Opublikowano 20 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie znam gierki, ale widziałem zdjęcia tutaj więc też kupiłem
Opublikowano 20 września 20168 l @Starh: Dokładnie miałem to pisać, chociaż jeszcze niewiele grałem to już bardzo mi się podoba. Świetna pozycja. Edytowane 20 września 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 20 września 20168 l Lucek już sprzedawał ? Pawcio za 108zł zaoferował, to żal było nie wziąć. Chociaż po tym zakupie do końca miesiąca chleb posmarowany nozem, ehhhhh.
Opublikowano 20 września 20168 l Nie znam gierki, ale widziałem zdjęcia tutaj więc też kupiłem a jednak się przełamałeś będzie pan zadowolony
Opublikowano 21 września 20168 l A stwierdziłem, że anuluję preorder na poksy nowe i punkty promocyjne z Menago przeznaczę na coś nowego z czym nie miałem jeszcze do czynienia i kupiłem tego Dragon Kłesta za oszałamiające 143 zł Trzeba próbować nowych gier, największa frajda jest gdy jakaś wstrzeli się idealnie w gust.
Opublikowano 21 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę nitedo Mario karta miałem pre-installed z konsolą ale dysk musi być.
Opublikowano 21 września 20168 l Te okładki od razu jakoś tak cieplej na serduchu się robi i przypomina dzieciństwo.
Opublikowano 21 września 20168 l Te czydeesowe gierki to jakieś używki? Dziwnie zapakowane. AC był nowy ale rozpakowałem żeby pograć a marian używka mietowa. Folia jest moja dużo lepszej jakości i można otwierać i zamykać. 14 mm dvd case wrap jak ktoś chce sobie tak na mietowo pakować. 200 sztuk to jakieś 20 zł. Link do folii na amazonie https://www.amazon.co.uk/gp/product/B005GKE36Q/ref=pd_sim_147_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=GD038R6K8H6R4WD7JC5M na ebayu trochę taniej jest Edytowane 21 września 20168 l przez Hero of Orion
Opublikowano 21 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejna kaszaniasta fota Wszystkie płytki stan bdb. Całość kupiona za zawrotne 40zł
Opublikowano 21 września 20168 l ja na pc herkulesa skonczylem, super platformowka a finala X bralem na premiere z ultimy i jeszcze dla preorderowcow koszulke z ff8 dokladali :D
Opublikowano 21 września 20168 l Tony 2 najlepszy - chyba jedyna część serii gdzie wszystko maksowałem i to kilkukrotnie Później przyszedł niby lepszy i bardziej dopakowany THPS 3, ale już do niego jakoś tak mocno nie ciągnęło jak do dwójki. Herkules z PSX klasa sama w sobie - Disney potrafił jeszcze klawe giereczki wypuszczać w tamtym okresie. Ta wersja to francuz czy tylko taka okładka ?
Opublikowano 21 września 20168 l Ta wersja to francuz czy tylko taka okładka ? Niestety francuz Mimo to da się w to jakoś pograć
Opublikowano 22 września 20168 l Z dzisiejszej wizyty w CeXie. Już miałem brać jakieś gierki na PS2/PSP, ale jak zobaczyłem, że Diablo III stoi po 35zł to szybko zmieniłem decyzję Odpaliłem na chwilkę i jedyne co powiem to - Jezu jakie to dobre Uwielbiałem dwie poprzednie części (z naciskiem na dwójkę z dodatkiem) i nie zawiodłem się "trójką". Szykuje się dłuuugie męczenie konsoli PS: CeX podobno obniża masowo ceny gier na PS3 o nawet 20-40zł, więc jakby ktoś szukał czegoś to moooże tam się znajdzie coś w normalnej cenie.