Opublikowano 21 września 20177 l No i potencjalny ban na online, a jak ktoś chce akurat w Poksy cisnąć to może być dla niego istotne.
Opublikowano 21 września 20177 l Ale to są zakupy growe a nie "co aktualnie sprzedaję" https://www.olx.pl/oferta/xbox-360-2-pady-gry-CID99-IDoTeyK.html#3f5ddb97f7 Chyba że sobie zrobiłeś jakąś dziwną formę reklamy na forum co masz na handel to też podpada pod regulamin forum.
Opublikowano 21 września 20177 l hahahahahhahaa, nie wierzę ZNOWU TO ZROBIŁ XDDDDDD Kyo, jak ty to tak szybko wyłapujesz?
Opublikowano 21 września 20177 l Super!Ten użytkownik odpowiada zwykle w ciągu godziny @Kyo dopisz sobie plusik w notatniku. Edytowane 21 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 21 września 20177 l X360 plus filtr Inowrocław? Ja serio na wiele przymykam oczy ale dla pozorów serio by mógł zrobić inne zdjęcia a nawet tego nie chce mu się zrobić. Jakoś kanabis czy Dave, Soul albo Graczdari umieją funkcjonować na forum a tutaj to ewidentnie podpada pod działalność komercyjną - na tapecie mam go od dłuższego czasu. Z jednej strony fajnie jak on albo inne osoby mają fajną cenę dla forum ale z drugiej sprzedawać coś drożej na forum niż na allegro to nie ten teges.... Edytowane 21 września 20177 l przez Kyo
Opublikowano 21 września 20177 l Kyo najlepszy admin, wyłapuje łamanie regulaminu nawet poza forum xD
Opublikowano 21 września 20177 l Kyo to nie człowiek, Kyo to algorytm napisany przez Colina do wyłapywania łamania regulaminu na FPE. Ale coś się popsuło i zbiera dane z całej sieci xd
Opublikowano 21 września 20177 l Hehe pierwszy wpis Kyo zawieral tylko pierwsze zdanie i myslalem, ze sie czepil typa za ostatnia akcje. A tu taki kwiatek xD
Opublikowano 21 września 20177 l Proszę ogłoszenie usunięte. Kupiłem ta konsole dzisiaj i wstawiłem tutaj. Przepraszam, z pokorą odmówię 5 zdrowasiek i nic więcej tutaj nie wstawie. Amen.
Opublikowano 21 września 20177 l Ale nikt Ci przecież nie broni. Tylko jeśli to działalność komercyjna (która jest na forum zakazana) a fanty trafiają tutaj i na handel to wygląda to trochę słabo. Chyba że to jakieś zboczenie i lubisz po prostu plusiki :D Hehe pierwszy wpis Kyo zawieral tylko pierwsze zdanie i myslalem, ze sie czepil typa za ostatnia akcje. A tu taki kwiatek xD Łączenie postów rox plus ninja edity ;)
Opublikowano 21 września 20177 l Zależy co nazywacie działalnościa komercyjna. Firmy zadnej nie prowadze. Trafi sie okazja to biore i czasem cos puszcze dalej. Najwiekszy profit z tego taki, ze ogrywam gry na wiekszosci konsol nie ponoszac praktycznie kosztow. Tutaj jak cos wstawie to zazwyczaj w dobrej cenie i czesto gesto dorzucam dla zainteresowanych gratisy zeby bylo milo. Akurat pech z tym xboxem bo chciałem sie pochwalic za ile go dorwałem, niestety nie wiem jak wywalic ta przerobke a chcialem pograc w kilka tytułów online. Poleciał wiec na sprzedaz. Edytowane 21 września 20177 l przez mastafaker
Opublikowano 21 września 20177 l Ale coś tu ściemniasz teraz. Nie pierwsza taka akcja - nie będę wypominał resztę o której wiem ale ostatnio też Vita identycznie była "zrobiona". Mówisz też że firmy żadnej nie prowadzisz a pisałeś że allegro rozliczasz sobie co miesiąc co sugeruje że jednak Ty (albo ktoś za Ciebie np. żona) jednak to wrzuca w koszty. Więc? :D
Opublikowano 21 września 20177 l Haha no padne. Komisja śledcza. Rozliczam sobie allegro co miesiac, w sensie place co miesiac. Nie po kazdej aukcji. Przeciez nie raz pisalem gdzie pracuje :) Nie wiedziałem, że regulamin zabrania wstawiać rzeczy, które się kupiło i ma zamiar sprzedać. Nie bede juz wstawial takich rzeczy tutaj, chociaz moja obecnosc w tym temacie to przewaznie ogladanie innych zakupów. Edytowane 21 września 20177 l przez mastafaker
Opublikowano 21 września 20177 l Dobra. Szkoda gadać Imo to co odwalasz dla mnie komercha. UP: Tak, mam - to nie jest normalne że ktoś co chwilę sprzedaje te same konsole i jeszcze mi śmie pisać że komisja śledcza. Edytowane 21 września 20177 l przez Kyo
Opublikowano 21 września 20177 l Spoko, nie ma co robic syfu z tego tematu. Nie wstawie tutaj ani na Pchlim niczego. Taka obietnica z mojej strony. Pozdrawiam
Opublikowano 21 września 20177 l No ale Ci napisałem że nikt Ci nie broni. Polecam czytać ze zrozumieniem. Forumek zawsze przyjmuje fajne oferty. Również pozdrawiam
Opublikowano 21 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Irytuje mnie niemożność wlepiania @Kyo plusa...
Opublikowano 21 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jak nie lubie steelbookow, to w tym z metroida sie zakochalem. cudowny jest, swietny. cale LEGACY EDITION (a nie SPECIAL EDITION ) to jedna z najlepszych limitek od nintendo ostatnich lat, tyle dobra w jednej paczce, że masakra dodatkowo Fallout 4 ze steelbookiem i pocztowkami za grosze z GAME :) Edytowane 21 września 20177 l przez Rayos