Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No widzisz, patrząc na twojego Skyrima na konsolę Xbox 360, moje oczy od razu kierują się na fioletowy pasek i prowokują dyskujsę. A więc zaczynamy:

*ekhm"

O proszę, nie wiedziałem, że Skyrim obsługuje Kinecta. Komendy głosowe? Machanie łapami? Już sprawdzam na googlach, a może w międzyczasie wypowie się ktoś, kto korzystał z kinecta podczas gry w Skyrim.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ja próbowałem, ale po pierwszym fus ro dah kobieta powiedziała, że chyba mnie po(pipi)ało i grałem potem bez.

Co do tematu z zakupami, ja tam lubię tutaj zaglądać, widzę dzięki temu kto jest januszem i czyjego zdania nie warto szanować.

Natomiast robienie print screenów ze steama jest żałosne.

Opublikowano

Natomiast robienie print screenów ze steama jest żałosne.

A foty z PSStore/Live? Bo też widziałem.

Opublikowano

Posiadam <3 :)

Opublikowano

I tutaj wychodzi ułomność konsol- brak wstecznej kompatybilności.

No i trzeba mieć dużo samozaparcia żeby ukończyć te pierwsze Scrollsy.

Opublikowano

Piękna! Fotki lecą do fap folderu :)

Edytowane przez aux

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

#tylkonintendo

JreVzD6.jpg

Nareszcie wpadł Donkey Kong, Tenchu to w sumie tak przy okazji.

Opublikowano

Widzę po umiejscowieniu loga, że chłopaki z bungie otwarcie przyznają inspirowanie się ochraniaczem na jajka Master Chiefa przy jego tworzeniu :P

Opublikowano

Po kilku miesiącach w końcu mam czas na gry... więc kupiłem sobie taki coś:

ay3nvd.jpg

A w przerwach skończę 3 inne, które rozgrzebałem... ach ten backlog.

Opublikowano

Wyszły jakieś dwie dychy od sztuki, czyli mniej więcej 5x taniej niż na eBayu.

Edytowane przez ping

Opublikowano

pamietam jak sony zapowiedzialo te memorki, czekalem z wypiekami na premiere w europie, a ostatecznie zostalismy olani.

byles w nipponie na zakupach?

Opublikowano

Tym razem nie, mam swoje zaufane źródło japońskiego stuffu, które wysyła mi co tydzień paczkę dobroci :).

Zabawka niestety zestarzała się mocno - nie robi już takiego wrażenia, ale jak bym zobaczył gierkę z Chocobosem zgrywaną z FFVIII w 1999 roku, to bym chyba z kapci wypadł.

Opublikowano

O co kaman z tym zielonym na okładce DKCR? Wszystkie japońskie wydania gier na Wii tak mają? Jakieś wydanie platynowe?

Opublikowano

Myślałem, że lepiej bedzie się prezentować biała PS4, wygląda trochę lansersko.

Opublikowano

O co kaman z tym zielonym na okładce DKCR? Wszystkie japońskie wydania gier na Wii tak mają? Jakieś wydanie platynowe?

To zwykła premierówka. NSMB na przykład jest cały czerwony. Gry dla dorosłych są od jakiegoś czasu sprzedawane w czarnych boxach.

Budżetowe wydania w Japonii wyglądają paskudnie:

rune-factory-frontier-minna-no-osusume-s

Opublikowano

xD

aż mi się klasyk przypomniał

61868_front.jpg

rolling.gif