Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Właśnie zamówiłem GTA Vice City i Metal Gear Solid 2.

Pora sprawdzić, czy gra zasługuje na te -8 od HIVa.

Opublikowano

Zgadzam się, best game ever!

tumblr_nenkqjMxRb1qee6tdo1_500.gif

Opublikowano

Będzie grane :fsg: :fsg:  dodatkowo jak piękna okładka 3d. Raz widzisz ludzkie twarze a raz czaszki :>

12642540_1103852839654589_76520060941611

Dodatkowo dzisiaj doszła paczka invasion loot crate a tam kilka dobroci pasujących do tej gry więc daje w spoiler.

12670289_1103853182987888_6752332951179612647352_1103853236321216_7096063156996512417621_1103938336312706_27706648380899

Dodatkowo w spoilerze kiepski loot crate grudniowy też t shirt i coś dla butchera stary han solo w wersji pop

12651283_1103938919645981_7726031851632112647413_1103938829645990_46122057255917

P.S. Dla fana halo w loot crate był kod na coś do wykorzystania w halo 5

12644991_1103939002979306_82830683063163

Opublikowano

Blantman - piękny zestaw UFO, możesz przybliżyć skąd takie dobro zamówione?

Opublikowano

lootcrate, ale nie polecam bo obecnie nie opłacalne przy tym kursie dolara

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Cyfrowo...

LZ7RBfS.jpg

Hatsune Miku: Project DIVA Dreamy Theater 2nd

Hatsune Miku: Project DIVA Dreamy Theater Extend

>być mną

>sprowadzić z Japonii całą serię infantylnych gier muzycznych na PSP

>przejść wszystkie części na PSP

>kupić kod o wartości 10,000 JPY do japońskiego PSN

>kupić za 8000 JPY jeszcze raz niemalże te same gry na PS3, tylko z lepszą grafiką i działające w 60fps oraz z obsługą trofeów

>grać w nie po raz kolejny

>nie żałować niczego

Potrzebuję pomocy...

Opublikowano

Trochę sztryms kumplu, bo za taką cenę byś miał pudełka. Ale daję plusa, ostatnio kupiłem Miku jedynkę i czeka na to aż się za nią zabiorę (nie miałem styczności z serią).

Opublikowano

Pudełka wersji PSP już mam. Natomiast Dreamy Theater są dostępne wyłącznie cyfrowo w japońskim PSS. Mało tego, wymagają podpięcia PSP z oryginalną grą i savem, żeby w ogóle zadziałać na PS3. Na szczęście ta "aktywacja" jest jednorazowa w przypadku DT 2nd i DT Extend i po krótkich zmaganiach mogę sobie grać na europejskim koncie.

Opublikowano

@Suavek

Nie potrzebujesz pomocy, to się nazywa PASJA. Mnie podobny zayob udziela się, jeśli chodzi o serię Yakuza. Doszło już do tego, że kompletnie zlewam, co tam z tego cyklu na Zachodzie wychodzi, w głowie mam tylko daty premier na Japonię. A ludki potrafią narzekać, że jakaś spolszczona gra ma "tylko" napisy zamiast dubbingu... :/

Edytowane przez Kasias

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy z ostatnich tygodni:

aW5LwOF.jpg

EuUDRYm.jpg

EkXDiR5.jpg?1

Virtue's Last Reward wziąłem pod wpływem masy świetnych opinii (dzięki za ubiegłoroczną rekomendację Dave  :czesc: ). Dobrze że gierka nie wyszła wyącznie na vitę. Największe jarango mam jednak z limitowanej edycji Metro 2033, którego dostanie kosztowało mnie trochę nerwów i randomowych wypadów po Empikach, no ale czego nie robi się dla twardej obwoluty, stylowej mapki i obrazków. Będzie w sam raz przed ograniem kolekcji. 

Opublikowano

Nobody - a masz zaliczone 999 na DSa?

Podobno warto zaliczyć przed VLR

Opublikowano

nope, ale niedawno zacząłem VLR i mnie wciągnął, so...

<wpisuje do backloga>

Opublikowano

GZqeXOc.jpg

sztywniutko :xboss:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O! Błyskawicznie przysłali. I jak, wszystko okej z konsolką?

Opublikowano

Jak najbardziej. Stan wyśmienity, wszystko śmiga, pakiet instrukcji, nienaruszone pudełko. Świetny deal za taką cenę. :)

Opublikowano

VLR spoiluje bardzo duzo z 999 także tego...  :reggie:

no zaczyna od dupy strony, tutaj kolejnosc ma duze znaczenie moim zdaniem. Ja ogralem last reward na vicie, za czesto ten bug z savem sie trafia na 3ds
Opublikowano

Cena w porządku, no ale nie okłamujmy się, zapłaciłeś niewiele mniej niż za faktyczną nówkę ;)

Ale bardzo dobrze, rodzinka się powiększa, a same 2DSy pomimo dziwnego wyglądu, są strasznie wygodne :)