Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Rzeszów , MM przed sklepem z 50 napaleńców bez preordera , konsol 20 , na szczęście moje umiejętności sprinterskie wzięły górę i dobiegłem pierwszy pod dział z konsolami.

Szczęśliwy posiadacz PS4  :banana:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Codename, Czyli dlatego sprzedajesz AC4? XDDD

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

To może ktoś powie jak jest z grami? Wszystkie tytuły są dostępne w sprzedaży? :)

Opublikowano

czyli był ktoś odebrać pre ordera z Euro przed 14 ?

Opublikowano

A jak Łódź? Kumpel chciał się wybrać po południu, ale widzę, że raczej nie będzie miał po co :(

Opublikowano

u mnie w mieście mówili pracownicy z Euro, że można przyjść o 12tej i spokojnie towar wydadzą. Zobaczymy.

Opublikowano

Tak ja punkt 9:00
Opublikowano

W Media Markcie na ostrobramskiej w Warszawie przed otwarciem sklepu bylo moze z 50-60 osob, konsol starczylo dla pierwszych 30tu. Oczywiscie bylo ostro, ale wystarczylo troche pokrzyczec i ludzie ustawili sie w zapamietanej przed wejsciem kolejce. Udalo mi sie odebrac zestaw z Killzonem i Assassinem.

Edytowane przez Xymek

Opublikowano

Z 50 osob jak nie lepiej. Zaraz otwieraja bramy, rzut bedzie jak po karpia.

Opublikowano

Mam info ze moj moja sztuka o 7 byla jakies 100km od domu. Teraz tylko czekac. Euro nie dalo dupy w moim przypadku :)

Opublikowano

MM ogłasza się od paru dni w telewizji że WIELKA PREMIERA PS4 29 LISTOPADA, podczas gdy w praktycznie każdym MM wszystko zeszło po 15 minutach od otwarcia, a pan z obsługi "zaprasza w połowie grudnia" to jest to jednak kpina :) Albo po prostu klasyczne Media Markt. btw. w kolejce w Białymstoku widziałem przynajmniej 3 sklepikarzy których znam z widzenia...

Dobrze że mam pre-order w Euro.

Opublikowano

w Toruniu było jakieś 50-60 osób, później doszło pewnie jeszcze więcej i jakieś 20 osób odeszło z kwitkiem. ja na szczęście swoją mam, ale pozostaje niedosyt, bo dla brata już nie starczyło :/ 

jak to wygląda w Bydgoszczy? brat ma auto na gaz i właśnie wyruszył

Opublikowano

no i Euro jak zwykle dało dupy Konsola będzie do odbioru w poniedziałek

Zamawiałeś do sklepu czy do domu ?

U mnie to samo,zamawiałem do domu

Opublikowano

No to lecimy dalej z filmikami  :banana: 

Edytowane przez pattro

Opublikowano

Mam i ja ale w olsztynie nie dla wszystkich starczyło. Kolejka była i na szczęście media respektował wpierw pre ordery potem ci co pierwsi przy sklepie etc :)

Opublikowano

Pozdrowienia z Gdyni, byłem w MM 15 w kolejce, stałem godzinę, a jak otworzyli drzwi Ci z samego końca zaczęli biec wyprzedzając tych z przodu (było z 80 osób), jakimś cudem chwyciłem ostatnią sztukę za boki ale ktoś wyższy chwycił za uchwyt i zgrabnie mi wyjechała bo karton śliski.

Mam nadzieję, że akurat ta jest wadliwa, pozdro dla tych co stali minutę, wepchnęli się na chama i sobie teraz grają.

Edytowane przez gnysek

Opublikowano
  • Autor

A ode mnie wielki k.u.tas dla sklepu sieci GAME w Leeds..co za lamerka tam byla glowa mala...w czerwcu pre zlozony i zadnego bonusa..:(.. w Londynie rozdawali przynajmniej gadzety i darmoea pizzr;p

Opublikowano

Moja krótka relacja z zakupu:

Idź pan w chvj!

To teraz trochę dłuższa.
Godzina 8:50 Mediamarkt Okęcie Warszawa, pod drzwiami kłebi się tłumek luda.

0sEnhVa.jpg

Stwierdzam że nie będę walczył bo mają przewagę liczebną, wchodzę dopiero po otwarciu sklepu, jak horda ruszy z rykiem.

Spokojnie dochodzę do stoiska, jest już spora kolejka, wszyscy ładnie stoją i czekają na swoją kolej.

Sprzedawca mówi że jest 36 konsol poza preorderami, ludzie "społecznicy" przed moim dojazdem pod sklep rozdawali numerki i przy osobie 45 zrezygnowali, ludzi w kolejce stoi na oko około 70, dochodzą nowi. Ja jestem gdzieś tak z 58, więc po 20 minutach stania i wydaniu konsol sztuk 3 (sic!!!), rezygnuję.

Jadę po drodze do pracy do Janek Saturn, tam otwierają o 10:00 więc jestem tam o 9:30 szczęśliwy że mam spory zapas, z oddali niestety majączą kolejne hordy spragnionych graczy, w momencie podjazdu do sklepu już rezygnuję, na oko w kolejce jest z 50 osób a jeszcze pół godziny do otwarcia sklepu. Stwierdzam że czas się ewakuować i przeczekać spokojnie w okopach...

A więc PS4 na razie cmoknij mnie w pomkę!

Opublikowano

wczoraj jeszcze byłem cebulakiem bo kupiłem dwie konsole i jedną chciałem sprzedać za 100zł drożej, a dziś nagle maile telefony że to ja jednak kupie haha