Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zupełnie zapomniałem o moich niedawnych zakupach , a jakże cieszących mordkę :

f7225f22c6ddb211e176c6106ac00a64.jpg

4ff3ddcd25798cfd92ee4918ff20aec1.jpg

Opublikowano

wFfFbZF.jpg

Szykują się upojne walentynki z Obcym. Oczywiście zapłaciłem mniej, niż widnieje na cenie.

Skończyłem w poniedziałek, bardzo dobry zakup. Gdyby jeszcze twórcy trochę bardziej urozmaicili gameplay było by super. Ale i tak szacun za to, że nie zrobili z tej gry kolejnego FPSa 

Opublikowano

V9qmkbR.jpg

i nowy tv do gier

3z10xhH.jpg

Opublikowano

Jak Qvestra wrażenia z TV i gry? :) I jak tam input lag, pewnie ważny w takiej grze jak SF V, eheh ;)

Opublikowano

Śliczna okładka. Taka... konsolowa :)

Opublikowano

V9qmkbR.jpg

Również się pochwalę :) Steelbook bardzo fajny, no i największy plus to brak zbędnych oznaczeń.

SFV_zpspy1rlujy.jpg

Opublikowano

Witam, czas na trochę raka ode mnie.

Najpierw styczniowy MESJASZ.Miałem fantazję, żeby go zakupić na premierę w JP, ale niestety miałem wylot w ten wielkopomny dzień, a w lotniskowych sklepikach mieli tylko jakieś starocie po 7k yen.

aQQkLsV.jpg

ALEŻ BĘDZIE GRANE, POWERBANK 10K mAh już naładowany do pełna żeby udźwignął PADA.

A oprócz tego trochę Nintendo (i nie tylko). Oczywiście zero Xboksowych pierdół, bo po co to komu.

CXrnARl.jpg

NDS-y na zapas. Niestety w średnim stanie wizualnym - czerwony obtarty miejscami, biały lekko poźółknięty, więc pewnie pójdą na handel. Miałem fantazję, żeby zebrać każdy kolor, ale chcę mieć możliwie jak najlepszy stan (czyli jak z pudła wyciągnięty). Póki co mam idealnego białasa i metaliczną różę, więc jestem daleko od celu. Pokrowiec z CLUB NINTENDO genialny :fsg:

TlyZ710.jpg

Brakujące dwie gry z serii Musou, a do tego Sengoku Basara 3 Utage - bardzo podobne klimaty. Wycinanie w pień setek wrogów to fajna odskocznia od gier, w których trzeba się wysilać. Inna sprawa, że nie można przesadzić, bo szybko może się znudzić, a same gry to kolosy na niemalże setkę godzin jak ktoś chce wymasterować. Do tego Beatmania na klawiaturkę.

O7Z9KOO.jpg

Nekketsu Dodgeball na GameBoya, Hi no Tori, Finale i Twin Bee na Fami to rzeczy z których się cieszę najmocniej. Bouken no Shima pewnie też każdy pamięta, choć nie jestem wielkim fanem jedynki. Trójka 'siedzi' mi najbardziej, ale póki co mam ją tylko na bootlegowym carcie.

weWaFzN.jpg

Tutaj jak dla mnie lekka petarda - Mario & Luigi RPG - spoko gra, ale dwie części Densetsu no Stafy?! :banderas: sztywniutka platformówka tylko na NINTENDO.

F2OnmBj.jpg

A to to jakieś resztki/pierdółki.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ping nie masz jeszcze jednego hi no tori moze :( ?? !!

Opublikowano

Ojoj, Poketto Monsuta Pikachu w boksie :obama:

Opublikowano

Hi no tori - jedna z najlepszych gier na famicoma

Opublikowano

Jak juz chinszczyzna w temacie to moze wsadze cos odsiebie

NOplhtj.jpg

Pokemon Platinum - kiedys posiadalem wiekszosc gier, sprzedalem a 1-2 rok pozniej ceny poszly wszystkich wersji w gore, no ale nic powoli z czasem sie od kupi (przynajmiej jedna z kazdej generacji)

Super Mario Kart 8 - Tutaj akurat w prezencie ale predzej czy pozniej by trzeba bylo zakupic

Metal Wolf Chaos - od kilku lat ta gierka zamna chodzi, drugiej takiej gierki nie ma, i napewno nie zobaczymy, petarda (no i w cenie duzej leprzej niz to co na ebay-u widac)

a na samym koncu to orginalny soundtrack FF7, ulubiona gierka z dziecinstwa i lezka w oku sie pojawia jak slysze te nuty

Opublikowano

Za MWC szanuję jak poj.ebany. Ceny niestety zbyt zaporowe na moją kieszeń.

Opublikowano

No, Labtec, kolego. Pochwal się za ile wyrwałeś MWC?

W ogóle to samo FROM jest zdziwione nagłym zainteresowaniem tej gry.  Może będzie remasterek?

Opublikowano

Co prawda jadę obecnie Demon's Souls ale to też muszę przejść.

Mjf6wuV.jpg

Opublikowano

Będzie się pięknie prezentować przy

Gow platyna

Gow

Gow 2

Gow coo

Gow Gos

Gow 3

Gow collection vol 1

Gow collection vol 1 psvita (soon)

:fsg:

32c946cc0eed64bf5c8a1958697075ba.jpg

Opublikowano

gowy na psp sztywniutka sprawa, wolałbym jednak ogrywać na vicie.

Opublikowano

gowy na psp sztywniutka sprawa, wolałbym jednak ogrywać na vicie.

ograne wcześniej na wszelkie możliwe sposoby na PSP, także teraz mogę przejść z trofikami w 60fpsach w full HD :cool: aczkolwiek szkoda, że nie pokusili sie o porty tych 2 czesci na PSP skoro zrobili porty 1 i 2

Opublikowano

Chciałem kupić vol1 na vitke jak jeszcze miałem ale podobno chodzi jak góvno :lapka:

Opublikowano

JleMBrK.jpg

:rayos: