Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Jak się zamawia dwie (dla mnie i znajomego) to zatrzymują :rayos:

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Banzai, gdzie można dostać Haunting Ground w folii? Mów, prędko. Poluję na ten tytuł od lat.

ja swoją brałem na amazonie,przekroczyłem magiczne 20£ to i wysyłke miałem za darmo.

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0007SVAZ4/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1485450780&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=haunting+ground+ps2&dpPl=1&dpID=51C2JKJ8YVL&ref=plSrch

a na eBay też widziałem.

Opublikowano

Jak się zamawia dwie (dla mnie i znajomego) to zatrzymują :rayos:

No i to jest błąd, ja wszystko zamawiam ostatnio pojedynczo a przynajmniej sie staram :P Podobno Cie chinczyki nie interesuja, a widze ze zamowiles :rayos:

Opublikowano

bo nie interesuja, ale soldnera nie moglem sobie odpuscic. limitka tylko na PA i to za taka cene i do tego shmup w ktorych sie ostatnio lekko rozkochalem? no musialem wziac :rayos:

Opublikowano

te limitowane edycje pudelkowe to czysty biznes i dla firm i dla zbieraczy, choc i tu juz ida cyrki jak z tym soldnierem ktory pierw byl limitowny w LRG, a teraz jest limitowany w PA

dziwna praktyka ale jak w wiekszosci przypadkow nie bedzie reprintow to za pare lat te najwieksze sztosy beda za niebotyczne pieniadze sie rozchodzic

Opublikowano

no soldner najpierw tylko w limited byl, ale ta wersja z PA ma chyba jeszcz ejakies bonusy wzgleem tej z limiteda :dunno:

juz w tej chwili gierki z limiteda chodza po sporych cenach, duzo wiekszych niz oryginalne, a co dopiero bedzie za kilka lat :obama:

no ale ja tych gier nie kupuje wiec mi to tam rybka :cool:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

shovel knighta tez nie masz z LRG a tez jest limitowany

zreszta ponoc kazda nowa gra pudelkowa wydawana obecnie na vite z racji rzekomej smierci konsoli ma tak maly naklad na drukarni, ze jesli serio nie zrobia reprinta to mozna powiedziec ze kazda nowosc od jakiegos roku jest w zasadzie limited (nawet slyszalem ploty ze obecnie ilosc sztuk rzucanych na swiat to 1% tego co rzucano w poczatkowym okresie kiedy vita zyla)

Opublikowano

Shovel Knight kocham bardziej niz Nintendo, no jak moglem nie brac? :rayos: 

ale co racja to racja, naklady sa coraz mniejsze i teraz lepiej kupowac kazda nowosc na premiere bo potem bedzie krucho :( 

Opublikowano

na premiere bym nie przesadzal, bo tak sie ludzie nie rzucaja i czesto lepiej poczekac i trafic promo - powiedzmy, ze nie mozna przespac pierwszego okresu takiego pol roku - rok bo potem moze byc ciezko z rozsadna cena wybrane tytuly dostac

za to zdecydowanie na premiere te cudaki z hong kongu czyli ekskluzywne azjatyckie wersje z angielskim wybranych tytulow, ktore reszta swiata ma tylko cyfrowo lub wcale - ostatnio wklejalem liste w temacie dragons quest builders, to juz wiekszosc z nich sie rozeszla i zostaja uzywki lub nowki od rekinow biznesu w chorych cenach na zagranicznych serwisach aukcyjnych

Opublikowano

ano, azjatyckie z eng lepiej brac czym predzej bo juz teraz digimony osiagaja wysokie ceny, pewnie niedlugo dragon quest builders tez. Jak ktos chce te gry koniecznie miec w kolekcji to lepiej miec na nie oko. 

Ale skonczy juz offtop bo zaraz przyjdzie marchewa i inni obroncy moralnosci i zaczna szczuc psami za HUR DUR ROZMOWY O TRUPIE VICIE :lapka: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No hej :cool: A wy co? Rozmowy o trupie Vicie?

Ppx0lQ2.jpg

Opublikowano

jest dobrze

Opublikowano

Haven widzę wiele godzin niesamowitej zabawy przed Tobą :)

Opublikowano

No powoli 3DS sie odbija w temacie, ale cos czuje ze vita dalej bedzie dominować.

Opublikowano

Vita significa vita

fUSLMij.jpg

Skromnie, ale dopiero zaczynam :dog:

Sporo gratów jest jeszcze w drodze...

No powoli 3DS sie odbija w temacie, ale cos czuje ze vita dalej bedzie dominować.

:sorcerer:

Opublikowano

dałbym plusika, a nawet dwa za sapkowskiego w tle ale nie moge [*]

Opublikowano

ze person pochytales za praktycznie friko to wiem ale jak z lbp? 

Opublikowano

45 46 zł z aktywnym Network Passem :lapka:

Opublikowano

pochytales 

kaj jedziesz pierunie

Opublikowano

:dynia: to mogłem przeca podwyndzić te za 32 drobnioki

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Pierwszy growy zakup w tym roku.

xiKx5KO.jpg

Opublikowano