Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Moje ostatnie zakupy. R6 trafia idealnie w moje gusta FPSowe. Battlefront do pogrania z kumplem i odstresowania się i Lara do kanapowego coopa. 

E: zapomniałem o zdjęciu :D

cebcknX.jpg

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy styczeń-luty:

2ef5g1i.jpg

5chumg.jpg

6zlzl2.jpg

Opublikowano

Łobama świetne zakupy, od dawna się też czaiłem na tego Majina. Grał w ktoś?

Opublikowano

Ja kiedyś kupiłem, ale ten duży typek z okładki przypominał mi kamiennego robocika z Knacka i stwierdziłem, że smród :/.

Opublikowano

Za Yakuze i Bayo plusik obowiazkowy :lapka:

@bluber

Gierka ma calkiem ciekawy klimat, ale dosc szybko staje sie monotonna, prostacki system walki i powtarzanie tego samego przez cala gre, za grosze mozna obadac z nudow.

Opublikowano

:cool:

Wspomnienia...

c396d1755b85e36273fed7a9112a3eb1.jpg

2b05d0d1198c4f48210f747f78ef38bf.jpg

:Coolface:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ale za harrego pottera to w sumie powinienem dać minusa. :lapka:

Opublikowano

pare stron temu ktos wrzucil pakiet dwoch gier od sony i poleciały minusy,  port gry z gacka/wii zrobiony na od(pipi) z figurka dla dzieci i na bank poleca plusiki.

Opublikowano

Ale za harrego pottera to w sumie powinienem dać minusa. :lapka:

W select zdjęcie robione, nie mój.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Piękne wspomnienia Rayosku. Czuję że będzie tu Zeldowy wysyp. Tylko użytkownik Ragus nie kupi, i Shen coś marudzi.

Opublikowano

Pierwsze pudełko na PS4 z dwoma płytami w środku, nie grałem to teraz mam okazję

pnkP8Y8.jpg?1
XFc4HTC.jpg?1

Opublikowano

Piękne wspomnienia Fanku, dwie świetne gry za pół darmo.

Opublikowano

Rayos: Gdybym dawał minusy, to bym Ci takiego strzelił, że odbiłby się wypalonym znamieniem na Twoich nienarodzonych dzieciach ;)

Opublikowano

Rayos: Gdybym dawał minusy, to bym Ci takiego strzelił, że odbiłby się wypalonym znamieniem na Twoich nienarodzonych dzieciach ;)

Za co :(
Opublikowano

Za ten rakowy przerzut w spoilerze :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kilka ostatnich nabytków do być może ostatniej generacji prawdziwych handheldów (no niestety, gimbusy wolo komórkie)

T1eMIOU.jpg

Info o cenach w spojlerze.

DSi XL nieskazitelny technicznie, czyste ekrany bez jakichkolwiek przebarwień itp., wszystkie przyciski lekko pracujące, drobne rysy na klapie - widoczne pod kątem - 150zł z oryginalną ładowarką w komplecie.

Star Fox 64 - 60zł

Deception IV - 80zł

Ragnarok Odyssey - 60zł

Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends Complete Edition - 50zł (ciekawostka - do tej gry można za darmo ściągnąć z PSS japońskie audio 1.3GB oraz ulepszone inne odgłosy w grze około 400MB)

Chrono Cross Trigger z videogamesplus.ca - 85zł z darmową wysyłką, sklep z Kanady ale gra nadana z Niemiec (dzięki Blub za link do sklepu).

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

pare stron temu ktos wrzucil pakiet dwoch gier od sony i poleciały minusy,  port gry z gacka/wii zrobiony na od(pipi) z figurka dla dzieci i na bank poleca plusiki.

Już polecialy :lapka:

Opublikowano

Kilka ostatnich nabytków do być może ostatniej generacji prawdziwych handheldów (no niestety, gimbusy wolo komórkie)

Info o cenach w spojlerze.

DSi XL nieskazitelny technicznie, czyste ekrany bez jakichkolwiek przebarwień itp., wszystkie przyciski lekko pracujące, drobne rysy na klapie - widoczne pod kątem - 150zł z oryginalną ładowarką w komplecie.

Star Fox 64 - 60zł

Deception IV - 80zł

Ragnarok Odyssey - 60zł

Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends Complete Edition - 50zł (ciekawostka - do tej gry można za darmo ściągnąć z PSS japońskie audio 1.3GB oraz ulepszone inne odgłosy w grze około 400MB)

Chrono Cross Trigger z videogamesplus.ca - 85zł z darmową wysyłką, sklep z Kanady ale gra nadana z Niemiec (dzięki Blub za link do sklepu).

Fajne zakupy, ale największy + za odpaloną najepszą metroidvanię.

Opublikowano

No nie do końca niskiej, czekam aż będzie w promocji. Ale wygląda super!

Opublikowano

Przeciętny nowy Harvest Moon czy Rune Factory na konsolę Nintendo to 40-50 USD. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Tutaj gierka podobna, a wręcz jeszcze bardziej rozbudowana, świeżo po premierze, za 14 Euro. IMO niska cena.

Opublikowano

Ja bym zagrał w jakiegoś harvesta z multi i najlepiej na konsole przenosna. Taki rolnik mmo

Opublikowano

W Stardew Valley z czasem ma być dodane multi, ale nie znam szczegółów.

Opublikowano

Harvest to symulator rolnika? :P O co chodzi z tymi gierkami, widziałem parę razy jakieś jaranko tą serią.