Opublikowano 9 lutego 20178 l XM brawo jeszcze przyoszczędził wyrywając za frajer Residenta tak się wygrywa życie na PS4 PRO
Opublikowano 9 lutego 20178 l Myslalem ze to plytka ze sterownikami do beast mode xd To jest płytka z danymi wszystkich posiadaczy wersji PS4 Amateur. Będzie nalot atomowy.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mała przerwa od niochów i innych prosiaków. nie ma 4k, ale jest blast processing i sztosy z wii u
Opublikowano 9 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na zarwane nocki Ale będzie dziś granie! zobaczyłem preorder w MM i załapałem hype, będę grał czekając na przesyłkę z Zeldą
Opublikowano 9 lutego 20178 l Dokładnie. A jak kupujesz grę i pokażesz paragon to odliczają Ci jego koszt od gry. Więc wychodzi steelbook gratis
Opublikowano 9 lutego 20178 l Piękny steelbook tylko na chvj te logo PS4. Najlepsze steelbooki to te co mają tylko jakąś fajną grafikę i ewentualnie tytuł a reszta szpeci.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Cyfra ale jako Deluxe Edition dobra gierka maksymalnie wsparta dawac wiecej takich gier! W ogole to po raz pierwszy kupilem gre z season passem no ale po tych wszystkich alphach, betach i demku Edytowane 10 lutego 20178 l przez Zetta
Opublikowano 10 lutego 20178 l Takie gierki w tym tygodniu mi wpadły. Heavy Rain mam na ps4 ale w cyfrze, a jednak wersja na PS3 robiła niegdyś wrażenie Motorstorm nowka za 30 zł w folii, ale pudełko i instrukcja po francusku o czym Janusz nie wspomniał. Manhunt - polowałem od dawna i w końcu mam, tylko płyta powiedziałbym w stanie dst+ :/ Edit, raz obraca te foty, a raz nie:/
Opublikowano 10 lutego 20178 l Zetta ile minusów A on tylko pomylil temat, boje sie myslec co by sie stalo jakby zrobil cos powazniejszego.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakieś noł nejmy na forumku ponoć chwaliły tą chińską bajkę. Postanowiłem to sprawdzić.