Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ładne nabytki! Jak bardzo trzeba się poniżyć żeby cos takiego sprzedawać za 25 zł...

Wystarczy nie wiedzieć ile to faktycznie jest warte :) 

Druga sprawa - ktoś chce Halo 2? Oddam za darmo (bo już mam), naturalnie jeno proszę o kaskę na przesyłkę. Polecam, świetna gra do multi kanapowego. Nie wiem czy kojarzycie.

• Odpowiedzi 33,7 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Figaro ten Nightmare Before Christmas też całkiem dobra gierka, ogólnie to :obama:

Opublikowano

Ano była i to czuć, nie jest to nic porywającego ale dla fana filmu świetna sprawa.

Opublikowano

Świetny zakup Figaro, zwłaszcza że jest tam NBC i Evil Dead - nie często się te gierki spotyka w zestawach.

Opublikowano

Dzięki. W jednym z pudełek było jeszcze Dead or Alive: Volleyball, tak więc razem 14 gier. Jutro poproszę by poszukał pudełko, hehe. 

Opublikowano

To na Tablicy czy może Allegro taką "darmoszkę" wyrwałeś?

Lokalnie. Najlepsze że sam zaproponował 2 zł za grę. Ja się bałem że będą same Fify, a tu takie coś. Zaraz właśnie odpalam Half-Life 2, benis stoi (jedynka jedna z moich ulubionych pc gier).

Opublikowano

Dwójka i epizody :banderas: zazdroszczę pierwszego kontaktu z tym arcydziełem

Opublikowano

Drugi epizod to coś niesamowitego. Co tam się opyerdala, masakra.

Pierwszego epizodu nigdy nie przeszedłem, bo nie działała mi latarka.

Opublikowano

A ja też mam za niedługo w to zagrać i jak mnie zachęciliście. :O

Opublikowano

HL2 dla mnie najlepszy FPS jaki wyszedł do tej pory. 

Opublikowano

Na 360 doszedłem do poduszkowca + helikopter, na PC rozgrzebałem tylko początek.

Kiedyś przejdę, chyba. Ta gra ma lekki problem z tempem rozgrywki co nie?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ta gra nie ma z niczym problemu

Opublikowano

Ostatnie zakupy i gierkowe rekordy guinessa do czytania na kiblu :)

wadg2tb.png

Nie mogłem znależć w sklepach i nie wytrzymałem. W święta było w promocji to mam na zawsze :)

BeFCpoR.jpg

oJ8TVI1.jpg

cbZzX2z.jpg

Opublikowano

:obama:

Choć znacie mnie głównie z roli nintendozboczka, mam też swoją mroczną stronę - mianowicie lubię OG Xboxa. Zawsze mi się podobała jej czysta, brudna moc i sporo Segowych exów. A takie perełki jak Otogi czy Midtown Madness, to panie, to trzeba znać. 

A dzisiaj kupiłem taki zestaw:

A ile mnie ten zestaw 13 gier kosztował?

25 zł :obama:

Tuż to sam Half Life 2 jest wart z 5 dych. Ale będzie grane wieczorkiem. Szczególnie się cieszę z HL2, Mercenaries, Spidermana 2, a i tego Evil Deada zawsze chciałem sprawdzić.

Dorzucił mi jeszcze oryginalnego pada za dyszkę:

Eh nightmare before christmas, swietna gierka, uwielbiam takie klimaty. 

Nie wiem jak wam ale dla mnie to był taki troche Medievil 3 :)

Opublikowano

Tak z ciekawości powiedz, ile sztuk liczy w tej chwili największa kolekcja gier na konsole notowana w Guinnessie?

10.700 gier i 108 konsol. Kolekcja została sprzedana za 750 tysięcy dolców i pewnie już jest większa.

Opublikowano

ile ci brakuje Darek?

Opublikowano

Mi brakuje 749 tysiecy dolarów.

Opublikowano

Pewnie jeszcze z 20 lat zbierania jak poyebany  :frog:

Taka kolekcja wymaga ogromnej przestrzeni, a ja póki co coraz bardziej cisnę się z tym co mam i kolejne kartony muszę wywozić z nadzieją, że "kiedyś kupię sobie dom, gdzie całą piwnicę przerobię na swój konsolowy raj" Trzymam nawet w tym celu trzy crt'ki.

Sam Dreamcast z grami i osprzętem to grubo ponad 100 kg do poukładania na półkach, więc obstawiam że w takiej kolekcji będzie lekko trzy tony stuffu.

W tych 108 konsolach, to pewnie większość stanowią różne wersje kolorystyczne danej platformy.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Tam w US i A moda jest na kolekcjowanie N64 w wszystkich kolorach itp, itd a wiekszosc tych konsol to pewnie starocie typu pong

Edytowane przez Labtec