YETI 10 944 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Moskwa Rzym Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Piekny jest ten caly boom premierowy. Z jednej strony nie moge doczekac sie ps4 ale z drugiej jak widze te kolejki no i czekanie na premiere ktora nastepuje raz na dobrych pare lat to az zal ze jutro bedzie juz po wszystkim. Wrzucac fotki i relacje bo ja to poprzepycham sie jedynie z kurierem zeby dal szybko paczke i rwal ode mnie z pod domu jak najdalej. Ide spac, obysmy jutro obudzili sie w nowym lepszym swiecie :* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daniel080 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wracając do tych palet, jak myślicie, czy ciężar tych palet które są wyżej nie uszkadzają pudełek z konsolami które są niżej,a co za tym idzie konsol? Trochę to musi ważyć, sama paleta już waży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie uszkodzi, już ty się o to nie martw. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Umawiam się na priv! 181 wzrost, 99 waga, 44 bicek jak dojrzysz jakiegoś handlarza biznesmena to zbutuj go bez sentymentów, forum by tego chciało Cytuj Odnośnik do komentarza
Nekosh 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Rozmawiałem ze Pani z POK w jednym z MM i dostałem takie same info : Nie będzie PS4 na pólkach ! Trzeba podejść do sprzedawcy i poprosić o wystawienie zlecenia na zakup konsoli - ma to zapobiec kupowaniu konsol przez przedsiębiorczych Januszów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) To jest kuźwa global launch, a nie jakieś popierdółki od Microsoftu Słucham se tego koncertu z Berlina (przestali śpiewać po niemiecku, więc jest ok) i czuje się trochę jak podczas WOŚP No i można poczuć się jak w Europie, a nie jak zaścianek. atoxen: Wydaje mi się że uporządkują jakoś jedną kolejkę, tak żeby ludzie się nie zabijali. Tak przynajmniej gdzieś zapowiadali. Powinno być to zorganizowane mniej więcej. EDIT: Świetna sprawa że niszczą przedsiębiorczych Januszów. Takiemu skubańcowi to sam bym wywinął w nocha Edytowane 28 Listopada 2013 przez Drantzell Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Panowie INFO Z 1 ręki (Mojej ) właśnie wróciłem z MM Okęcie, wawa, zrobiłem obeznanie terenu, zagadałem ze sprzedawcą i ochroniarzem - więc tak: 1. Info od ochroniarza - podszedłem, pytając które rozsuwane drzwi otwierają się pierwsze - powiedział, że wszystkie równocześnie ( na wszelki zwyczaj, żeby nie okazało się, że stoicie pod prawymi jako 1, a tu nagle otwierają się jako jedyne lewe i siema ;d) 2. Info od pierwszego sprzedawcy: ja:"wystawiacie jutro PS4 na sklep?" s: "Nie" ja:" Jak to?" s: "Nie wystawiamy, bo handlowce hurtowi by wszystko wykupili, trzeba podejść do sprzedawcy i 'wziąć coś ala numerka' 3. Info od 'głównego' sprzedawcy, który ma się zajmować jutro wydawaniem PS4 ja:" Jak będzie wyglądać jutro sprawa z PS4? Słyszałem, że nie będą wystawiane.. ?" s: "Nie będą, w pierwszej kolejności będą wydawany preordery - osoby będą podchodzić i wybierać, który zestaw chcą, jest około 20 preorderów, około 30 sztuk zostaje na 'sklep' ja:" Ale jak to będzie wyglądać? Podchodzę, i krzyczę CHCĘ KUPIĆ PS4 ustawiamy się w kolejce i czekamy?" s:"Sami jeszcze nie wiemy..ale jeśli wszyscy Ci, którzy dziś pytali o PS4 przyjdą jutro, to wystarczy tylko dla 20% osób" ja:"Ja pier.. to rozumiem, że jutro zakładamy sportowe obuwie?" s:"śmiech.,." Mniej więcej tak to wygląda MM Okęcie.. ja osobiście jadę tam na 6 i będę czekał w samochodzie, szukam kogoś z Wawy, kto chcę się wybrać razem i stać na zmianę pod sklepem, czy czekać razem / jeśli pierwszy dopcha się do kolesia od konsol - zaklepać dwie Umawiam się na priv! 181 wzrost, 99 waga, 44 bicek Po wejściu do sklepu jest dość długi odcinek do przejścia/przelecenia właściwie cała długość sklepu + schody na górę i potem drugie tyle do stoiska z PS4 . KTOŚ CHĘTNY? Gwarantowana miła atmosferka :] Przecież na stronie masz podane że goła konsola i zestaw z 2 grami dostępna wyłącznie w marketach. Też nie ma co stac od 6 rano bo to nie jest promocja za 20zl że pół Polski ci sie żuci ja myślę że jutro na spokoju sie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Europa zawsze stała za PlayStation, Japońce niech w końcu zrozumieją, że o ten rynek trzeba ciągle walczyć Kurde, naprawdę szkoda, że w Polsce nic się nie dzieje. W Wawie pewnie Prokop się pojawi i inne ścierwa, które o grach nie mają pojęcia i tyle z premiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mowicie ze nie będzie ps4 na polkach. Czyli do kogo mam podchodzić bo jakies pierwszego lepszego kolesia w koszulce mm czy moze do jakiegoś biura obsługi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 za 30 parę minut PS4 Launch Live: Watch As The New PlayStation Arrives In The UK http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/11/28/ps4-launch-live_n_4356253.html Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jeszcze dojdzie do tego że będą zasadzki na tiry z PS4 które zmierzają do sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza
Nekosh 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mowicie ze nie będzie ps4 na polkach. Czyli do kogo mam podchodzić bo jakies pierwszego lepszego kolesia w koszulce mm czy moze do jakiegoś biura obsługi ? Tego niestety nie udało mi sie ustalić... Cytuj Odnośnik do komentarza
PS4fan 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 czy w każdym MM trzeba będzie podejść do sprzedawcy i powiedzieć ,że chce się konsole kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Europa zawsze stała za PlayStation, Japońce niech w końcu zrozumieją, że o ten rynek trzeba ciągle walczyć Kurde, naprawdę szkoda, że w Polsce nic się nie dzieje. W Wawie pewnie Prokop się pojawi i inne ścierwa, które o grach nie mają pojęcia i tyle z premiery. Ale już miałeś wytłumaczone w jednym artykule dlaczego na takie premiery są zapraszani celebryci , bo wtedy inne dzienniki nie tylko branżowe o tym piszą tworząc reklamę danemu produktowi. Przykład Dody i AC IV, dzięki właśnie jej obecności było o grze głośno w TVN24, i innych portalach nie mających z grami nic wspólnego a to robi reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nekosh 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 czy w każdym MM trzeba będzie podejść do sprzedawcy i powiedzieć ,że chce się konsole kupić? Tego też niestety nie wiem, ale na pewno trzeba będzie tak zrobić w tym w którym ja się dowiadywałem - Legnica Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Panom Co uderzają prosto do manufaktury życzę dostania tego czego oczekują ja sam jutro ze szwagrem wbijam do portu i jak nie w saturnie to mam nadzieje że w euro dostane. Forum będe śledził na bieżąco i jak w porcie nie dostane to myśle że dacie info jak z dostępnością i kolejką oczekujących w manu. Jak sie uda to jutro wychodzę z dwiema konsolami z PS4 dla siebie i PS3 które kupuje dla szefa bo stwierdził że chętnie by przesiadłby sie na konsole z PC (PS3 ogólnie dla syna pod choinkę, ale zapakuje ją dopiero jak sam ogra GTA5) Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 A gdzieś tam daleko w głównej siedzibie Sony strzelają korki od kolejnych szampanów a licznik pieniędzy na koncie bije jak szalony Cytuj Odnośnik do komentarza
PS4fan 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Rozmawiałem ze Pani z POK w jednym z MM i dostałem takie same info : Nie będzie PS4 na pólkach ! Trzeba podejść do sprzedawcy i poprosić o wystawienie zlecenia na zakup konsoli - ma to zapobiec kupowaniu konsol przez przedsiębiorczych Januszów. jakie miasto? może będzie tak tylko w tych większych miejscowościach (kraków,wawa , poznań, wro) Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mowicie ze nie będzie ps4 na polkach. Czyli do kogo mam podchodzić bo jakies pierwszego lepszego kolesia w koszulce mm czy moze do jakiegoś biura obsługi ? Tego niestety nie udało mi sie ustalić... A szkoda. Wszyscy by pobiegli po konsole a ja kulturalnie podszedł do kogo trzeba i jako pierwszy wyszedł z konsola Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jestem naprawdę ciekawy ile PS4 się sprzeda w Polsce ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 jestem w kolejce:) widze moja czarnule juz! hell yeah 2.5 h dziweczki!!!' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 A gdzieś tam daleko w głównej siedzibie Sony strzelają korki od kolejnych szampanów a licznik pieniędzy na koncie bije jak szalony Nie jest tak kolorowo, myślą nad strategią na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jestem naprawdę ciekawy ile PS4 się sprzeda w Polsce ;D Liczę na imponujący wynik Taki po którym M$ będzie żałowało, że nie zrobiło premiery u nas Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 jestem w kolejce:) widze moja czarnule juz! hell yeah 2.5 h dziweczki!!!' O ty draniu pewnie z 2 godziny stanie w kolejce Mam nadzieję że idziesz jutro do pracy, i poczekasz z otwarcie pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi