Opublikowano 17 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W tym miesiacu juz nic nie dojdzie, bo kolekcjonerka TLG nadszarpnela mocno budzet takze wrzucam wczesniej grudniowe sztosiki
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Dawn of Sorrow wspaniała odsłona minus te głupie malowanie po ekranie po pokonaniu bossa.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Dawn of Sorrow wspaniała odsłona minus te głupie malowanie po ekranie po pokonaniu bossa. Wiem, bo już przeszedłem akurat tak wyszło, że od tej części zacząłem przygodę z serią, więc mam do niej spory sentyment. Niestety kiedyś przy wyprzedaży kolekcji sprzedałem i w końcu trafiłem okazję odkupić.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Zakupy growe jako growe nie w pełni. HD DVD - x360 UMD Video - PSP Plus numerek SS . Edytowane 18 grudnia 20168 l przez szymon@
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierki z grudnia dla ps2. Jeszcze jakby sie okazało, ze mogę przez ampli podpiąć pleja pod tv... Napisałem do gościa: czy ta najlepsza bijatyka świata jest w platynowej edycji? Gość odpisał: zgadzam się z Panem, co do najlepszej bijatyki świata (...)" ))
Opublikowano 18 grudnia 20168 l ireniqs gdzie wyrwałeś takie wydanie Divinity Original Sin i za jaką kwotę ?
Opublikowano 18 grudnia 20168 l ireniqs gdzie wyrwałeś takie wydanie Divinity Original Sin i za jaką kwotę ? http://allegro.pl/divinity-original-sin-pudelko-kolekcjonerskie-i6628201191.html?snapshot=MjAxNi0xMS0zMFQxMDoxOTozNVo7YnV5ZXI7YTA0YzZhNTEyYmZjZTI1Zjk2MGUyMTUzOTVlNGNhNTdjNzI1NjE4NWZmYzk4NzU1N2I3MGVhYWUxM2I5NGE4MQ== Sprzedawca trochę leciał w kulki bo czekałem dobry tydzień i wysłał dopiero po moim telefonie, no ale ryzyko się opłaciło. Nie jest to co prawda w 100% kompletna kolekcjonerka bo brakuje poradnika i wszelkich DLC, ale kupiłem dla całej reszty. Grę mam w sumie już od dawna, tyle że cyfrowo. Łączny koszt to 32zł. Edytowane 18 grudnia 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Gierki z grudnia dla ps2. Jeszcze jakby sie okazało, ze mogę przez ampli podpiąć pleja pod tv... Napisałem do gościa: czy ta najlepsza bijatyka świata jest w platynowej edycji? Gość odpisał: zgadzam się z Panem, co do najlepszej bijatyki świata (...)" )) Ale te okladki ladnie razem wygladaja
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. takie gierki ostatnio wpadły MGS Integral japończyk jak cos
Opublikowano 19 grudnia 20168 l @Coati: jap integral i tak ma ang audio albo napisy więc ograć można bez problemu.Do tego to chyba najlepsza wersja MGSa.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l @Coati: jap integral i tak ma ang audio albo napisy więc ograć można bez problemu.Do tego to chyba najlepsza wersja MGSa. Wiem o tym :* Dlatego ją mam Ogolnie MGS to taka gierką, którą warto kupić kilka razy Mam zwykłego + vr missions, mam tts, mam w cyfrze... Brakowało jeszcze tylko tego integrala, bo w sumie chciałem sprawdzic po cholere jest w tej gierce wsparcie dla PocketStation
Opublikowano 20 grudnia 20168 l W końcu się złamałem i kupiłem se "na święta": Stwierdziłem, że dobrze będzie zamknąć rok zaliczeniem jakiegoś AAA. Nie oczekuję goty, byleby była dobra gra, przy której nie usnę. Wydanie ładne, w dobrej cenie - szkoda mi było nie wziąć.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jeszcze chwila i te wydania dvd gierek na pc to beda wypisz wymaluj czasy amigi xDDD (TO NIE MOJA GIERKA,FOTA Z NETA, MA NA CELU POROWNAC I WYSMIAC WYDANIE QUANTUM BREAK x7DVD Z POPRZEDNIEJ STRONY) Edytowane 20 grudnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Podobno wśród tych płyt jest jeszcze CD z soundtrackiem, ale jeszcze nie zgłębiłem tematu. Moloch waży 70GB, to musiało tak się skończyć. Tym niemniej to chyba mój rekord, jeśli idzie o ilość płyt DVD na jedną grę i współczuję ludziom bez szybkich łącz, zmuszonym instalować takie gry z płyt, bo pewnie trwa to pół dnia, jeśli nie lepiej.