Opublikowano 13 września 20186 l tez dostalem tego artbooka, juz sie cieszylem ze dorzucil mi TR do spodera za free a to tylko książeczka z jakiejś blantgierki
Opublikowano 13 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BANDERAS KURRRŁA Podziękować Pan @Dave Czezky
Opublikowano 13 września 20186 l @Masorz To czezky wysyła takie gratisy? Jaki level cebuli trzeba mieć? Massage 2 w 1
Opublikowano 14 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. no siema dupa Lary tylko w 4K. przez weekend tak się do niej dobiorę że będzie #metoo po 4 latach katowania fata upgorad. teraz TR, niebawem FH4 a później RDR2. e-rekcja aż miło.
Opublikowano 14 września 20186 l 19 minut temu, Figuś napisał: @Colin Kod czy pudełko z Larą w zestawie? Oficjalne bundle od MS zawsze są z kodem.
Opublikowano 14 września 20186 l żeby było śmieszniej jak pytałem na czacie ms'u żeby się upewnić to niejaka Joanna twierdziła że fizyczne wydanie na płycie. zgrywuska się znalazła.
Opublikowano 14 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja też bede grał w gre :) Te big boxy są zaje.bongo, wszystkie gry powinni tak wydawać :)
Opublikowano 14 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paczka gier z UK w końcu dotarła. RE1 i Tekken3 to must have. Z PS2 skromnie ale za to zacnie, zakupiony Rygar to gra ala God of War z tym, że wyszła 3 lata wcześniej od Tecmo, dość rzadka jeżeli chodzi o dostępność u nas. No i na koniec GoW3 zasila skromną kolekcje na PS3, także po ukończeniu Uncharted1 zabieram się za Kratosa
Opublikowano 14 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Już dawno nie widziałem u siebie tego zielonego logo na tv Edytowane 16 września 20186 l przez Malibu
Opublikowano 14 września 20186 l @MEVEK tak z eBaya, bardziej się opłaca cenowo w porównaniu z alledrogo.
Opublikowano 15 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ten steelbunio <3 Tak to wlasnie sie powinno robic, sam steelbook jest czysciutki, E S T E T Y C Z N Y, tylko art i elo z resztą gowna typu wydawca, pegi etc. na wsuwke. Zapalniczką bede oczywiscie staremu szlugi odpalal.
Opublikowano 15 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka limitek do kolekcji. Były w takich cenach że grzechem było nie kupić : ) Edytowane 15 września 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 15 września 20186 l 41 minut temu, marbel007 napisał: Bioshock z winylem? Ile dałeś? Tak z winylem. Oprócz OSTa na płycie winylowej jest też OST na CD, który na górze ma wygląd i fakturę winyla a spód ma czarny (tak jak gry na PSX'a). Za tą edycję dałem 2 stówki. Stan ideolo