Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

A ten cały CEX sprzedaje same używki czy nówki również? Ta ich strona taka biedna, że ciężko się odnaleźć.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

"Takie" to znaczy jakie? :P

Opublikowano

jRPG. Tyle razy chciałem skończyć chociaż jeden tytuł dla zasady, ale poległem po kilku godzinach  :gayos:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie chłonę japońszczyzny jak popadnie, ale mam na koncie parę przedstawicieli gatunku jak: FFVII, Tales of Vesperia, Persona 3 i 4, Eternal Sonata, Resonance of Fate czy Lost Odyssey i kilka innych mniej lub bardziej ogranych lub zakupionych do kolekcji. Jak gra jest dobra to i do gatunku potrafi przekonać. Teraz np. gram w Persona Q (chyba się łapie jako jRPG).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

z donem mozna sie kasac w CW ale jeden z nielicznych "botow" co zawsze mial otwarte serduszko na japonszyzne :)

Opublikowano

A ten cały CEX sprzedaje same używki czy nówki również? Ta ich strona taka biedna, że ciężko się odnaleźć.

Tylko uzywki(teoretycznie mozesz trafic na uzywke wyjeta tylko z folii). Nawet jak przyniesiesz w gre w folii to bedziesz musial zerwac folie.

Pamietam jak ludzie w dniu premiery ps4 w irl,brali swoje ps4 z gamestopu prosto do CEX bo CEX dawal 500 eur w gotowce za ps4  :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Taka sytuacja ;)

Najlepszy był komentarz babki w sklepie: "To mało Pan gier kupił?" :P

No i pięknie ;] 

Opublikowano

jRPG. Tyle razy chciałem skończyć chociaż jeden tytuł dla zasady, ale poległem po kilku godzinach  :gayos:

o tym wlasnie pisze, to sa userzy dzisiejszych konsol.

Szkoda, ze niedlugo "playstation", "nintendo" czy "xbox" to beda uslugi jak steam czy gog i ta ciemna masa zaleje PC :(

Opublikowano

o tym wlasnie pisze, to sa userzy dzisiejszych konsol.

Szkoda, ze niedlugo "playstation", "nintendo" czy "xbox" to beda uslugi jak steam czy gog i ta ciemna masa zaleje PC :(

że co? Chłopie ja gram od 20 lat mam w nosie dzisiejsze konsole i twój komputer. Wbij sobie do łba, że nie każdy Gracz gra we wszystko. Jeden nie lubi wyścigów, drugi jRPG . Za nim będzie to "niedługo" to zdążysz z 10 razy sprzedać ten swój komputer i kupić konsole. Wyluzuj i nie zapominaj, że to nie CW panie chorągiewka.

Mój dzisiejszy zakup. Dzięki Suteq.

IMG_20150721_211111.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Tylko uzywki(teoretycznie mozesz trafic na uzywke wyjeta tylko z folii). Nawet jak przyniesiesz w gre w folii to bedziesz musial zerwac folie.

Pamietam jak ludzie w dniu premiery ps4 w irl,brali swoje ps4 z gamestopu prosto do CEX bo CEX dawal 500 eur w gotowce za ps4 :D

W uk maja rowniez nowki, pare razy tak miałem ze wymieniałem gre i brałem zafoliowana sztukę która była w cenie używki, teraz niestety troche podnieśli ceny gier premierowych

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Neo24.pl sprzedawało na allegro pstv za 89zł z kurierem gratis. Musiałem kupić ;) Do tego karta 8GB - łącznie wyszło 140zł z wysyłkami.

ol59NLr.jpg

Opublikowano

ubisoft-ps4-far-cry-tp_86393025922549678

Trójka była zaje, mam nadzieję, że czwórka będzie chodziaż bardzo dobra.

Opublikowano

kurfa ja za swoją dałem 329zł xdddd największa wtopa pieniędzy ever w moim życiu

Opublikowano

3525ci9.jpg

DMC4 SE :fsg::banderas::obama:
Pora kupować szrota.

Opublikowano

Jakie to jest smutne, dwa Devile na PS4 i każdy jest starociem.

Opublikowano

kurfa ja za swoją dałem 329zł xdddd największa wtopa pieniędzy ever w moim życiu

Mowilem ci, ze to niedlugo bedzie za 5 dych chodzilo.

Opublikowano

TCMWEni.jpg

Opublikowano

Zastanawiałem się nad ofertą wersji cyfrowej za 27 funtów dla golda, więc poszedłem do CEXa obok mnie i kupiłem za 25 Funtów :)

Po graniu w Bloodborne nie tak dawno, może być ciężko :good: 

W8iJWwk.jpg

Opublikowano

I jak tu nie kochać OLX  :obama:

dJ56JNn.jpg

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

Napięcie w oczekiwaniu na kuriera z PS2 sięga zenitu.

mtbGs0e.jpg

Opublikowano

19948519231_aae698b21c_b.jpg

Jakieś tam średniaki na 3ds'a .Prezent dla znajomych.

19935761832_ee4bb4dd1d_b.jpg

Konsolki niema ale  się i tak przyda do kolekcji.

19943410625_53c06e99fd_b.jpg

Dwie gry muzyczne na Vite.

19322416523_2ce377a82a_b.jpg

19755374640_8c9a7ea535_b.jpg

Oraz 4 gry z serii Hyperdimension.