Opublikowano 13 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wsparłem zakupami lokalny sklepik z grami. Aliens wiem że gnwo obesrane ale wchodzi do kolekcji. Syphon Filter do ogrania MGS 2 do ogrania Tomb Raider Legend do ogrania Lara Croft Temple of Osiris do ogrania, tanio było bo wykorzystałem kod na zniżkę plus w zestawie jest karykatura Lary którą chciałem mieć.
Opublikowano 13 marca 201510 l Gabe Logan mistrz. Pograłbym. Jak na razie zgłębiłem serię tylko na szaraczka.
Opublikowano 13 marca 201510 l Tales w dobrej cenie i trzeba bedzie kiedys ograc, Gran Turismo HD nowka w folii do mojej GT kolekcji
Opublikowano 13 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xbox - 2 pady - 54 gry = 2 stówki deal życia
Opublikowano 13 marca 201510 l Tales w dobrej cenie i trzeba bedzie kiedys ograc, Gran Turismo HD nowka w folii do mojej GT kolekcji daj mi to gran turismo
Opublikowano 13 marca 201510 l Tales w dobrej cenie i trzeba bedzie kiedys ograc, Gran Turismo HD nowka w folii do mojej GT kolekcji Co tam robi Assassins Creed? Jeszcze dotyka sie do Tales of Symphonia...fuuuj
Opublikowano 14 marca 201510 l Wow, mega zestaw. Potrzebna Ci ta TOCA Race Driver 3? Chętnie przyjmę, możemy się zamienić jak chcesz.
Opublikowano 14 marca 201510 l Jak masz cos ciekawego to chetnie. Moge wymienic jeszcze tego Riddicka i Punishera.
Opublikowano 14 marca 201510 l Przeprowadzka u kumpla i na strychu graty - w tym to cudo. "chcesz? bo wyyebie" - a spoko, wezmę nie? Edytowane 14 marca 201510 l przez KoBik
Opublikowano 14 marca 201510 l Xbox - 2 pady - 54 gry = 2 stówki deal życia ZAZDRO. Edytowane 14 marca 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 15 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z poprzedniego miesiąca : Trochę Nintendo: Trochę zaległości z PS3: I troszkę raka na PS4: