Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Jakie rarytasy! :obama: G502 to obecnie najlepsza myszka, kupiłem i nie żałuję ani grosza. Reszta: :banderas:

Edytowane przez ireniqs

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W końcu udało mi sie dorwac w fajnym stanie. Po opisie sprzedającego spodziewałem się, ze będzie mała tragedia (po odpakowaniu), ale zestaw wygląda bardzo dobrze. Tylko zewnętrzna okładka i płyta making of, sa w nieco gorszym stanie. 

QjvYFk0.jpg

Opublikowano

Piękne wydanie! Widzę że trafiłeś komplet z naklejką i ankietą.

Opublikowano

z3XIGp4.jpg

zpgFTfJ.jpg

XvHU99c.jpg

i5 4690k
msi z97m gaming
msi gtx970 100me
8gb ddr3 2400mhz cl11
ssd 120gb
thermaltake smart se 530w
thermaltake v21 core

Opublikowano

Piękne wydanie! Widzę że trafiłeś komplet z naklejką i ankietą.

Yep :D Najgorsze jest to, ze własnie dowiedziałem sie, ze były 4 wersje naklejki i aktywował mi sie "tryb kolekcjonera" ;_;

Opublikowano

Aż cztery? Nieźle. Myślałem że tylko dwie były. Ja mam taką, mogę sprzedać za stówkę, musisz mieć je wszystkie :devil:

pvE3TSG.jpg

Opublikowano

CoATI

giphy.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Podobno Call of Duty > gnwno rozmazane > Medal Of Honor. No to najwyższa pora sprawdzić tą teorie. 

20150609_161001.jpg

Opublikowano

MoH skończył się na Pacific Assault, w ostateczności Airborne było znośne

Opublikowano

A te Calle z PS2 raczej średnie. 

Opublikowano

Multiplatformowe zakupki z ostatnich tygodni.

6WWDyas.jpg

MGS HD na Vite niestety pójdzie pewnie na sprzedaż, gdyż nie działa na Vita TV.

Japończycy natomiast zagięli czasoprzestrzeń - zwykły airmail z grą GBA wysłany w zeszły wtorek przyszedł wczoraj. Normalnie jestem w szoku.

Opublikowano

Japończycy natomiast zagięli czasoprzestrzeń - zwykły airmail z grą GBA wysłany w zeszły wtorek przyszedł wczoraj. Normalnie jestem w szoku.

Potwierdzam. Grę na DSa ,wysłaną z Japonii w poniedziałek, też zwykłym airmail, listonosz przyniósł w tym samym tygodniu - w czwartek.

Opublikowano

Zakupy zrobione na przestrzeni miesiąca. Dawno coś u mnie nie było Nintendo, więc:

bTuyWMK.jpg

Wakacje z głowy. Attorneye będę ogrywał co prawda drugi raz, ale ten pierwszy był tak dawno temu, że pora odświeżyć serię. :) No i jeszcze jako bonus 999, a Last Reward idzie do kolekcji - majsterszyk - trzeba uszanować. Wersja na Vitę to bieda przy tym wydaniu. :cool::lapka:

Opublikowano

Zakupy zrobione na przestrzeni miesiąca. Dawno coś u mnie nie było Nintendo, więc:

Wakacje z głowy. Attorneye będę ogrywał co prawda drugi raz, ale ten pierwszy był tak dawno temu, że pora odświeżyć serię. :) No i jeszcze jako bonus 999, a Last Reward idzie do kolekcji - majsterszyk - trzeba uszanować. Wersja na Vitę to bieda przy tym wydaniu. :cool::lapka:

Wersja na Vite nie ma buga kasującego zapis gry...

Opublikowano

Wersja na Vite nie ma buga kasującego zapis gry...

Ma lub miala jezeli byl patch.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

To jest i tak zakup na zasadzie "do kolekcji". Na Vicie też mam. :)

Opublikowano

To jest i tak zakup na zasadzie "do kolekcji". Na Vicie też mam. :)

A to wybaczam  :hi:

Opublikowano

Zawinąłem się na rower, runda po mieście i trafiłem do innego sklepiku z grami a tam.  :fsg:  Łowca Szkieletów dołącza do kolekcji. 

20150609_184130.jpg

Opublikowano

Skromne sprawunki z ostatnich dwóch dni. Niestety od zakończenia kariery jako dostawca pizzy, muszę bardziej się liczyć z wydatkami, toteż nie kupuję już prawie zupełnie gier wideo.

Wczorajsze:

Rh65hv2.jpg

Konsola do odtwarzania Persony 4 Golden na telewizorze.

Dzisiejsze:

0j0Lvr8.jpg

Bound by Flame dla wielu jest ciężkostrawnym RPG-iem, ogólnie lubię gry stworzone przez to studio, mają nietypowy klimat. Tej odsłony Talesów brakowało mi w zbiorach, zaś Operation Darkness to świetny i bardzo wymagający taktyczny RPG w realiach drugiej wojny światowej. Hitler i armia Zombie chcą opanować świat. Grafa trochę jak w Valkyrie Chronicles. Szkoda, że tak mało osób miało okazję w to zagrać. Cena świetna, bo za wszystkie trzy gry zapłaciłem łącznie 200zł.

Opublikowano

Pisałem już chyba wcześniej w tym temacie: zamawianie od Japończyków to najprzyjemniejsze doświadczenie w kwestii zakupów online. Szybko, porządnie i dokładnie zapakowane, a do tego stan co najmniej o stopień lepszy niż w opisie.

bTuyWMK.jpg

Zazdroszczę mocno, od długiego czasu planuję inwestycję w zestaw AA.

Opublikowano

FmCT8my.jpg

Splatoon bo gierki na WiiU trzeba kupować, a Codename Steam to strategia od Nintendo na modłę Valkyrii i Xcoma, robiona przez ludzi od Advance Wars. Minusem w recenzjach były zbyt długie tury przeciwników, których nie dało się przyspieszyć, ale zostało to naprawione łatką, także zapowiada się znakomite granie.

Pewnie jestem w pierwszej trójce właścicieli w Polsce :kaz: