Opublikowano 11 listopada 201410 l Na 99% można to ustalić. Ci co dostarczają są zapewne podzieleni rejonami.
Opublikowano 11 listopada 201410 l @Velius wspólczuje; mi też tak ich kurier paczki zostawia (ale mam spoko sąsiadów i nic nie ginie). btw. słyszeliście, że inpost nawiązał współpracę z Allegro: http://www.biztok.pl/biznes/inpost-blizej-allegro-ceny-przesylek-beda-nizsze-a-zwroty-darmowe_a18627 p.s. jaką grę zamówiłeś?
Opublikowano 11 listopada 201410 l InPost to straszne gunwno i ciągle z nimi problemy są. Jak kiedyś byłem na ich bazie to pełno jakiś żuli i meneli tam pracuje i pewnie stąd te problemy. Ja ogólnie trzymam się z daleka i stawiam na Pocztę Polską która ostatnio bardzo się poprawiła. BTW kupowałem parę rzeczy z Chin z gratisową wysyłką i PP traktowała to jako przesyłkę poleconą i mi ją awizowali wiec nie widzę problemu z przesyłką z zagranicy. Edytowane 11 listopada 201410 l przez czapa
Opublikowano 12 listopada 201410 l No ja nie moge. Dzwonilem do InPost "To nie my, to DHL doreczal". Dzwonie do DHL "To nie my, to Poczta Polska przejela na ostatnim etapie i z nimi musi Pan rozmawiac". Zaraz mi Poczta Polska powie ze to nie oni i musze z matka rozmawiac bo to jej wina.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Olej ich i uderzaj do sprzedawcy - jeśli DHLem wysłane to wszystkie rzeczy są ubezpieczone. Jak sprzedawca będzie kręcił to pamiętaj, że ebay jest po twojej stronie i to on musi udowodnić że przesyłkę dostałeś.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich trzech tygodni:
Opublikowano 12 listopada 201410 l Advance Wars, w poprzednie święta przegrałem kilka nocy w tę za(pipi)ystą strategię na gba, geniusz
Opublikowano 12 listopada 201410 l Nice Dajzner. Bedziesz sie w przyszlosci pozbywal ktores z tych gier na 3ds?
Opublikowano 12 listopada 201410 l Moj nowy zakup. Miala byc gra na Nintendo DS z amerykanskiego ebaya, niestety menda z InPost nie zastala mnie w domu i co zrobila? Zostawila awizo? NIE NIE, przeciez to za duza robota, rzucil paczke na skrzynke, zostawil i poszedl. Gdy wrocilem z wyjazdu zobaczylem tylko pusta koperte na skrzynce bo ktos zajumał gierke http://i58.tinypic.com/1ypa3a.jpg Mi te szmaty zgubily paczke i generalnie maja to w (pipi)e. Od 2 tygodni jestem zwodzony. Ja pyerdole, zaorac to guwno.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chyba traf zakupowy roku : http://allegro.pl/xbox-360-xenon-uszkodzony-i4692365601.html Zalicytowałem bo potrzebowałem obudowę, gościu pisał że nie działa i ma brak możliwości sprawdzenia. Dziś paczkę rozpakowałem i podłączyłem sam zasilacz, oczywiście 4 czerwone diody, albo RROD albo błąd z braku przewodu AV. Poszukałem przewód i podłączyłem pod TV i co ? ŚMIGA!!! Tylko pada dokupić i można pograć w parę ciekawych tytułów z własnej biblioteki. Fuks jak H...
Opublikowano 12 listopada 201410 l 20zł za najlepszą konsole poprzedniej generacji? gratki Edytowane 12 listopada 201410 l przez _Be_
Opublikowano 12 listopada 201410 l Ty to masz nerwy Czezky. Ja bym nigdy nie robil zdjec przy wlaczonym DS4. Bałbym sie ze sie rozładuje i nie pogram.
Opublikowano 12 listopada 201410 l No ja nie moge. Dzwonilem do InPost "To nie my, to DHL doreczal". Dzwonie do DHL "To nie my, to Poczta Polska przejela na ostatnim etapie i z nimi musi Pan rozmawiac". Zaraz mi Poczta Polska powie ze to nie oni i musze z matka rozmawiac bo to jej wina. Mi się listonosz zmieniał już kilka razy, ale każdy wrzucał awizo, nawet gdy to były jakieś listy z playasia czy videogamesplus. Do skrzynki nie wrzucali, chociaz by weszly.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Ty to masz nerwy Czezky. Ja bym nigdy nie robil zdjec przy wlaczonym DS4. Bałbym sie ze sie rozładuje i nie pogram. No dlatego pufa tak blisko TV stoi, pewnie zaraz będzie pada ładował podczas gry
Opublikowano 12 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka gó.wien obesranych - cieszę się z Avatara, bo to dość rzadka gra, niestety box i instrukcja po holendersku, ale nie będę wybrzydzał. Hot Pursuit też na propsie - pograłem chwilę dzięki japońskiemu PS Plus, ale przecież nie będę przechodził gry na platformie Sony. No ale najważniejsze jest to: Box ciut zmęczony (ryski), ale płyty w stanie miętowym, zero jakiejkolwiek skazy, oczywiście instrukcja też - wszystko niemalże pachnie nowością. Dokupiłem, bo o ile mam już wersję Greatest Hits i japońskie wydanie premierowe, tak przyda się też amerykański black label.
Opublikowano 12 listopada 201410 l xbox go.wno obesrane, ale za Chrono Cross musze da plusa. Ja mam wersje cyfrowa na ps3 i tego japonca od Ciebie, bo fizyczna kopia musi byc. Ost musze dorwać, na allegro kilka lat temu pełno tego było w okolicach 100zł, a teraz bieda ;/ Edytowane 12 listopada 201410 l przez Guernica
Opublikowano 12 listopada 201410 l Dokladnie, kiedys OST'ow w dobrej cenie pelno bylo, CC, Xenogears, FF'y...a teraz nic, albo jakies sumy nie z tej ziemi. Edytowane 12 listopada 201410 l przez Velius
Opublikowano 12 listopada 201410 l Najlepiej kolekcjonowac to chyba jedna generacje do tylu max dwie (nie liczac limitek) bo 3 do tylu to tylko ceny rosna wszystkiego
Opublikowano 13 listopada 201410 l Zakupy z zeszłego tygodnia. Dwie bomby na ONE'a , jedna januszowa bomba na PS4 (po sprzedaniu kodów na mapę i złote exo na ebayu wyszło 119zł czebula ) Edytowane 13 listopada 201410 l przez Krizz
Opublikowano 13 listopada 201410 l Najnowszy nabytek Skrobnąłem o nim trochę więcej tutaj, gdyby ktoś był zainteresowany - http://www.psxextreme.info/topic/106582-xbox-one-komentarze-i-inne-rozmowy/?do=findComment&comment=3250255