Opublikowano 4 września 201410 l Dekapitacja oponentów ogranicza się tylko do ich głów ? Dekapitacja generalnie znaczy pozbawienie głowy. Czego innego miała by się jeszcze tyczyć ; ] Co do filmików, to walka wygląda super dynamicznie, a animacje i przejścia pomiędzy kolejnymi ciosami bardzo płynne. Edytowane 4 września 201410 l przez zimzvm
Opublikowano 4 września 201410 l Naprawdę świetnie się to prezentuje Edytowane 4 września 201410 l przez Karas
Opublikowano 4 września 201410 l Kufa kupiłbym, no ale Destiny... Na pewno ? Jak ktos chce zobaczyc w glorious HD to prosze: 3:08 Tak, na pewno. SoM kupię pewnie bliżej grudnia.
Opublikowano 6 września 201410 l Przypadkiem trafiłem na tą produkcję. Gra zapowiada się niesamowicie miodnie, zwłaszcza Nemesis (cieszy fakt iż produkcja jest targetowana pod nextgeny). Ciekawe tylko jak to będzie wyglądać w praniu. Z zakupem jednak raczej poczekam do pierwszych recek. Wiele razy niestety zdarzało się, że zapowiedzi był szumne a w praniu wychodziła niesamowita bieda.
Opublikowano 7 września 201410 l Game play jest ok. Sieczka i nic więcej. Mnie interesuje historia postaci i przygoda. Oby to było dobrze wyważone.
Opublikowano 25 września 201410 l no nie wytrzymałem jak nie lubię preorderów tak to już zamówione Kurczę dla mnie chyba najbardziej oczekiwana gra tej jesieni.
Opublikowano 26 września 201410 l Pojawiły się pierwsze recenzje, średnia na metacritic 86 z 14 recenzji. Chyba mamy hit i pierwsze duże pozytywne zaskoczenie tej jesieni. Oby Alien i The Evil Within podtrzymały taki poziom. Edytowane 26 września 201410 l przez kes
Opublikowano 26 września 201410 l Pojawiły się pierwsze recenzje, średnia na metacritic 86 z 14 recenzji. Chyba mamy hit i pierwsze duże pozytywne zaskoczenie tej jesieni. Liczyłem na ten tytuł i chyba za tydzień jestem w Mordorze...
Opublikowano 26 września 201410 l No ja liczę na drugiego batmana. Tzn grę która zaskoczy wszystkich i będzie czarnym koniem wyścigu do gry roku
Opublikowano 26 września 201410 l Embargo is over, so real talk: Middle Earth: Shadow of Mordor is one of the best games I have ever played - jakiś recenzent z twittera. Same pozytywy. Mamy cichy hit.
Opublikowano 26 września 201410 l Trzeba kupić gierkę w okolicach premiery w takim razie coby wesprzeć twórców
Opublikowano 26 września 201410 l Mile uczucie, w tym roku jarac sie jakims tytulem od pierwszego materialu ktory nie okazal sie klapa. Tesknilem za tym uczuciem. Edytowane 26 września 201410 l przez Bansai
Opublikowano 26 września 201410 l Totalnie nie podchodzi mi ta gra, smierdzi grami od ubisoftu, zerżnięte wszystko od batmana i ac, grafika na tym materiale IGN słaba (podłoża jak z ps2). Nie rozumiem hajpu.
Opublikowano 26 września 201410 l Też melduję się w Mordorze na premierę Pryx nie przepłacaj, na amerykańskim PSS masz za 59,99 dolarów a jak dołożysz cebulę to wychodzi cudowna mieszanka Kurde spodziewałem się bardzo dobrego tytułu ale aż tak dobrego... Edytowane 26 września 201410 l przez marekjw2523
Opublikowano 26 września 201410 l Zielu, pieniążki przelane, może następnym razem. Totalnie nie podchodzi mi ta gra, smierdzi grami od ubisoftu, zerżnięte wszystko od batmana i ac, grafika na tym materiale IGN słaba (podłoża jak z ps2). Nie rozumiem hajpu. Władcy Pierścieni pewnie też nie lubisz? Od czasów Powrotu Króla na PS2 czekam na dobra grę z uniwersum LOTR, mam nadzieję, ze Shadow of Mordor da radę
Opublikowano 26 września 201410 l No to mnie maja, biorę na premierę i tak powinna robić każda firmy zero hajpu i mydlenia oczu a w zamian za(pipi)isty tytuł.
Opublikowano 26 września 201410 l Też melduję się w Mordorze na premierę Pryx nie przepłacaj, na amerykańskim PSS masz za 59,99 dolarów a jak dołożysz cebulę to wychodzi cudowna mieszanka Kurde spodziewałem się bardzo dobrego tytułu ale aż tak dobrego... Ja tam wolę pudełeczko a wyrwałem na allegro w dobrej cenie i z dlc. Kupisz za 230 zł i sprzedasz jak przejdziesz za 180 zł lub wymienisz na inny hit tej jesieni. Ja gry singlowe przechodzę raz i sprzedaje