Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

@ Don, radzę przygotować portfel albo nastawić się na długi stalking ebaya ;) Widziałem kilka sztuk w równie dobrych cenach ale zazwyczaj nie wysyłają do Polski.

ale oczywiście jest na to sposób. Są prywatni przewoźnicy, którzy kursują UK-PL, jest kilka firm które odbierają towar kupiony na eBay i wioza do Polski, jedna z nich nazwa się Lublin-Transport albo coś w tym stylu ;)

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Praktycznie codziennie coś kupuję. Taka choroba.

ile masz gier na X360? 1k?

Opublikowano

ale oczywiście jest na to sposób. Są prywatni przewoźnicy, którzy kursują UK-PL, jest kilka firm które odbierają towar kupiony na eBay i wioza do Polski, jedna z nich nazwa się Lublin-Transport albo coś w tym stylu ;)

Tego to nie wiedziałem. Nawet bym na takie rozwiązanie nie wpadł :P Może do Włoch też jeżdżą, bo stamtąd są najlepsze ceny.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

NADKONSOLA NADESZŁA DO MEGO DOMU

2s7suqe.jpg

w85282.jpg

sexkonikqj3.gif

Opublikowano

Tak wygląda zwycięzca, gratulacje!

Opublikowano

Również zasilam szeregi SDF. Trochę Januszyowy bundle,ale była okazja cenowa to łyknąłem jak młody pelikan.
Tag-team mocy na tę generację z Wii U,a Xbone jak zawsze nikogo.

aut7iv.jpg

Opublikowano

temat może nie bardzo ale wklejam :P

Wczoraj wróciłem na kilka miesięcy do UK i dzisiaj zrobiłem kilka fotek wystawy mojego ulubionego sklepu.Facet ceny ma wysokie ale wszystko w stanie "igła panie, anglik płakał jak sprzedawał" :) Kiedyś zapytam go czy mogę zrobić kilka ładnych zdjęć w środku może się zgodzi :) W każdym razie jest to miejsce do którego kolekcjonerzy powinni wchodzić z chusteczkami :D

sorry, że zdjęcia są nie tak jak powinny ale fotki strzelane moim telefonem w pionie + dropbox zawsze tak się układają :)

20140630_121909.jpg

20140630_121932.jpg

20140630_121922.jpg

Opublikowano

Trochę graciarsko to to wygląda, bez ładu, składu, no i to co jest na wystawie to nic szczególnego, co jeszcze bardziej potęguje wrażenie graciarni, a nie zakątka dla koneserów. Pod względem zakupów jednak wolę Japonię, a najbardziej małe sklepiki na prowincji, bo można zaje.biste rzeczy za bezcen wyrwać :).

Opublikowano

No właśnie na wystawie zawsze jest nasr,ane wszystkiego po trochę. W środku już wszystko slicznie poukładane, zwłaszcza gabloty z grami na stare konsole Nintendo, które z racji cen są za szybką.  No ale wiadomo mały sklepik w małym angielskim miasteczku nie ma startu do Japonii :)

Opublikowano

Ok, pora podsumować czerwiec. :P Moje zakupy growe w przemijającym miesiącu:

ErpjXWs.jpg

Dishonored i Mirror's Edge to typowe uzupełnienie kolekcji. Okami HD natomiast kupiłem prosto z Japonii na ebayu (używana kopia). Dokładnie to od micchan (http://www.ebay.pl/usr/micchan-japanese-game?_trksid=p3984.m1497.l2754). Polecam. Dostałem też proste origami w prezencie (niby nic, a cieszy). Dodatkowo gra w takim stanie, że... ehh... polscy sprzedawcy gier używanych mogą co najwyżej buty czyścić... :P

AERN46t.jpg

Zakupy na Wii U. Tradycyjnie Zelda + dwa znane wariackie tytuły, prosto od wariatów. :D

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

hmm, pudełkowe Okami HD, zazdroszczę bardzo.

Opublikowano

Bardzo udany wtoreczek. To prześwietlone to nic innego jak Monster Hunter 3 na PSP. Nie wiem kiedy w to wszystko zagram, ale od samego patrzenia na okładki mam ochotę podbiec do konsoli. Szkoda, że czasu tak mało :).

IWLCO4ul.jpg
B3fv701l.jpg

Opublikowano

Już nie szpanuj tymi hantlami. :P Pewnie i tak zakurzone. ;>

Opublikowano

To tylko przyciski do papieru :>.

co to za gierka od konami na PS3?

Powerpro Yakyuu, czyli baseball na większym luzie niż Pro Yakyuu Spirits, co nie znaczy, że jest łatwo :).

Opublikowano

To są hantle dla kobiet, więc lepiej je usunąć z kadru :P

Opublikowano

Bo ważą tyle co nic ;)

Opublikowano

Hantle nie służą tylko do wypychania na ławeczce, obciążenie np. po 7kg na stronę może być wykorzystywane przez mężczyzn przy różnych ćwiczeniach. 

Opublikowano

Ale pamiętaj, że pierwsza zasada szpanowania hantlami brzmi - im więcej (ciężej) tym lepiej ;)

Ping: dobrze wiesz, że nie przejdziesz żadnej z tych gier, u Ciebie zakupy tak wyglądają co tydzień :P

Nad tym Painkillerem się zastanawiam, bo mam sentyment i po 40 zł chyba był w MM.

Edytowane przez DonSterydo