Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Na 99% można to ustalić. Ci co dostarczają są zapewne podzieleni rejonami.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ja wczoraj zapłaciłem , z wysyłką tego typu, zobaczymy...

Opublikowano

InPost to straszne gunwno i ciągle z nimi problemy są. Jak kiedyś byłem na ich bazie to pełno jakiś żuli i meneli tam pracuje i pewnie stąd te problemy. Ja ogólnie trzymam się z daleka i stawiam na Pocztę Polską która ostatnio bardzo się poprawiła. BTW kupowałem parę rzeczy z Chin z gratisową wysyłką i PP traktowała to jako przesyłkę poleconą i mi ją awizowali wiec nie widzę problemu z przesyłką z zagranicy.

Edytowane przez czapa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Listopad, póki co:

c0d2d862-6aa6-410b-82b3-0cd86f58076d.jpg

Opublikowano

No ja nie moge. Dzwonilem do InPost "To nie my, to DHL doreczal". Dzwonie do DHL "To nie my, to Poczta Polska przejela na ostatnim etapie i z nimi musi Pan rozmawiac". Zaraz mi Poczta Polska powie ze to nie oni i musze z matka rozmawiac bo to jej wina.

Opublikowano

Olej ich i uderzaj do sprzedawcy - jeśli DHLem wysłane to  wszystkie rzeczy są ubezpieczone. Jak sprzedawca będzie kręcił to pamiętaj,  że ebay jest po twojej stronie i to on musi udowodnić że przesyłkę dostałeś.

Opublikowano

Zakupy z ostatnich trzech tygodni:

1zz49de.jpg

Opublikowano

Advance Wars, w poprzednie święta przegrałem kilka nocy w tę za(pipi)ystą strategię na gba, geniusz  :fsg:

Opublikowano

Nice Dajzner. Bedziesz sie w przyszlosci pozbywal ktores z tych gier na 3ds? :D

Opublikowano

Moj nowy zakup. Miala byc gra na Nintendo DS z amerykanskiego ebaya, niestety menda z InPost nie zastala mnie w domu i co zrobila? Zostawila awizo? NIE NIE, przeciez to za duza robota, rzucil paczke na skrzynke, zostawil i poszedl. Gdy wrocilem z wyjazdu zobaczylem tylko pusta koperte na skrzynce bo ktos zajumał gierke :(

http://i58.tinypic.com/1ypa3a.jpg

Mi te szmaty zgubily paczke i generalnie maja to w (pipi)e.

Od 2 tygodni jestem zwodzony.

Ja pyerdole, zaorac to guwno.

Opublikowano

Chyba traf zakupowy roku : http://allegro.pl/xbox-360-xenon-uszkodzony-i4692365601.html

Zalicytowałem bo potrzebowałem obudowę, gościu pisał że nie działa i ma brak możliwości sprawdzenia. Dziś paczkę rozpakowałem i podłączyłem sam zasilacz, oczywiście 4 czerwone diody, albo RROD albo błąd z braku przewodu AV. Poszukałem przewód i podłączyłem pod TV i co ? ŚMIGA!!! Tylko pada dokupić i można pograć w parę ciekawych tytułów z własnej biblioteki.

Fuks jak H...

Opublikowano

20zł za najlepszą konsole poprzedniej generacji? :obama: gratki

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bardzo dobry stosunek ceny do jakości.  :sorcerer:

Opublikowano

2nygt0duwk2v.jpg

NIECH ZYJE KROL!

Opublikowano

Ty to masz nerwy Czezky. Ja bym nigdy nie robil zdjec przy wlaczonym DS4. Bałbym sie ze sie rozładuje i nie pogram.

Opublikowano

No ja nie moge. Dzwonilem do InPost "To nie my, to DHL doreczal". Dzwonie do DHL "To nie my, to Poczta Polska przejela na ostatnim etapie i z nimi musi Pan rozmawiac". Zaraz mi Poczta Polska powie ze to nie oni i musze z matka rozmawiac bo to jej wina.

Mi się listonosz zmieniał już kilka razy, ale każdy wrzucał awizo, nawet gdy to były jakieś listy z playasia czy videogamesplus. Do skrzynki nie wrzucali, chociaz by weszly.

Opublikowano

Ty to masz nerwy Czezky. Ja bym nigdy nie robil zdjec przy wlaczonym DS4. Bałbym sie ze sie rozładuje i nie pogram.

No dlatego pufa tak blisko TV stoi, pewnie zaraz będzie pada ładował podczas gry  :yao:

Opublikowano

hsXmTp4l.jpg

Kilka gó.wien obesranych - cieszę się z Avatara, bo to dość rzadka gra, niestety box i instrukcja po holendersku, ale nie będę wybrzydzał. Hot Pursuit też na propsie - pograłem chwilę dzięki japońskiemu PS Plus, ale przecież nie będę przechodził gry na platformie Sony.

No ale najważniejsze jest to:

IJLqQoVl.jpg

Box ciut zmęczony (ryski), ale płyty w stanie miętowym, zero jakiejkolwiek skazy, oczywiście instrukcja też - wszystko niemalże pachnie nowością. Dokupiłem, bo o ile mam już wersję Greatest Hits i japońskie wydanie premierowe, tak przyda się też amerykański black label.

Opublikowano

xbox go.wno obesrane, ale za Chrono Cross musze da plusa. Ja mam wersje cyfrowa na ps3 i tego japonca od Ciebie, bo fizyczna kopia musi byc.

Ost musze dorwać, na allegro kilka lat temu pełno tego było w okolicach 100zł, a teraz bieda ;/

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Dokladnie, kiedys OST'ow w dobrej cenie pelno bylo, CC, Xenogears, FF'y...a teraz nic, albo jakies sumy nie z tej ziemi.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Najlepiej kolekcjonowac to chyba jedna generacje do tylu max dwie (nie liczac limitek) bo 3 do tylu to tylko ceny rosna wszystkiego

Opublikowano

15744450096_a69018a2c7_c.jpg

Zakupy z zeszłego tygodnia.

Dwie bomby na ONE'a , jedna januszowa bomba na PS4 (po sprzedaniu kodów na mapę i złote exo na ebayu wyszło 119zł czebula :))

Edytowane przez Krizz