Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Panom Co uderzają prosto do manufaktury życzę dostania tego czego oczekują :thumbsup: ja sam jutro ze szwagrem wbijam do portu i jak nie w saturnie to mam nadzieje że w euro dostane. Forum będe śledził na bieżąco i jak w porcie nie dostane to myśle że dacie info jak z dostępnością i kolejką oczekujących w manu. Jak sie uda to jutro wychodzę z dwiema konsolami z PS4 dla siebie i PS3 które kupuje dla szefa bo stwierdził że chętnie by przesiadłby sie na konsole z PC (PS3  ogólnie dla syna pod choinkę, ale zapakuje ją dopiero jak sam ogra GTA5) :teehee:

Mam preorder więc się nie martwię :)

I faktycznie, Port Łódź może być najlepszą opcją do kupna PS4, mało oblegane miejsce, więc łatwiej będzie pewnie o sprzęt.

Edytowane przez Moldar

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 872,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

jestem w kolejce:) widze moja czarnule juz! hell yeah 2.5 h dziweczki!!!'

Dużo ludzi tam u ciebie (Irlandia?).

Opublikowano

Byłem 10 minut przed zamknięciem w Saturnie w Galeri Bałtyckiej w GDA. Pan powiedział, że mają ok. 75 konsol, około 28 to preordery. LIczba konsol na media/saturna jest uzależniona od preorderów - im było więcej, tym więcej sztuk wolnych. No i będą wydawać tylko "zza lady" na dziale Blu Ray, tam gdzie bilety na koncerty, także wyrywania z rąk nie będzie.

Swoją drogą, leżało ich tam z 50 na wyciągnięcie ręki za ladą.... :(

Opublikowano

jestem w kolejce:) widze moja czarnule juz! hell yeah 2.5 h dziweczki!!!'

Dużo ludzi? ja za 1,5-2h wychodzę. Czujesz to ukłucie? xD

E: kuhwa toszto relacja na żywo odpowiedzi na pytania lecą nim je zadam ;p

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Panom Co uderzają prosto do manufaktury życzę dostania tego czego oczekują :thumbsup: ja sam jutro ze szwagrem wbijam do portu i jak nie w saturnie to mam nadzieje że w euro dostane. Forum będe śledził na bieżąco i jak w porcie nie dostane to myśle że dacie info jak z dostępnością i kolejką oczekujących w manu. Jak sie uda to jutro wychodzę z dwiema konsolami z PS4 dla siebie i PS3 które kupuje dla szefa bo stwierdził że chętnie by przesiadłby sie na konsole z PC (PS3  ogólnie dla syna pod choinkę, ale zapakuje ją dopiero jak sam ogra GTA5) :teehee:

Mam preorder więc się nie martwię :)

I faktycznie, Port Łódź może być najlepszą opcją do kupna PS4, mało oblegane miejsce, więc łatwiej będzie pewnie o sprzęt.

I obyś miał racje :)

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 414

przesadziliśmy dzisiaj

Opublikowano

właśnie zdałem sobie sprawę że będę miał potężne problemy z zaśnięciem :|

tumblr_m5zfsaSOWq1r4oz2t.gif

Edytowane przez nero2082