Opublikowano 26 czerwca 201410 l @ Don, radzę przygotować portfel albo nastawić się na długi stalking ebaya Widziałem kilka sztuk w równie dobrych cenach ale zazwyczaj nie wysyłają do Polski.ale oczywiście jest na to sposób. Są prywatni przewoźnicy, którzy kursują UK-PL, jest kilka firm które odbierają towar kupiony na eBay i wioza do Polski, jedna z nich nazwa się Lublin-Transport albo coś w tym stylu Edytowane 26 czerwca 201410 l przez chris85
Opublikowano 26 czerwca 201410 l https://farm6.staticflickr.com/5562/14495040631_b3ab4d8f67_b.jpg Skład: gra, artbook, soundtrack, 2 przypinki. zagladaj mi tu zaraz do tematu o tej grze w dziale vity i pisz wrazenia!!! nie moge sie doczekac kiedy to zapowiedza w wersji ang dla us i eu
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Praktycznie codziennie coś kupuję. Taka choroba. ile masz gier na X360? 1k?
Opublikowano 26 czerwca 201410 l ale oczywiście jest na to sposób. Są prywatni przewoźnicy, którzy kursują UK-PL, jest kilka firm które odbierają towar kupiony na eBay i wioza do Polski, jedna z nich nazwa się Lublin-Transport albo coś w tym stylu Tego to nie wiedziałem. Nawet bym na takie rozwiązanie nie wpadł Może do Włoch też jeżdżą, bo stamtąd są najlepsze ceny.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. NADKONSOLA NADESZŁA DO MEGO DOMU
Opublikowano 27 czerwca 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Również zasilam szeregi SDF. Trochę Januszyowy bundle,ale była okazja cenowa to łyknąłem jak młody pelikan.Tag-team mocy na tę generację z Wii U,a Xbone jak zawsze nikogo.
Opublikowano 30 czerwca 201410 l temat może nie bardzo ale wklejam Wczoraj wróciłem na kilka miesięcy do UK i dzisiaj zrobiłem kilka fotek wystawy mojego ulubionego sklepu.Facet ceny ma wysokie ale wszystko w stanie "igła panie, anglik płakał jak sprzedawał" Kiedyś zapytam go czy mogę zrobić kilka ładnych zdjęć w środku może się zgodzi W każdym razie jest to miejsce do którego kolekcjonerzy powinni wchodzić z chusteczkami sorry, że zdjęcia są nie tak jak powinny ale fotki strzelane moim telefonem w pionie + dropbox zawsze tak się układają
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Trochę graciarsko to to wygląda, bez ładu, składu, no i to co jest na wystawie to nic szczególnego, co jeszcze bardziej potęguje wrażenie graciarni, a nie zakątka dla koneserów. Pod względem zakupów jednak wolę Japonię, a najbardziej małe sklepiki na prowincji, bo można zaje.biste rzeczy za bezcen wyrwać .
Opublikowano 30 czerwca 201410 l No właśnie na wystawie zawsze jest nasr,ane wszystkiego po trochę. W środku już wszystko slicznie poukładane, zwłaszcza gabloty z grami na stare konsole Nintendo, które z racji cen są za szybką. No ale wiadomo mały sklepik w małym angielskim miasteczku nie ma startu do Japonii
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ok, pora podsumować czerwiec. Moje zakupy growe w przemijającym miesiącu: Dishonored i Mirror's Edge to typowe uzupełnienie kolekcji. Okami HD natomiast kupiłem prosto z Japonii na ebayu (używana kopia). Dokładnie to od micchan (http://www.ebay.pl/usr/micchan-japanese-game?_trksid=p3984.m1497.l2754). Polecam. Dostałem też proste origami w prezencie (niby nic, a cieszy). Dodatkowo gra w takim stanie, że... ehh... polscy sprzedawcy gier używanych mogą co najwyżej buty czyścić... Zakupy na Wii U. Tradycyjnie Zelda + dwa znane wariackie tytuły, prosto od wariatów. Edytowane 30 czerwca 201410 l przez ireniqs
Opublikowano 1 lipca 201410 l Bardzo udany wtoreczek. To prześwietlone to nic innego jak Monster Hunter 3 na PSP. Nie wiem kiedy w to wszystko zagram, ale od samego patrzenia na okładki mam ochotę podbiec do konsoli. Szkoda, że czasu tak mało .
Opublikowano 1 lipca 201410 l To tylko przyciski do papieru :>. co to za gierka od konami na PS3? Powerpro Yakyuu, czyli baseball na większym luzie niż Pro Yakyuu Spirits, co nie znaczy, że jest łatwo .
Opublikowano 2 lipca 201410 l Hantle nie służą tylko do wypychania na ławeczce, obciążenie np. po 7kg na stronę może być wykorzystywane przez mężczyzn przy różnych ćwiczeniach.
Opublikowano 2 lipca 201410 l Ale pamiętaj, że pierwsza zasada szpanowania hantlami brzmi - im więcej (ciężej) tym lepiej Ping: dobrze wiesz, że nie przejdziesz żadnej z tych gier, u Ciebie zakupy tak wyglądają co tydzień Nad tym Painkillerem się zastanawiam, bo mam sentyment i po 40 zł chyba był w MM. Edytowane 2 lipca 201410 l przez DonSterydo