Opublikowano czwartek o 18:562 dni 2 godziny temu, ProstyHeker napisał(a):2x pudełko francuz (jak widać w gumie haha ), Quarry 39 zł, Scarlet 29 zł. Nexusa kiedyś nie skończyłem, bo brakło zajawki i w końcu spadł z GP. A gry masywnych lubię Quarry swietna gierka. Fajny klimat slasherow z lat 80tych Edytowane czwartek o 19:282 dni przez Pierre Deck
Opublikowano piątek o 10:112 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miła niespodzianka z rana.
Opublikowano wczoraj o 10:30 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Za £10 nie bede grymasil. W sam raz na podroz samolotem cy cuś.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowy miesiąc, więc z mojej strony podsumowanie zakupów z poprzedniego.RDR czysto spontanicznie, bo w zasadzie do dzisiaj miałem te grę tylko w edycji PS3, a przecież nie wypada się tak ograniczać, bo o ile na większość GTA mam wyjebane, tak oba RDR-y na zawsze mam w sercu.Prince of Persia i Ruffy czysto do kolekcji, bo obie gry już splatynowane w cyfrze.Nine Sols i Tiny Bookshop od miesięcy na liście do ogrania, więc może w końcu się zmotywuję. Trylogia Turoka, bo w sumie nigdy nie grałem, a trochę jestem ciekawy.Atari 50 i Llamasoft to efekt lektury Atari Extreme. Obstawiam, że nie spędzę z tymi grami dużo czasu, ale tak jak wyżej - z czystej ciekawości chciałbym je sprawdzić.No i premierowe nowości, czyli Pragmata i Saros. Ten pierwszy tytuł kończę (i oceniam wyżej, niż RE9), drugi miał mi towarzyszyć w trakcie majówki, ale okoliczności nieco nie sprzyjały, więc nie chciałem go odpalać "na siłę" i zapewne wstrzymam się z tym do przyszłego weekendu, aby usiąść "na spokojnie". Nie ucieknie.Generalnie obfity, ciekawy miesiąc, wszystkiego po trochę. Lubię.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę spóźniony, że względu na majówkę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Prezent na majówkę, ode mnie: dla mnie.Kenę za 6 dych to już chyba wszyscy co nie mieli to kupili ostatnio. Do tego świetne wydanie Soulsów, nie jestem jakimś wielkim fanem, ale super podoba mi się ta okładka no i trzy gry w jednym. Oczywiście najtaniej w necie znalazłem u @Kierownik Chad więc dobrałem jeszcze chińską bajkę co by wesprzeć polskiego przedsiębiorcę i jestem bardzo zadowolony z zakupów.