Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie strony o grach odwiedzacie?

Featured Replies

Opublikowano

Jakie najczęściej strony o grach odwiedzacie oprócz PPE?

Jeśli chodzi o mnie, praktycznie całkowicie zrezygnowałem z polskich serwisów. Wszędzie te same, przepisane newsy i nastawienie na jak największą ilość klików. Wyjątkowo często jednak zaglądam na gamemag.pl - mają tam naprawdę świetną publicystykę.

O wiele częściej zaglądam natomiast do stron zagranicznych. Tutaj według mnie króluje oczywiście Polygon - przegenialny design i świetna jakoś artykułów. Mam nadzieję, że jakaś polska strona dorówna kiedyś jego poziomowi.No, od czasu do czasu wejdę jeszcze na Kotaku, aby poczytać trochę ciekawostek.

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie wchodzę na PPE.

Na portale growe ogólnie też nie. Same fora: FPE, NeoGAF, też forum CD-Action, ale to raczej dla paru userów - w dziale growym bywam rzadko. Co najwyżej wrzuciłem sobie parę feedów do czytnika RSS: GamesIndustry International, Gather Your Party i Rock, Paper, Shotgun.

No i /v/.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

też nie wchodzę na portale, co mnie interesuje to sam wyszukuje. z for to FPE i CDA, ale ostatnio bardzo rzadko to ostatnie. wieje tam sandałem :P

Opublikowano

To forum dla beki I userow, neogaf za najswiezsze newsy. Reszte zlewam juz od paru miesiecy.

Opublikowano

n4g.com i metacritics

nic innego nie ma sensu odwiedzac.

czasami ppe zeby potrollowac.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

n4g.com i metacritics

nic innego nie ma sensu odwiedzac.

Jaki jest sens odwiedzania metacritica...?
Opublikowano

Czytam recenzje interesujacych mnie gier.

Opublikowano

Najlepsza strona to oczywiście http://www.konsolopedia.pl

żartuje, smutny żarcik :/
Obecnie przeglądam to forum: w takich tematach o RDR, czy TLoU, gdzie przeczytałem jakieś 70% postów, wiem więcej niż gdybym przeczytał kilka recenzji w prasie, różnych autorów.
Tutaj obiektywnie, bez wazeliny, sponsorowanych tekstów itp. Dlatego dozbieram 200 numerów PE i robię sobie koniec z prasą.

Czasem wejdę na ppe.pl i jest to jedyna strona na którą wchodzę. No czasem może gamefaqs się zdarzy, ale to raczej by wrzucić coś (katalog gier) na moją stronkę.

Opublikowano

tylko ps3site.pl - jedyny obiektywny i konstruktywny site w necie 

Opublikowano

Ja to głównie wchodzę na Destructoid, Siliconera, PC Gamer, AllGamesBeta. Z for to jedynie tutaj się panoszę :teehee:

Opublikowano

Ja mam po prostu polubione na Facebooku fanpejdże różnych serwisów i wszelkie newsy mam na bieżąco.

Opublikowano

eurogamer.net

Edytowane przez kubson

Opublikowano

dobra, to gamemag.pl to przypadkiem nie reklama strony? (taka pod przykrywką trochę)

Reklama, na innym forum spotkałem się dokładnie z tym samym nickiem i tym samym tekstem.

Opublikowano

Przede wszystkim twitter. Zanim pojawia sie przedruki to ja juz od 2h wiem.

Na "szybko" co 3-4 dni naglowki na ppe i cda.

Na dluzej to podcasty na gametrailers i tamze rowniez recenzje (ale rzadziej juz).

Opublikowano

tylko neogaf, tam i tak wszystko jest najwcześniej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Codziennie gram.pl oraz ppe.pl dla świeżej porcji informacji i newsów.

Także Raptr, dla świetnej społeczności. No i ostatnio gamegen.pl bo serwis zapowiada się ciekawie.