Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 875,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Dziwne ze dopiero teraz na to wpadli.

Opublikowano

Komuś jeszcze MM anulowało wczorajsze zamówienie? :/

Szanowny Kliencie,

Bardzo przepraszamy, jednak zamawiany produkt okazał się niedostępny. W związku z tym nie możemy potwierdzić realizacji niniejszego zamówienia. Informujemy, że Zamówienie zostało anulowane.

Z poważaniem,

Zespół Mediamarkt.pl

Zamówienie nie zostało zrealizowane

Witamy,

informujemy, że Zamówienie 10705099 01 zostało anulowane.

Jeżeli Zamówienie zostało przez Ciebie opłacone - zwrot środków nastąpi niezwłocznie.
W przypadku ewentualnych wątpliwości zapraszamy do kontaktu z nami – kliknij kontakt.

Z poważaniem,
Zespół Mediamarkt.pl

Za to ME się spisał:
1TWpzX2.png

Opublikowano

U mnie też zamówienie w Media Markt anulowane :(

Opublikowano

Kyo,Zigor - a po zamówieniu wczoraj dostaliście z MM 2 maile(pierwszy z informacją o złożeniu zamówienia a drugi z potwierdzeniem zamówienia)? Do mnie póki co jeszcze żaden mail o anulowaniu zamówienia nie przyszedł.

Opublikowano

Ja tylko dostałem o złożeniu zamówienia i było w nim napisane że mam czekać na kolejnego z informacją o dostępności.

Opublikowano

Aha. Ja dostałem 2. O złożeniu a kilka minut później o potwierdzeniu zamówienia. No nic czekam.

Opublikowano

U mnie też był tylko jeden mail, także może jak masz dwa to Ci się udało kupić tą jedną sztukę co mieli na stanie ;-)

Opublikowano

odliczamy

czy bluber zdąży? dowiemy sie wkrótce

Opublikowano

Saturn juz nie ma

MM też nie

:dynia:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

chyba ogolnie nie bylo tylko na stronce dla beki jest ze dostepne

Opublikowano

jakiś informatyk ichni heheszkuje w robocie . Mi się zdarzyło kiedyś na stronie podmienić poradnie diabetologiczną z dermatologiczną ale to było niechcący ... przysięgam 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ładna komuna się tu odpyerdala...nawet u mnie na wsi wykupili :-(

Jakąś większą dostawa kiedy będzie ktoś się orientuje ??

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

odliczamy

czy bluber zdąży? dowiemy sie wkrótce

daj sobie przerwe, kupie jak będzie po ludzku dostępne od ręki ;[

Opublikowano

tam ku,rwy pracują i nie polecam avansu ani electro

Opublikowano

Nie kupowalem nigdy w Avansie, ale patrzac ze maja te same ceny co Electro, podobny layout sklepu oraz te same ceny i zawsze dostepnosc towarów w tym samym czasie to pewnie cos jak saturn i MM. A Electro tez nie polecam, z tego co pamietam ping mial z nimi jakies jazdy i mi tez wyslali nie ten produkt co trzeba.

Opublikowano

Nie kupowalem nigdy w Avansie, ale patrzac ze maja te same ceny co Electro, podobny layout sklepu oraz te same ceny i zawsze dostepnosc towarów w tym samym czasie to pewnie cos jak saturn i MM. A Electro tez nie polecam, z tego co pamietam ping mial z nimi jakies jazdy i mi tez wyslali nie ten produkt co trzeba.

Kupiłem i chu.jków GTA V na XBOX ONE po dobrej cenie. Wygenerowali list przewozowy, ale nie przekazali paczki kurierowi. Koniec końców stwierdzili, że przesyłka 'zaginęła' i anulowali zamówienie. Potem przez tydzień prosiłem się idioty z obsługi, żeby zwrócił mi wpłacone pieniądze. Na szczęście płaciłem PayPalem, więc zrobiłem im chargeback. Wcześniej chyba z 10 maili z obsługą klienta wymieniłem i nie byli mi w stanie zwrócić pieniędzy za niezrealizowane zamówienie.

W Avansie kupowałem ostatnio kuchenkę i było okej.

Opublikowano

Ja pralkę kupowałem w Electro i było tip top xD

Avans polecam zakupy jak znowu będzie likwidacja sklepów. Najtańsze abonamenty Xbox live gold na świecie, świętej pamięci MSP za 1/4 ceny i Dualshocki 4 po 50 zł (plus wiele innych fajnych rzeczy).

Opublikowano

Komuś jeszcze MM anulowało wczorajsze zamówienie? :/

Szanowny Kliencie,

Bardzo przepraszamy, jednak zamawiany produkt okazał się niedostępny. W związku z tym nie możemy potwierdzić realizacji niniejszego zamówienia. Informujemy, że Zamówienie zostało anulowane.

Z poważaniem,

Zespół Mediamarkt.pl

Zamówienie nie zostało zrealizowane

Witamy,

informujemy, że Zamówienie 10705099 01 zostało anulowane.

Jeżeli Zamówienie zostało przez Ciebie opłacone - zwrot środków nastąpi niezwłocznie.

W przypadku ewentualnych wątpliwości zapraszamy do kontaktu z nami – kliknij kontakt.

Z poważaniem,

Zespół Mediamarkt.pl

Za to ME się spisał:1TWpzX2.png

Kyo mamy identyczne tapety na tel xD