockstar, dla mnie jedna z najlepszych gier na PS2

Opublikowano

Ja bym wybrał Tekken Tag Tournament, ale to bardziej że wzgledu na sentyment do wielkiej 'trójki'.

Opublikowano

Def Jam: Fight for NY

Capcom Fighting Evolution jak lubisz 2D (nie najlepsza wersja gier ale jest ich kilka jeśli chce się $$ zaoszczedzić)

Capcom vs Snk 2

Soul Calibur 2

Virtua Fighter 4

Tekken 5

Opublikowano

Soul Calibury bierz

Opublikowano

Def Jam NY - mimo, że nie przepadam za murzyńskimi klimatami to bardzo przyjemnie się w to grało.

Opublikowano

Tekken Tag Tournament. Bez wątpienia.

Opublikowano

Bierz Tekkena 5, skoro to Twoja pierwsza bijatyka na PS2. Można powiedzieć, że dosyć uniwersalny system, przyjazny nowym graczom, ale nagradzający uczących się. W chooj postaci, jedna z najlepszych opraw graficznych na PS2 (z muzyką trochę gorzej), dużo trybów, dorzucone konwersje z arcade Tekkenów 1, 2 i 3. No i na allegro dosyć łatwo i tanio ją namierzysz. Jak lubiłeś stare Tekkeny, to w ogóle już nie ma się nad czym zastanawiać.

Opublikowano

a na koniec pyknij sobie god hand.

Opublikowano

Loool, co za pytanie: TEKKEN 5 i nic innego dużo dalej.

Opublikowano

Z chodzonych mordobić The Warriors i Urban Reign. Tą drugą interesuj się, jeśli niestraszne Ci rzucanie padem i ku.rwami na lewo i prawo, bo poziom trudności potrafi zgnieść największych twardzieli.

Z klasyków oczywiście Tekkeny, Soul Calibur i Def Jam: Fight For NY.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dead or Alive albo Soul Calibur.

• 1 rok później...
Opublikowano

Każdy ma swoje gusta. Ja ze względu na sentyment do Tekken 3 na pierwszym miejscu stawiam TTT:)

• 2 lata później...
Opublikowano

Zdecydowanie Tekken Tag Tournament, najlepsza gra w swoim gatunku, a tak oprócz tego do polecania na pewno Sreet Fighter EX 3 Plus, Def Jam Fight for NY, Soul Calibur II i III.

• 3 miesiące temu...
  • 5 lat później...
Opublikowano

King of Fighters Maximum Impact i Tekken 5.