Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Czemu się jaracie DSem? mam takiego :reggie: w lepszym stanie nawet

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

R0rugE4.jpg

SO HAPPY DAY !!!

Opublikowano

Tylko w 4 osoby na splicie powinno się w to grać!

Najlepsze wyścigi z szaraka.

Opublikowano

Na splicie ucina część detali z pobocza, a co za tym idzie jest słabsza grafa.

Tak by dzisiaj mędrkowali w Console Wars jak by gra wychodziła w obecnych czasach. Jedna z najlepszych produkcja na szaraczka, masa godzin włożona, aż chyba dzisiaj zrobię sobie z nią sesję. BTW - to jedna z tych gier, których nie nadgryzł ząb czasu. Wciąż jest niesamowicie grywalna.

Opublikowano

Takie pieprzenie o niczym + boli mnie grardło i mam chrypke. 18+ bo cos tam o penisie wspominam.

Opublikowano

W folii o skur,wysyn :obama:

Opublikowano

śmieszna historia, ale może taki los Ci się przytrafił bo grałeś na piratach??

Opublikowano

Nie bylo wtedy internetów, ebayów, dolarów...nic nie było. Był bazar i rusek  :reggie: Moze, moze ale i tak sie boje to odpalac :frog:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

:obama: pamiętam jak chciałeś mi ją sprzedać

świetna giereczka, plusa nie będzie bo mi się skończyły.

Opublikowano

Może jakaś kara za granie na piratach? :kaz:  Współczucia. + na pocieszenie i za historyjkę. :)

Opublikowano

wczoraj jeszcze jednej rzeczy brakowało w kolekcji ale dziś przyszła. Moja kolekcja gier z wii i wii u w ciągu 8 miesięcy urosła do pokaźnych rozmiarów. No i zeldy mam już wszystkie z 3ds, wii i wii u.  Swoją drogą za(pipi)ista jest ta wsteczna kompatybilność o której fani next genów jakby zapomnieli :)  Nic tylko by polygony liczyli i na ostrość tekstur walczyli.

10940520_895522253820983_600595034809787

Idę grać w fragile dreams bo się wczoraj wciągnąłem :) POLECAM giereczkę takie heavy rain ale o wiele bardziej wciągająca historia i jak to wygląda:D

Opublikowano

Takie pieprzenie o niczym + boli mnie grardło i mam chrypke. 18+ bo cos tam o penisie wspominam.

to zostaw w folii, ograj remake na 3ds

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Zakupy styczniowe, dużo taniochy, której brakowało mi w zbiorach. Na ten miesiąc koniec z nowymi gierkami - jeszcze tylko na dwie paczki czekam.

Te filmiki powodują uzależnienie od zakupów. 

Opublikowano

ostatnio miałem wyborny okres polowań na gadżety od zbawiciela Rockstar'a :fsg:

2z811k4.jpg

z dedykacją dla sutqa :D

Opublikowano

O jezu ale ten samochodzik bugstar jest goty,  ze sklepu rockstara wszystko Colin?

Opublikowano

allegro :) van bugstars jest jeszcze dostępny, tzn był jak ostatnio patrzyłem. koleś miał kilka sztuk, jak coś to mogę zagadać czy jeszcze ma.

Opublikowano

na allegro takie rzeczy...

samochodzików już nie ma na allegro, to czarne z logiem VC co to?

Opublikowano

wstawie poki jeszcze mam :)

KkXU5FB.jpg

Opublikowano

PROQc - opaska do aerobiku. na allu czasami można niezłe fanty wyrwać. ogólnie to kupiłem po jednej rzeczy od kolesi, ale później od słowa do słowa, gadka szmatka i po negocjacjach dochodziły kolejne "z zaplecza" :D obecnie jest też do kupienia oryginalna butelka pissweisera, jedyne 1,2 kafla :teehee:

Opublikowano

stałem się szczęśliwym posiadaczem wii u dzięki forumkowemu koledze 

14030_1525344941051980_80717990830035447

i trochę starszych zakupów drugi pad do nadkonsoli i trittony 5.1 pro+

Opublikowano

Skąd masz takie wypas Wii U? Czekaj zaraz Cię zjadą, że na pudełku Zeldy jest USK.

Opublikowano

Ja na pewno nie. Bardziej mnie interesuje znaczek nad USKiem, co to jest?