Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 545,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

To dobrze wiedzieć, że dziś od 18 PSN zdechnie i człowiek nie pogra w Helldivers.

Opublikowano

Nieeee... od 18

Serwery sony nie wytrzymio stres testu i ch.ja pogracie :yao:

żeby nie było, ja też chce pograć :rayos:

Opublikowano

Wytrzymio wytrzymio i powiem więcej:

Ch.uja tam wcale nie będzie lagów tak jak nie było w U3 :Coolface:

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Nieeee... od 18

Serwery sony nie wytrzymio stres testu i ch.ja pogracie :yao:

żeby nie było, ja też chce pograć :rayos:

Napisałem to dokładnie 15 minut temu ale post widzę, że zbanowano. Adminie - to nie był sarkastyczny post - każdy posiadacz PS4 chce zagrać w betę, ale każdy posiadacz ma również świadomość stabilności PSN :)

Edytowane przez Sobies

Opublikowano

Wytrzymio wytrzymio i powiem więcej:

Ch.uja tam wcale nie będzie lagów tak jak nie było w U3 :Coolface:

Mleczak a jak tam ta wasza liga działa jeszcze czy zdechło śmiercią naturalną? :trap:

Opublikowano

Działa...ła.

Teraz już zdechła, wszyscy czekają na U4.

Myślę, że będzie reaktywacja ligi - są takie plany.

Jeśli chodzi o ligę to już jakiś czas temu temat umarł, ale i tak było nieźle bo kilka sezonów udało się dokończyć, weszło młode pokolenie - skopali nam staruchom dupę i jakoś się odechciało potem ;D.

Teraz myślę, że goście od ligi polecą na szerszą skalę no i będzie więcej chętnych niż w przypadku U3.

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Jak multi będzie na poziomie U2 wracam do gry .

Pamiętam że dobrze grali Paliwoda i Pokryty sniegiem w U2.

Opublikowano

Lagi na pewno będą mniejsze niż w u2/3 bo nie da się żeby były większe, no kur.wa nie da się :D

Mnie śmieszy zawsze jak ludzie np.: w Destiny narzekają na lagi, bo po prostu nie grali w np.: U3 - doceniliby :kaz:

Opublikowano

Grałem w pierwszą bete U4 i tam wszystko śmigało pięknie, ale na serwerach wtedy nawet 1mln graczy nie było

Opublikowano

Beta u2 pięknie śmigała a i baza graczy chyba była większa niż teraz , będzie dobrze to NG.[emoji5] mam pytanie bo zdarzało sie ze niekiedy niektórzy mieli nad nickami logo ND i krążyła legenda w pokojach ze to pracownicy ND[emoji5] to prawda ?

Opublikowano

Tak czasami grywali, ale spotkanie ich było bardzo trudne ;) bo szło info, że akurat grają to się wiara ładowała.

Opublikowano

Tak czasami grywali, ale spotkanie ich było bardzo trudne ;) bo szło info, że akurat grają to się wiara ładowała.

Te logo było tylko podczas meczu widoczne i ja ich spotykałem ja już słuszny poziom prezentowałem , nie wiem czy to miało jakiś wpływ na to czy nie .
Opublikowano

(pipi)a ja dopiero jutro ok 13 zasiądę po wieloletniej przerwie , dodawać Wojtasa do friendsow !

Opublikowano

(pipi) ja dopiero jutro ok 13 zasiądę po wieloletniej przerwie , dodawać Wojtasa do friendsow !

Nikt z noobem nie będzie chciał grać jak taka przerwa była (no ofence oczywiscie) :D tylko obawiam że dziś się nie pogra :-D

Trochę dużo tych Wojtasow na Psnie :-P

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Udało mi się przejść samouczek (po kilku próbach połączenia) ale na razie nie może znaleźć graczy do pojedynku

Opublikowano

ja na 5 rozegranych meczy tylko jeden ukonczylem w innych przypadkach zrywalo polaczenie, 

za malo pogralem zeby cos konkretnego napisac ale pomocnicy i totemy do zaorania

Opublikowano

No nam sie w 3 wlasnie udalo polaczyc i skonczyc pierwszy mecz, 15:6 fuck yeah, zaczyna mi sie podobac :Coolface:

Ale co racja to racja, te supernaturalne mumbo jumbo do zaorania.

Opublikowano

może to kłopotliwe pytanie ale jak wypada gunplay?

Opublikowano

Odglosy broni tragiczne, ale sam feeling na plus, szczegolnie w porownaniu z poprzednimi czesciami.