Opublikowano 16 stycznia 201510 l Tylko w 4 osoby na splicie powinno się w to grać! Najlepsze wyścigi z szaraka.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Na splicie ucina część detali z pobocza, a co za tym idzie jest słabsza grafa. Tak by dzisiaj mędrkowali w Console Wars jak by gra wychodziła w obecnych czasach. Jedna z najlepszych produkcja na szaraczka, masa godzin włożona, aż chyba dzisiaj zrobię sobie z nią sesję. BTW - to jedna z tych gier, których nie nadgryzł ząb czasu. Wciąż jest niesamowicie grywalna.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie pieprzenie o niczym + boli mnie grardło i mam chrypke. 18+ bo cos tam o penisie wspominam.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l śmieszna historia, ale może taki los Ci się przytrafił bo grałeś na piratach??
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Nie bylo wtedy internetów, ebayów, dolarów...nic nie było. Był bazar i rusek Moze, moze ale i tak sie boje to odpalac Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Velius
Opublikowano 16 stycznia 201510 l pamiętam jak chciałeś mi ją sprzedać świetna giereczka, plusa nie będzie bo mi się skończyły.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Może jakaś kara za granie na piratach? Współczucia. + na pocieszenie i za historyjkę.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wczoraj jeszcze jednej rzeczy brakowało w kolekcji ale dziś przyszła. Moja kolekcja gier z wii i wii u w ciągu 8 miesięcy urosła do pokaźnych rozmiarów. No i zeldy mam już wszystkie z 3ds, wii i wii u. Swoją drogą za(pipi)ista jest ta wsteczna kompatybilność o której fani next genów jakby zapomnieli Nic tylko by polygony liczyli i na ostrość tekstur walczyli. Idę grać w fragile dreams bo się wczoraj wciągnąłem POLECAM giereczkę takie heavy rain ale o wiele bardziej wciągająca historia i jak to wygląda:D
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Takie pieprzenie o niczym + boli mnie grardło i mam chrypke. 18+ bo cos tam o penisie wspominam. to zostaw w folii, ograj remake na 3ds Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Guernica
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Zakupy styczniowe, dużo taniochy, której brakowało mi w zbiorach. Na ten miesiąc koniec z nowymi gierkami - jeszcze tylko na dwie paczki czekam. Te filmiki powodują uzależnienie od zakupów.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l ostatnio miałem wyborny okres polowań na gadżety od zbawiciela Rockstar'a z dedykacją dla sutqa
Opublikowano 17 stycznia 201510 l O jezu ale ten samochodzik bugstar jest goty, ze sklepu rockstara wszystko Colin?
Opublikowano 17 stycznia 201510 l allegro van bugstars jest jeszcze dostępny, tzn był jak ostatnio patrzyłem. koleś miał kilka sztuk, jak coś to mogę zagadać czy jeszcze ma.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l na allegro takie rzeczy... samochodzików już nie ma na allegro, to czarne z logiem VC co to?
Opublikowano 17 stycznia 201510 l PROQc - opaska do aerobiku. na allu czasami można niezłe fanty wyrwać. ogólnie to kupiłem po jednej rzeczy od kolesi, ale później od słowa do słowa, gadka szmatka i po negocjacjach dochodziły kolejne "z zaplecza" obecnie jest też do kupienia oryginalna butelka pissweisera, jedyne 1,2 kafla
Opublikowano 18 stycznia 201510 l stałem się szczęśliwym posiadaczem wii u dzięki forumkowemu koledze i trochę starszych zakupów drugi pad do nadkonsoli i trittony 5.1 pro+
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Skąd masz takie wypas Wii U? Czekaj zaraz Cię zjadą, że na pudełku Zeldy jest USK.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Ja na pewno nie. Bardziej mnie interesuje znaczek nad USKiem, co to jest?