Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

A dziękuję. Wiem, te znaczki są paskudne, ale nie mam trochę cierpliwości na szukanie gierek bez nich i jestem w stanie jakoś je przeżyć. Jak przelewy na koncie zaczną się pojawiać w obcych walutach, to wtedy zacznę może tak wybrzydzać ;).

Wtedy to listonosz będzie dzwonił na komórkę z pytaniem "Te przesyłeczki zagraniczne to jak zwykle w recepcji zostawić?"

Shieeet, listonosz ktory do mnie dzwoni przed dostarczeniem przesylki? Gdzie takie luksusy?

U mnie na osiedlu tak robi i w sumie to dla jego i mojej wygody. On nie idzie na darmo i nie traci czasu na wypisanie awizo, a ja odbieram gierki kiedy mi się podoba choćby w środku nocy. Win-Win

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

To jakas wyzsza klasa z tym listonoszem.

Może to jest w pakiecie dla użytkowników Poczta Polska Plus®?

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Dlaczego na sluchawka jest 4K? Chłyt matetintoty?

Opublikowano

W zestawie jest baza do której podłączasz konsolę, czy co tam chcesz, przez HDMI (3 porty są, więc może jak switch działać), a dopiero bazę do tv czy amplitunera. No i ta baza przekazuje i 4K i HDR.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wracam do królestwa niebieskiego :exact:

Nioh i kilka gierek juz w drodze, kurier zapewne dostarczy je do mnie konno. PS4 Pro prezentuje sie jednoczesnie stylowo i ładnie, a jednoczesnie jednak tak jakos dziwnie wzgledem poprzedniczki, ale za to ten pad, faktycznie go poprawili :banderas:

No chlopaki mieli racje, prawdziwa BESTIA, trzeba trzymac na łancuchu bo rzuca sie na inne konsole, PS3 i Wii U dosłownie robią pod siebie ze strachu :obama:

raaPwXE.jpg

96407qa.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Zobaczymy czy da się to grać. Szukałem jakichś opinii na netach, ale nic, zobaczymy.

I jeszcze w moim sklepie lokalnym tak mnie lubią, iże mi dali czapkę i plakaty :)

3ZNoA5q.jpg

0mnyXxJ.jpg

Opublikowano

2d0dli8.jpg

Chyba wszystkie dobre części SO w komplecie ;)

Opublikowano

Dzisiejsza dostawa z play-asia.

ps5490x.jpg

Opublikowano

Na VITĘ wyszło to samo, wersja 'nieusprawniona' została wypuszczona tylko na PS3. Kupiłem niedawno nówkę, ale jak zobaczyłem, że na czwórkę jest lepsza wersja, to musiałem kupić. TYLKO BŁĘKIT.

Opublikowano

Dzisiejsza dostawa z play-asia.

ps5490x.jpg

Daj znać czy dobry ten Leynos, bo tak się nad nim zastanawiam, zastanawiam i...zastanawiam.

Opublikowano

W większych ilościach jeszcze może się opylać, jak gierki z promocji. Tyle że celnicy już na samą myśl o takim zamówieniu zacierają rączki. :reggie:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

W większych ilościach jeszcze może się opylać, jak gierki z promocji. Tyle że celnicy już na samą myśl o takim zamówieniu zacierają rączki. :reggie:

nigdy wiecej zakupow na PA w okolicach 50 dolcow lub powyzej, pierwszy i ostatni raz, celnicy cholerni :[ 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Czy tylko ja nie pamiętam kiedy ostatnio w zakupach był kolor zielony?

Sam piękny błękit. :banderola:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Wybaczcie, zaraczam na zielono. :lapka:

qvi1wct.jpg

Opublikowano

Nie dosc ze taka gierka, to jeszcze pudelko zielone, na bogato