Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Bo w Polsce to wiadomo - ceny sa jakie sa. Ja akurat czesto gry moge kupic taniej na miejscu, za granica takich dobrych cen nie ma. Edytowane 22 kwietnia 201510 l przez saptis
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Mogliby naklejać na folię takie naklejki, ale wiadomo, szybciej po prostu nadrukować na okładkę, która i tak wędruje do pudełka. I tak najbardziej genialne jest Sony, które olbrzymią naklejkę nakleja na PUDEŁKO zamiast folię, a klej to jakiś złośliwy epoksyd, który po potraktowaniu izopropanolem się nie tyle rozpuszcza/zmywa co tworzy rozmazującą się po całości breję i pudło nadaje się tyko do kosza. Dlatego na platformy Sony staram się nie kupować gier w Polsce (naklejki mają języki PL/CZ i kilka innych więc to kwestia regionalna). Edytowane 22 kwietnia 201510 l przez ping
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Bo w Polsce to wiadomo - ceny sa jakie sa. Ja akurat czesto gry moge kupic taniej na miejscu, za granica takich dobrych cen nie ma. No ceny w Polsce akurat sa dobre odkad wszedl dystrybutor z czech.
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szykuje sie intensywny okres do 19 maja, ja juz przygotowany, ruszamy
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Wiedzmin jedyneczka z Allegro czy da sie to dorwac w jakims sklepie? Wiekszosc to teraz te oblesne gameboxy a przydaloby sie miec na poleczce.
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Wiedzmin jedyneczka z Allegro czy da sie to dorwac w jakims sklepie? Wiekszosc to teraz te oblesne gameboxy a przydaloby sie miec na poleczce. https://cdp.pl/wiedzmin-edycja-rozszerzona-pc.html Na polce nowki chyba juz nie znajdziesz, ale reki sobie uciac nie dam.
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Są ale w formie game booka: http://www.mediamarkt.pl/szczecin-atrium-molo/gra-pc-wiedzmin-edycja-rozszerzona-nowy-gamebook-,id-883826
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Poluj na wyprzedaże, ja kupiłem swoją w jakimś dużym rzucie w Saturnie, wyłożyli nagle kilkadziesiąt sztuk po 19,90. Szkoda było nie wziąć. Może gdzieś jeszcze kupisz, ale te parszywe Gamebooki teraz dominują
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Wiedzmin jedyneczka z Allegro czy da sie to dorwac w jakims sklepie? Wiekszosc to teraz te oblesne gameboxy a przydaloby sie miec na poleczce. Żona załatwila od jakiegos kuzyna ktory kupil dawno temu i juz nawet zapomnial ze to ma. Kupione za symboliczna dyszke i uznane jako prezent od niej bo koles i tak chcial na smietnik wyrzucac. Do tego byla tez figurka Geralta, niestety bez oryginalnego opakowania, ale i tak jest nowa
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Wiedzmin jedyneczka z Allegro czy da sie to dorwac w jakims sklepie? Wiekszosc to teraz te oblesne gameboxy a przydaloby sie miec na poleczce. Żona załatwila od jakiegos kuzyna ktory kupil dawno temu i juz nawet zapomnial ze to ma. Kupione za symboliczna dyszke i uznane jako prezent od niej bo koles i tak chcial na smietnik wyrzucac. Do tego byla tez figurka Geralta, niestety bez oryginalnego opakowania, ale i tak jest nowa Ta figurka jest warta parę stów, jakiś czas temu jej ceny dochodziły na allegro do 300-400 zł, a na ebayu widziałem, że kiedyś coś koło 600 poszła, więc spoko ten prezent
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Ja kiedyś od dziewczyny, teraz już ex dziewczyny, dostałem GB Micro w stanie nówka. Famicom Edition. Teraz schodzi za chore pieniądze. Baby czasem wiedzą co dobre
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Najlepsze jak mi matula chciała zrobić prezent i poszła do empiku żeby kupić Wiedzmina pierwszego, ale że juz nie mieli to gość polecił jej Neverwinter Nights 2 w wersji rozszerzonej no i ku.rwa gra dobra, dodatek Maska Zdrajcy jedno z najlepszych dlc ever, ale ku.rwa miałem zawód jak nie dostałem tego W1
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Wiedzmin 1 (ed. roz) byl swojego czasu rzucony do biedry za jakies grosze (10 albo 15zl).
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l fajny noz. ale wiesz, ze takich ambitnych gier na ps4 potem sie nie da odsprzedac?
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie ambitne gry to ja zbieram
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Soban ty lepiej chłopcze sygne ogarnij bo coś ponad wymiar tak dla odmiany od pedalskich gierek i niszowych produkcji dla 4ever alone prawie jak pocztówka z wakacji
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Niech redsi nak**wiają! Szykuje się nocna wyprawa do paczkomatsonu. Edytowane 23 kwietnia 201510 l przez ChmieluPlay
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l http://www.allposters.pl/-sp/Los-Santos-Retro-Travel-Poster-plakaty_i9623760_.htm w searcha walnij los santos. inne rozmiary są i nawet plastikowy szyld jest ale ceny już większe. czaje się jeszcze na http://www.allposters.pl/-sp/Rapture-Retro-Travel-Poster-plakaty_i9888888_.htm