Opublikowano 28 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Odpalilem wczoraj OLX o odpowiedniej porze i miejscu
Opublikowano 28 września 20177 l krwa, u niego na olx same sztosy za 50 zl sztuka a u mnie takie cos xdd https://www.olx.pl/oferta/sims-3-na-konsole-nintendo-3ds-2ds-CID99-IDp1PXX.html#087385671e gdzie tu sprawiedliwosc?
Opublikowano 28 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OLX to to nie jest ale i tak giera zacna
Opublikowano 28 września 20177 l Małe zakupy na dziś. Minęło trochę od premiery Lego, zrobili już jakiś sensowny patch poprawiający płynność? Czy nadal 15 fpsów? Mam i ograłem te Lego na WiiU, ale chętnie bym pograł na Switchu. Tak szczerze to jeszcze nie zagrałem w tą grę, tylko odpaliłem na chwilę tylko i jak zauważyłem że u mnie po patchu wczytuje się szybciej niż widziałem na gameplayu z gry z dnia premiery. Z tego co wyczytałem ( nie moge znaleźć zródła, nie pochwalili się zmianami czy co) to oprócz prawdopodobnie skrócenia właśnie czasu ładowania to poprawiono framerate, z 15 fps na solidne 30 w trybie przenośnym. Edytowane 28 września 20177 l przez Kavka
Opublikowano 28 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prawie takie zakupy jak Velius Jedna zaległość, jedna nowość <uu pupupu~> Fajnie że Dangan ma alternatywną okładkę. Świetna jest.
Opublikowano 28 września 20177 l Dangan ląduje w kolekcji. Jutro będzie grane jak pojawi się DLC z jedynym prawilnym dubem.
Opublikowano 29 września 20177 l POLSKA WERSJA Na switchu to nawet znaczek polska wersja to jest SZTOS Edytowane 29 września 20177 l przez MBeniek
Opublikowano 29 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszła paczka z powerplay
Opublikowano 29 września 20177 l Pitza już jedzie, a wieczorem na orlik biegać za piłką przy sztucznym świetle