Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Jak już tyle władowałeś w tego PC, to czy nie lepiej było dołożyć do g-synca jakiegoś?

Opublikowano

@Krzysztof Tomczak: to obudowa Zalman z3? Jak wrażenia? Bo sam się nad nią zastanawiam.

Tak dokładnie, troche sie cykałem jeśli chodzi o kolor biały ale nie żałuje chociaż pewno na dłuższa mete będe, a sama obudowa wykonana solidnie, nie mam sie do czego przyczepić wsumie ;)

Opublikowano

Czyli się nie pomyliłem. A monitor niezły, te proporcje pewnie dadzą  całkiem inne wrażenia niż na tradycyjnych ekranach. Choć przy starszych pozycjach wydaje mi się,że boki ekranu mogą być czarne i zostanie tylko okienko z grą.

Opublikowano

@up

No powiem Ci ze przy duzej ilosci nowych gier jest problem z ta rozdziałką, ale na szczescie internauci nie spią juz mam pobrany programik ktory koryguje kwestie i podbija do wymaganej rozdzialki :) mimo to np niektore renderowane filmiki sa z paskami po bokach, wyglada to dziwnie, ale mysle ze kwestia przyzwyczajenia.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

rozdzialki, ultra hd, 21:28 bla bla bla

Wczoraj kupiony Bang & Olufsen MX7000 za 150zl (jakies 15 lat temu to kosztowalo prawie 2000 funtow)

sa1IxD6.jpg

28", 40kg, stylowy wyglad pilot z LCD ekranem, zmotorozowany stojak (obraca TV w prawo-lewo, po wlaczeniu przez pilota obraca sie w strone jego) active loudspeakers (wbudowane 2 pary glosnikow + 2 male subwoofery-glosniki) 1 wlasciciel wiec jak nowy

Do retro gierek nie ma lepszego TV (Posiadalem juz 28" Trinitron i zabawka byla przy B&O) 

choc to nie moze pokazac w 100% wrazenia to maly filmik wsazdam co zrobilem, tak dla smaku

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Oni zawsze dziwaczne sprzety robia. Pamietam moj szef w uk mial b&o telewizor plaski z calym stojakiem i glosnikami.

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

Taki zestaw za 349zł? Grzech nie brać. Wszystko oczywiście fabrycznie zapakowane. Nintendo, stęskniłem się <3

Świetna okazja. Swoją drogą strasznie zazdroszczę osobom, które przechodzą Zeldę ALBW po raz pierwszy. Genialna gra.

Opublikowano

To jest 3:RE, zwyklej 3jki juz nigdy wiecej nie kupie :D

Tak czy siak, jeszcze troche polezy bo NG2 mnie wkrecilo na maxa.

Kiedy kuśwa w końcu Mikroszafot wpuści tą grę do BC??? :whyyy: Albo inne chińskie bajki, których nie będę tu wymieniał, bo jest ich za dużo? :[

Opublikowano

Taki zestaw za 349zł? Grzech nie brać. Wszystko oczywiście fabrycznie zapakowane. Nintendo, stęskniłem się <3

Świetna okazja. Swoją drogą strasznie zazdroszczę osobom, które przechodzą Zeldę ALBW po raz pierwszy. Genialna gra.

Tak się złożyło, że 3DSa miałem gdzieś w okolicy premiery i po ograniu garstki tytułów konsolę sprzedałem. Po tych latach zrobił mi się tak cudny backlog, że nie wiem kiedy to wszystko ogram.

Opublikowano

Eh, ja z 3DS mam dylemat - nie za bardzo gierki mi się podobają. Na Dslite zagrywałem się w Advance Wars. A na 3ds nie widzę dla siebie odpowiednich tytułów :/

Opublikowano

Panowie, kusicie tymi zestawami :/ 

Opublikowano

O wielki Ganonie! :obama: Ale super promocja, najlepsza Zelda i konsolka nówka w takiej cenie? Rzeczywiście grzech nie brać.

Opublikowano

Tak, Nina zeszla z cenami 3DS i teraz po tyle maja stac w sklepach.

Opublikowano

2h8bu41.jpg

:kaz:

Opublikowano

Eh, ja z 3DS mam dylemat - nie za bardzo gierki mi się podobają. Na Dslite zagrywałem się w Advance Wars. A na 3ds nie widzę dla siebie odpowiednich tytułów :/

3 części Fire Emblem?

Opublikowano

a wy co tam? Zelda i pokemony w rozdziałce 320p? :dynia:

20gzk21.jpg

Opublikowano

A jeszcze tokyo xanadu wyjdzie na zach :obama:

Opublikowano

Pora wziąć udział w FESTIWALU HORIZON :banderas::fsg::obama::xboss:

40 zł, stan jak noweczka, nawet "banderola" Microsoftu nie zdjęta :notbad:

788e0b128045da263b4706704a257239.jpg

Opublikowano

W lokalnym Tesco po 19,99 były, tak na pocieszenie!

Opublikowano

Czerwiec:

1xvLo4P.jpg

Od Króla Spencera :xboss: dla jego niesamowitego Windowsa 10: Doom, Shogun 2 Total War Gold, Homeworld Desert of Kharak i nieobecna tutaj, ale obecna na Stemie w formie cyfrowej: Cywilizacja V w wersji kompletnej.

Moje osobiste podziękowania dla Bożyszcza Wszechplatform Gabena! :newell:

Od Kolegi Kaz'ka też się coś znalazło, nie ma to tamto. :kaz:Shin Megami Tensei Digital Devil Saga na PS2, Persona 3 Portable na PSP, Trials of Cold Steel, Ys Memories of Celceta (cyfrowo) i świeżutka Zero Time Dilemma na martwą Vitę. :pipi:

Dla każdego coś miłego, grania nie zabraknie. Tylko Nintendo nic nie dało, ale oni jak zwykle gdzieś tam swoimi ścieżkami podążają. :reggie::lapka:

Edytowane przez ireniqs