Opublikowano wczoraj o 10:42 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierka dawno juz ograna i kupiona w cyfrze. Ale tytul tak miodny i okladka tak ladna, ze nie moglem sobie odpuscic pudla do kolekcji. Ps. Aktualnie na eShop mozna dorwac za 8zl Edytowane wczoraj o 11:02 1 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Czasem zamówi się z innego miejsca niż Perfect Blue bo albo nie jest dostepne albo naprawdę dobra promka. Tak właśnie było w tym przypadku i rynce opadają. Atomic z MediaMarkt - otwieram paczkomat a w środku kartonik z jednym bąblem z powietrzem ... paczuszka calkowicie otwarta, ale na szczęście nic nie uszkodzone.Dead Space z RTVEuroAGD - odbieram z tego automatu DPD i gierka wrzucona luzem w foliopaku, który chyba przez błoto był ciągnięty. Płyta lata w środku ale pudełko całe.Docisnąłem płytę przez pudełko i wskoczyła w odpowiednie miejsce.Jebać te markety pradem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. tak euro jest okropne, już nigdy od nich gry nie zamówie choćby dawali ją za pół darmo
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 3 godziny temu, Ins napisał(a):Czasem zamówi się z innego miejsca niż Perfect Blue bo albo nie jest dostepne albo naprawdę dobra promka. Tak właśnie było w tym przypadku i rynce opadają.Atomic z MediaMarkt - otwieram paczkomat a w środku kartonik z jednym bąblem z powietrzem ... paczuszka calkowicie otwarta, ale na szczęście nic nie uszkodzone.Dead Space z RTVEuroAGD - odbieram z tego automatu DPD i gierka wrzucona luzem w foliopaku, który chyba przez błoto był ciągnięty. Płyta lata w środku ale pudełko całe.Docisnąłem płytę przez pudełko i wskoczyła w odpowiednie miejsce.Jebać te markety pradem.EuroRTV-oni smartwatcha wkładają w ten worek i wysyłają. Karton jakieś 5x za duży i zero wypełnienia- w środku zegarek, ROG też tak wysłali. Asus też tak wysłał Rogala.OLEOLE- kolekcjonerka Zeldy w worek foliowy. Dałem 2/5 ocenę na Allegro, potem dostałem meila z przeprosinami i żebym ocenę zmienił/ usunął. Zmieniłem na 1/5. MediaMarkt grę jeszcze wsadza w te małe kartony, to jeszcze spoko.