Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

dobra w tym momencie obaj utraciliśmy wiarygodność

Opublikowano

Takie tam, 'nadrabianie zaległości' (co prawda GTA V dawno temu ograne, ale na poprzedniej generacji, tu mam zamiar w końcu przysiąść do online, czego zupełnie nie robiłem na 360tce) oraz dodatkowy pad do multi/co-opa z żonką. :)

0jI5Vcr.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A to ciekawe, bo mi DS4 trzyma całe 8-9 h. :)

Przy 50-60h na paluszkowych padach od XO to mizerny wynik. :)

Opublikowano

masz na myśli ten z zestawu, czy nowszy, kupiony osobno? mój przy 7 jest już na wykończeniu, ale nie używam zazwyczaj słuchawki a światło diody mam zawsze zminimalizowane. 

Opublikowano

masz na myśli ten z zestawu, czy nowszy, kupiony osobno? mój przy 7 jest już na wykończeniu, ale nie używam zazwyczaj słuchawki a światło diody mam zawsze zminimalizowane.

Z zestawu z premiery.

Ja nie używam słuchawek i diodę mam również na minimum.

Opublikowano

Mówcie i piszcie co chcecie, ale brak "wmontowanych na stałe" baterii w padach od xboxów to parodia. 2 raz z rzędu zresztą.

To nie parodia, tylko logika - mam trzy duale od PS3, które nadają się do kosza, bo baterie w nich już przeżyły maksymalną ilość cykli ładowania. Jasne, mogę rozkręcić i zamontować zamiennik z Chin, ale wygodniej mi po prostu kupić nowe akumulatorki.

Tak samo z zasilaczem - Sony upycha zasilacz do wnętrza konsol, niektórzy się cieszą, bo tylko kabelek wpinają i śmieją się z xboksów, które mają spore power bricki, a ja nadal sądzę, że to rozsądne, bo zasilacz oddaje dużo ciepła, co w z czasem działa niekorzystnie na bebechy wewnątrz konsoli.

Opublikowano

No i jak yebnie zasilacz to zwyczajnie wymieniasz jedną część bez potrzeby rozkręcania/oddawania całej konsoli do naprawy. :lapka: 

Opublikowano

Mówcie i piszcie co chcecie, ale brak "wmontowanych na stałe" baterii w padach od xboxów to parodia. 2 raz z rzędu zresztą.

To nie parodia, tylko logika - mam trzy duale od PS3, które nadają się do kosza, bo baterie w nich już przeżyły maksymalną ilość cykli ładowania. Jasne, mogę rozkręcić i zamontować zamiennik z Chin, ale wygodniej mi po prostu kupić nowe akumulatorki.

Tak samo z zasilaczem - Sony upycha zasilacz do wnętrza konsol, niektórzy się cieszą, bo tylko kabelek wpinają i śmieją się z xboksów, które mają spore power bricki, a ja nadal sądzę, że to rozsądne, bo zasilacz oddaje dużo ciepła, co w z czasem działa niekorzystnie na bebechy wewnątrz konsoli.

Dwie filozofie projektowania. Jedna jak i druga mają swoje wady i zalety. Szczerze mówiąc, ja miałbym spory problem wskazać tą lepszą.

Opublikowano

Mi po 4 latach padl zasilacz w 360 - kupilem nowy, 2 dni przerwy i mozna grac dalej. Gdyby byl wbudowany to po gwarancji byloby sporo kombinowania.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiaj więcej Nintendo niż ustawa przewiduje :banderas:

Chyba pierwsze zakupy od dawna, gdzie nie ma nic od MICROSOFTU.

PxtKqTy.jpg

DYjRquI.jpg

VADYWue.jpg

DUp5Kop.jpg

Opublikowano

co do padów to pogodze was, nintendo z pro controllerem wszystko zaorało 40h na jednym ładowaniu :banderas:

Opublikowano

No nintendo ładnie to zrobiło, ale dalej uważam ze paluszki / akumulatorki to duzo lepsze rozwiazanie i bedzie ono obecne rowniez w następnym xboxie, co so zasilacza to tez imo lepiej ze jest na zewnątrz, a bateria w ds4 trzymała mi 6h i za każdym razem jak chciałem grac wymagał ładowania xD żenada straszna

Opublikowano

co do padów to pogodze was, nintendo z pro controllerem wszystko zaorało 40h na jednym ładowaniu :banderas:

Jak mi pada bateria w pro w trakcie grania to itak musze grac na kablu co jest po prostu irytujace. W padzie od one 15 sekund i po sprawie.

Opublikowano

Ping,ale po co ci te gry i reszta zlomu ? Tak tego wszystkiego nie ograsz i bedzie tylko zalegac ?

Co druga gra to jakies mario i pokemony,gardze nintendo i sony. Odruchy wymiotne dostalem na widok tych rakowych gierek, jak mozna sie tym jarac ? (pipi) nie chce tego wiedziec bo i tak nie zrozumiem. W piz,du :lapka:

Czym sie roznia te wszystkie (pipi),ane pokemony, czy jakies zeldy i mario ? Jakies nowe skiny, mapki i inne go,wna ? Nintendo uber rak branzy, TFU !

XDDDDD

No przecież oczywiste, że w to nigdy nie zagram. Na same past geny (PS3/XBOX360/Wii) mam łącznie pewnie coś koło 1.5k pudełek z czego może ograłem połowę, niech leży - mi to nie przeszkadza, lubię mieć wybór :cool: :czesc:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ping,ale po co ci te gry i reszta zlomu ? Tak tego wszystkiego nie ograsz i bedzie tylko zalegac ?

Co druga gra to jakies mario i pokemony,gardze nintendo i sony. Odruchy wymiotne dostalem na widok tych rakowych gierek, jak mozna sie tym jarac ? (pipi) nie chce tego wiedziec bo i tak nie zrozumiem. W piz,du :lapka:

Czym sie roznia te wszystkie (pipi),ane pokemony, czy jakies zeldy i mario ? Jakies nowe skiny, mapki i inne go,wna ? Nintendo uber rak branzy, TFU !

XDDDDD

No przecież oczywiste, że w to nigdy nie zagram. Na same past geny (PS3/XBOX360/Wii) mam łącznie pewnie coś koło 1.5k pudełek z czego może ograłem połowę, niech leży - mi to nie przeszkadza, lubię mieć wybór :cool: :czesc:

Ale wpadka, pomylilem tematy ! Oczywiscie pingu nic do tego nie mam... Ile juz na mnie szpagatow polecialo ? :lapka: Narka

Opublikowano

@ping, skąd Ty na takie słodkości masz hajs? No ja pyerdole - przez Ciebie wpadam w kompleksy.

Opublikowano

ypgXTx3.jpg

:czesc:

QwxTSID.jpg

:gayos:

Opublikowano

Sprzedasz coś z tego, kolego?

I masz może coś na Mega Drive'a nowego?

Kilka rzeczy na pewno pójdzie na sprzedaż, bo sporo rzeczy brałem w zestawach i niestety dubelki jak zawsze się trafiły - dlatego założyłem temat na pchlim gdzie będę sukcesywnie wrzucał kolejne niepotrzebne rzeczy. Z SMD niestety nic, strasznie drogo wychodzi wysyłka  boxów SMD z Japonii, a gry europejskie na starych platformach to nie jest mój priorytet (50hz, większość gier chodzi WYRAŹNIE wolniej - przez całe życie grałem w PALowego Sonica 1, aż kilka lat temu odpaliłem japońca...).

@Nemesis

Zapyerdalam ciężko, przez co nie mam czasu się tym pobawić nawet. Ale może kiedyś :obama:

@Gumiś

Ponoć piątaka.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Pingu silverami i goldami to żeś zaorał

A te leaf greeny i Ruby :obama: pięknie pakowano gierki na gba w Japonii

Edytowane przez ragus

Opublikowano

5 złotych polskich.

Dodatkowo cegiełka po uderzeniu przez Mariana łapką wydaje dźwięk, hihi.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
Kilka rzeczy na pewno pójdzie na sprzedaż, bo sporo rzeczy brałem w zestawach i niestety dubelki jak zawsze się trafiły 

Ok, czekam.