Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mało kolorowo tutaj coś na ostatniej stronie.

OIITK9Q.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

yryIUHt.jpg

Teoria zdana na piątkę, czas na praktykę.

Opublikowano

Ja yebie, ja z konsola inna niz sony a figar bedzie ogrywal gry w okolicach premier

Opublikowano

No nieźle, piękne zakupki Figaro!

Opublikowano

figaro dałnie prima aprilis bylo wczoraj

Opublikowano

co to sie odpier.dala na tym forum ostatnio xD

Opublikowano

ja yebie, najwiekszy ultras sony kupil konsole nintendo, a teraz najwiekszy zacofaniec kupil najpotezniejsza konsole na rynku z tv 4k, CO TU SIE DZIEJE, przeciez swieta i czas cudow dawno za nami :obama: what a time to be alive

Opublikowano

Ja yebie, ja z konsola inna niz sony a figar bedzie ogrywal gry w okolicach premier

holy shit, będziecie teraz jak jakieś 80% tego forum, już nie specjalne płatki śniegu tylko gracze

Opublikowano

ja yebie, najwiekszy ultras sony kupil konsole nintendo, a teraz najwiekszy zacofaniec kupil najpotezniejsza konsole na rynku z tv 4k, CO TU SIE DZIEJE, przeciez swieta i czas cudow dawno za nami :obama: what a time to be alive

kermit jest ultrasem wszystkiego co akurat ma na chacie

Opublikowano

chyba o Ficusiu

Opublikowano

Niestety nie dało rady zdobyć go wraz z konsolą, ale to już nieważne...

XG72rxg.jpg

W końcu zostanę Doom Slayerem!!! Teraz tylko wrócić do domu.... o 23.

Opublikowano

xd poczekaj jak włożysz gierke do napędu i przywita cie 47gb patcha do zassania

Opublikowano

Witamy w konsołl gejmingu w 2017 roku. Może jutro sobie pograsz.

A no, tak, zapomniałem, zawsze jest ta słynna opcja "graj bez połączenia z Internetem w niespatchowaną wersję gry". Zupełnie niczym na PS1, tylko tam przynajmniej gierki były spatchowane na premierę już.

Opublikowano

Jestem pewny że gdyby PSX miał połączenie z netem, też by pacze wychodziły tyle że mniejszej wagi.